Chefi la cuțite, sezonul 16. Cine a câștigat proba de amuletă. Cum i-a ținut Gabi Tamaș în suspans pe chefi
Publicat pe 24.11.2025 la 23:08 Actualizat pe 24.11.2025 la 23:08
Gabi Tamaș a desemnat câștigătorul probei de amuletă din această seară, la Chefi la cuțite, sezonul 16. Chefii au așteptat cu nerăbdare cine a reușit să îl împresioneze pe invitatul special!
- Gabi Tamaș a anunțat cine a câștigat proba de amuletă
- Un chef a obținut un avantaj important
Jurații de la Chefi la cuțite s-au întrecut în cursa pentru o nouă probă de amuletă. Aceștia au gătit în Piața Sfatului din Brașov un preparat cu care să îi intre în grații lui Gabi Tamaș și cu care să îl convingă să le ofere amuleta.
Cine a câștigat proba de amuletă din această seară
Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner și Ștefan Popescu au gătit un preparat pe potrivit pentru a doua zi după o noapte de spritz, pentru Gabi Tamaș. Invitatul a avut de ales dintre patru farfurii spectaculoase și a mărturisit că toate i-au plăcut.
Cu toate acestea, doar una dintre ele poate fi desemnată câștigătoare. Așadar, preparatul care l-a impresionat pe Gabi Tamaș a fost cel gătit de Ștefan Popescu. Așadar, juratul a obținut amuleta din această seară, la Chefi la cuțite.
Înainte să le dezvăluie câștigătorul și să ofere tigăița cu cinci puncte, Gabi Tamaș i-a ținut în suspans pe jurați, astfel că s-a prefăcut să încurcă tigăițele. În cele din urmă, însă, fotbalistul a anunțat că Ștefan Popescu este marele câștigător.
”Am dat cinci puncte farfuriei cu tocană de miel pentru că mi-a plăcut foarte mult și este ceea ce aș mânca eu a doua zi după o seară pierdută”, a declarat Gabi Tamaș, la Chefi la cuțite.
Ce preparate au gătit jurații
Chefii și-au scos la înaintare creativitatea pentru a găti un preparat potrivit pentru o zi după o petrecere, pentru Gabi Tamaș. Așadar, au gătit cu ingrediente care să protejeze stomacul și să nu conțină produse acide.
Orlando Zaharia a gătit varză și coaste de porc, Ștefan Popescu a gătit tocăniță de miel cu borș și mămăliguță rumenită, Alexandru Sautner a pregătit varză și coaste de porc, iar Richard Abou Zaki l-a surprins pe Gabi Tamaș cu paste al ragu.