Chefi la cuțite, 11 august 2025. Românul care a cucerit-o pe Kim Kardashian. Care e povestea lui Bogdan Iancu, concurentul cu experiență în bucătăria de top
Publicat pe 12.03.2025 la 10:30 Actualizat pe 12.03.2025 la 10:30
În cea de-a doua ediție a sezonului 15 Chefi la cuțite, telespectatorii au aflat povestea lui Bogdan Iancu, un român cu o poveste impresionantă și o carieră plină de experiență. Concurentul a povestit că a cucerit-o pe Kim Kardashian cu risotto-ul său.
- De la sous chef în West Hollywood la concurent în „Chefi la Cuțite”
- Cum a ajuns Bogdan Iancu să împărtășească talentele sale în bucătărie
Bogdan Iancu a povestit că la vârsta de 16 ani a făcut primii pași în lumea culinară, iar visul său de a ajunge în America s-a îndeplinit. A ajuns să lucreze în cele mai renumite restaurante din New York și Los Angeles, iar preparatele lui au fost consumate de vedete de la Hollywood.
Care e povestea lui Bogdan Iancu, românul care a cucerit-o pe Kim Kardashian cu risotto-ul său
Bogdan Iancu spune că, în calitate de sous chef într-un restaurant exclusivist din West Hollywood, a avut ocazia să servească clienți de renume, printre care și celebrele surori Kardashian. Pe Kim Kardashian chiar ar fi cucerit-o cu risotto-ul său.
„Prima dată am intrat în bucătărie la 16 ani. Am visat să ajung în America și s-a întâmplat și asta: am lucrat în New York și în Los Angeles. Am fost sous chef într-un restaurant important din West Hollywood, unde se numărau și nume celebre printre clienți, așa cum au fost surorile Kardashian. Prima dată, Kim Kardashian și-a comandat risotto-ul cu cremă de sparanghel făcut de mine. Toată săptămâna a venit apoi și a comandat doar acel risotto.”, a spus Bogdan Iancu la Chefi la cuțite.
A avut succes cu preparatul preferat de Kim Kardashian, însă la „Chefi la cuțite”, românul a ales să vină cu un alt preparat. A pregătit un platou sofisticat: butter fish cu sos de yuzu, chips de leurdă și spanac gătit lent.
Ce au spus jurații despre preparatul lui Bogdan Iancu
După ce au gustat din farfuria lui Bogdan Iancu, chefii au fost plăcut impresionați. Chef Richard Abou Zaki a apreciat estetica nord-europeană a preparatului.
„Estetica era nord-europeană, dar gustul se ducea un pic spre Japonia (...) A pus pudră deasupra ca să recreeze pielea”, a spus chef Richard Abou Zaki.
Românul a reușit să ia toate cele patru cuțite de la jurați, ceea ce înseamnă că preparatul său a reușit să capteze atenția și aprecierea lor.