Chefi la cuțite, 3 decembrie 2024. Cine a câștigat penultima amuletă a sezonului! Joaquin Bonilla a dat verdictul: „Am mâncat bine”
Joaquin Bonilla a fost cel care a oferit punctajul pentru farfuriile chefilor. Ei au gătit un preparat reinterpretat în stil italian, având în joc o miză mare. Amuleta prezentată de Irina Fodor va aduce multe beneficii câștigătorului.
- Cine a câștigat penultima amuletă a sezonului!
- Joaquin Bonilla a dat verdictul cu privire la farfuriile chefilor
Chefii au avut parte de o mare surpriză în ediția din această seară. Ei au avut de reinterpretat un preparat românesc, iar un invitat special le va oferi punctajele meritate. Cine a fost cel care s-a bucurat de o nouă amuletă!
Ce probă au avut chefii în această ediție
Suntem la doar un pas de crearea echipelor la Chefi la cuțite, astfel că cei patru bucătari nu mai au mult timp pentru a câștiga amuletele. În ediția din această seară, aceștia au avut de reinterpretat un preparat românesc în stil italian, iar Joaquin Bonilla a fost cel care le-a acordt punctele.
Amuleta este una foarte bună, mai ales că îi poate pune în dificultate pe concurenți în timpul probelor. Ei vor trebui să poarte ochelari speciali prin care nu vor vedea lumea la fel. Se poate observa un mozaic, o schimbare a culorilor sau cu susul în jos.
„Concurenții echipelor adverse vor trebui să poarte ochelari speciali timp de 20 de minute. Sunt ochelari speciali care te încurcă la gătit”, se arată în descrierea amuletei.
Cine a câștigat amuleta
Joaquin Bonilla a fost invitatul special care a decis clasamentul celor patru farfurii. Chefii au fot extre de încântați să-l cunoască pe acesta. Richard Abou Zaki s-a bazat pe cunoștințele sale pentru a găti și a reușit să câștige cele cinci puncte care au fost puse în joc.
„Cred că mănâncă fresh, pentru că americanii mănâncă proaspăt. Cred că a avut și timp să călătorească prin mai multe țări din Europa și din lume și cred că este pregătit pentru culturile astea diferite”, a spus Richard Abou Zaki.
Joaquin Bonilla a afirmat că în toate călătoriile lui alege să mănânce în restaurante locale pentru a cunoaște cât mai bine cultura unui loc.
„Eu sunt un mare fan al călătoriilor și să caut restaurante locale și să fac experiențe cu stele michelen. Pentru că ceri ceva și este surprins. Când ai un twist, se schimbă și devine o experiență”, a spus Joaquin Bonilla.
Richard Abou Zaki a obținut cinci puncte cu preparatul său. el a reușit să obțină a patra amuletă în acest sezon.
„Este o alegere importantă. Am mâncat bine astăzi. A fost foarte interesant, mi-a plăcut mult (...) Pentru mine a fost o farfuria care nu a avut același gust non-stop. A devenit o plăcere și o surpriză. Am putut să am o conversație”, a spus Joaquin Bonilla când a acordat punctele.
„Am câștigat a patra amuletă sezonul ăsta”, s-a bucurat Richard Abou Zaki.
Pe de altă parte, patru puncte a obținut Ștefan Popescu, Orlando Zaharia a obținut trei puncte iar Alexandru Sautner doar două.
„Iau trei puncte pentru un preparat pe care eu îl consider cel mai bun preparat de astăzi”, spunea Orlando Zaharia.