Chefi la cuțite, 9 aprilie 2025. Ce jurat a câștigat amuleta. Un chef cu o stea Michelin a dat verdictul
Publicat pe 08.04.2025 la 23:41 Actualizat pe 08.04.2025 la 23:41
În episodul cu numărul 14 al sezonului 15 Chefi la cuțite, ediție difuzată pe 8 aprilie 2025, chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu și chef Alexandru Sautner s-au luptat pentru a câștiga amuleta. Un chef cu o stea Michelin a dat verdictul și a anunțat care a fost cea mai bună farfurie.
- Un chef cu stea Michelin a dat verdictul
- Ce jurat a câștigat amuleta
Ediția din această seară a emisiunii Chefi la cuțite a bifat o premieră în istoria celebrei emisiuni. A fost pentru prima dată când un chef cu o stea Michelin a făcut parte din procesul de jurizare. Chef Agostino Iacobucci a dat verdictul și a decis câștigătorul amuletei din această ediție cu numărul 14.
Un chef cu stea Michelin a jurizat preparatele
În ediția din această seară, 8 aprilie, jurații au avut cea mai dificilă misiune pentru a câștiga nouă bombă pusă în joc de Irina Fodor.
”Pentru mine este o mare onoare să fiu aici, alături de voi. Sunt foarte mândru și mă bucur să particip la emisiune”, a spus Chef Iacobucci.
Agostino Iacobucci, celebrul chef care a deschis două restaurante care au primit câte o stea Michelin, a jurizat preparatele.
”Este o zi grea: presiunea bombei, presiunea clasamentului. Acum mai este și presiunea juratului. Este o zi decisivă pentru mine!”, a spus Chef Alexandru Sautner.
”Am niște emoții îngrozitoare la gândul că ce voi găti va fi analizat de un maestru al gastronomiei așa cum este Chef Iacobucci”, a adăugat Chef Orlando Zaharia.
”Niciodată nu a mai fost la degustarea amuletei un Chef cu o stea Michelin, e impresionant”, a spus și Chef Richard Abou Zaki.
Ce jurat a câștigat amuleta
Dintre cele patru farfurii pregătite cu grijă de cei patru jurați, chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu și chef Alexandru Sautner, numai una a fost câștigătoare.
Celebrul Chef Agostino Iacobucci a spus ce preparat i-a plăcut cel mai mult.
”Asta e o farfurie foarte gustoasă, perfectă. Pastele sunt subtile. Am dat cinci puncte pentru Raviolo alla Rossini, pentru că include și reprezintă spiritul italienesc cu o realizare foarte bună.”, a spus Chef Agostino Iacobucci.
Farfuria câștigătoare a fost, așadar, cea a lui Richard Abou Zaki, care a câștigat amuleta.