Chefi la cuțite, 15 aprilie 2025. Concurenții au ajuns în bootcamp. Ce au avut de gătit la prima probă
Publicat pe 15.04.2025 la 22:05 Actualizat pe 15.04.2025 la 22:05
Prima probă din bootcamp, la Chefi la cuțite, a început în ediția difuzată în 15 aprilie. Concurenții au avut timp o oră pentru a face un preparat, fie aperitiv, fel principal sau desert, care să fie și delicios, și să arate și bine.
- Concurenții au ajuns în bootcamp
- Ce au avut de gătit la prima probă
După ce mai mulți concurenți i-au impresionat în audiții, a venit rândul celor care au mers mai departe, în bootcamp, să facă preparate delicioase. Jurații i-au anunțat că au la dispoziție o oră pentru a pregăti o farfurie, iar tema i-a pus în dificultate pe unii dintre ei.
Ce probă au primit concurenții în bootcamp
Jurații i-au anunțat pe concurenți că vor avea de pregătit o farfurie cu un ingredient simplu, și anume brânză. Preparatul putea fi dulce sau sărat și se putea folosi orice fel de brânză. Tema, totuși, i-a pus în dificultate pe unii dintre ei, iar reșoul era la două persoane.
„Tema de astăzi este brânză (...) Văd niște persoane care nu sunt foarte fericite (...) Ideea este că nu e un preparat greu de abordat. Avem probleme. Poate fi un super-desert, poate fi un super-aperitiv, poate fi un fel principal, poate fi orice vreți voi, atâta timp cât e gustos și să arate și bine”, au anunțat jurații, la Chefi la cuțite.
Văzând reacțiile concurenților, Richard Abou Zaki a venit și cu un sfat către concurenți, și anume să se gândească bine la ce vor să gătească și abia mai apoi să pună în aplicare.
„Dacă pot să vă dau un sfat este să vă gândiți prima dată ce vreți să faceți și apoi să faceți. 60 de minute sunt prea multe pentru o temă cu brânză”, a spus Richard Abou Zaki.
Richard Abou Zaki a câștigat ultima bombă cu amulete
În ediția de ieri, a fost pusă în joc ultima bombă cu amulete, care a fost câștigată de Richard Abou Zaki.
Cristina Pîrv a degustat preparatele și i-a acordat cinci puncte juratului. Alexandru Sautner s-a clasat pe următorul loc, în timp ce Chef Orlando Zaharia a obținut trei puncte, iar Ștefan Popescu două.