Chefi la cuțite, 17 martie 2025. Povestea concurentului care a mâncat sticlă în fața juraților. Cine e Yann Euzenne, cunoscut drept Ian Freaks
Publicat pe 18.03.2025 la 10:24 Actualizat pe 18.03.2025 la 10:24
În ediția cu numărul 4 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 15, un concurent i-a lăsat mască pe jurați. Bărbatul a mâncat sticlă și a stins țepușe în flăcări cu gâtul. Care e povestea lui Yann Euzenne, cunoscut drept Ian Freaks.
- Bărbatul care a șocat jurații cu trucurile sale
- Povestea concurentului care a mâncat sticlă
În episodul cu numărul 4 al sezonului 15 Chefi la cuțite, episod difuzat pe data de 17 martie 2025, Yann Euzenne, cunoscut drept Ian Freaks, a gătit pentru jurați, dar a pregătit și un moment artistic care i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru chefi.
Povestea concurentului care a șocat jurații cu trucurile sale
Yann Euzenne, cunoscut drept Ian Freaks, a încercat să îi surprindă pe chefi cu o rețetă de Ratatouille.
„Sunt Ian, sunt Chef, vin din Paris și am 50 de ani. Eu lucrez într-un mic restaurant care este aproape de Turnul Eiffel. Avem mulți vizitatori, mulți străini care vin la noi. Noi îi facem să descopere specialitățile francize. Desertul meu preferat, de fapt farfuria mea preferată este Pomme d`amour. O să fac Ratatouille sub formă de Pomme d`amour. Sper să îi surprind pe jurați”, a dezvăluit concurentul.
Bărbatul a dezvăluit că a crescut la circ și după ce s-a descris ca fiind „un artist al bucătăriei”, le-a dovedit juraților că are și alte talente. A mâncat sticlă și bucăți de mâncare în flăcări și a stins țepușe în flăcări cu gâtul.
Întrebat de jurați dacă a avut vreodată vreun accident în timpul unor astfel de prestații, Yann Euzenne a spus că da.
„Am avut o problemă la gât. M-a durut rău două săptămâni.”, a mai spus concurentul.
Bărbatul i-a cucerut pe jurați cu preparatul său și a obținut un cuțit și șansa de a merge mai departe.
Care e povestea lui Bogdan Iancu, românul care a cucerit-o pe Kim Kardashian cu risotto-ul său
Bogdan Iancu spune că, în calitate de sous chef într-un restaurant exclusivist din West Hollywood, a avut ocazia să servească clienți de renume, printre care și celebrele surori Kardashian. Pe Kim Kardashian chiar ar fi cucerit-o cu risotto-ul său.
„Prima dată am intrat în bucătărie la 16 ani. Am visat să ajung în America și s-a întâmplat și asta: am lucrat în New York și în Los Angeles. Am fost sous chef într-un restaurant important din West Hollywood, unde se numărau și nume celebre printre clienți, așa cum au fost surorile Kardashian. Prima dată, Kim Kardashian și-a comandat risotto-ul cu cremă de sparanghel făcut de mine. Toată săptămâna a venit apoi și a comandat doar acel risotto.”, a spus Bogdan Iancu la Chefi la cuțite.