Cântăreața tuturor românilor a venit la „Chefi la Cuțite”. Loredana Groza a surprins cu un inedit preparat indian. „Trebuie să învăț lucruri pe care mama nu le știe”
Loredana ne-a demostrat tuturor că este o gospodină desăvârșită, ba chiar una non-conformistă. În timp ce mama ei a învățat-o să gătească preparate tradiționale, ea și-a propus să descopere și bucătării de peste hotare. Așa se face că artista a uimit la „Chefi la Cuțite” cu un inedit preparat indian.
- Loredana Groza, talentată pe scenă, dar și o gospodină iscusită!
- Cântăreața a uimit la „Chefi la Cuțite” cu un inedit preparat indian.
- De unde a învățat să îl pregătescă.
Într-o ținută neagră, sexy și cu zâmbetul pe buze, Loredana Groza a pășit în platoul emisiunii „Chefi la Cuțite”, pregătită să îi dea gata pe jurați. Ea s-a prezentat drept „cântăreața tuturor românilor”.
„Îmi place să cred că sunt cântăreața tuturor românilor. Cânt pentru fiecare în parte: și pentru bogați și pentru săraci și pentru toate generațiile.”, a spus ea, înainte de a trece la treabă.
În ultima vreme, Loredana a avut timp pentru a-și exersa talentul în bucătărie, întrucât nu a mai avut evenimente artistice. Ea a susținut că de două luni și ceva nu a mai avut concerte, iar de o astfel de pauză nu a mai avut parte de la vârsta de 14 ani, când și-a început cariera muzicală.
Totuși s-a bucurat de această perioadă deoarece:
„E bine câteodată să stai în pijamale și să gătești.”, a dezvăluit ea.
Loredana Groza, pasionată de a descoperi bucătăriile lumii
Loredana este foarte curioasă în ale gastronomiei. Recunoaște că a mâncat lucruri total ieșite din comun: scorpioni, meduze, greieri. Ba mai mult, în timp ce altora li s-ar părea scârbos, ea a spus că îi plac foarte mult insectele.
Pentru a-i impresiona pe Chefi, ea a ales să pregătească un: Mic-dejun Indian Dosa
Cântăreața a povestit că în familia ei toată lumea știe să gătească foarte bine, iar mama ei mereu primește complimente pentru bucatele sale delicioase. Lori s-a gândit că, dacă nu îi poate face concurență, să învețe ceva ce ea nu știe. Așa a început pasiunea ei pentru bucătărie.
„Mama e specializată pe mâncare tradițională. Eu, călătorind în toată lumea mi-am zis că trebuie să învăț lucruri pe care mama nu le știe. Am fost foarte mult în India, unde făceam muncă voluntară karma-yoga se numește, în folosul altor oameni pe care nici nu îi cunoșteam. Am descoperit dragoste pentru gustul mâncării indiene. Am luat niște lecții de la doi bucătari, care gătesc ayurvedic”, ne-a spus vedeta, în timp ce se afla la cratiță.
A uimit și cu preparatul și cu prestația artistică
Cum este mereu o apariție, nu se putea ca această ocazie să treacă fără ca Loredana să facă un show de zile mari. În momentul în care s-a prezentat în fața juraților, Loredana a interpretat melodia „Cristina”.
Cei trei chefi au rămas uimiți de farfuriile din fața lor. Ba chiar au terminat preparatul delicios. Pe lângă ingredientele pe care le-a folosit, Loredana a mai dezvăluit un secret:
„Am pus și dragoste, că mâncarea nu e bună dacă nu pui și dragoste.”
Ce comentarii au avut jurații?
Sorin Bontea: Te rog spune-i că mâncarea e o artă
Cătălin Scărlătescu: Atâta timp cât e făcută de o artistă, nu are cum să nu fie o artă, a complimentat-o acesta.
Întrebată de unde i-a venit ideea și cum de a pus-o atât de bine în practică, artista noastră a dezvăluit istoria preparatului cu care a dat lovitura.
„Este o mâncare ayurvedică și este din sudul Indiei. M-am simțit foarte bine mâncând acolo această mâncare care are o energie vitală. Am fost de vreo cinci sau șase ori și unde merg acolo se gătește doar ayurvedic. Ei spun că într-o mâncare trebuie să ai toate gusturile: și dulce și sărat și iute și astringent și corpul tău și mintea ta e satifăcută.”, a încheiat Loredana Groza.
VIDEO: