Chefi la cuțite, sezonul 16. Cosmin Bujdei le-a adus chefilor o roabă de mici: ”Am făcut artă”
Publicat pe 24.11.2025 la 22:26 Actualizat pe 24.11.2025 la 22:26
Un concurent le-a făcut juraților o surpriză de proporții, la Chefi la cuțite. Cosmin Bujdei a venit în fața lor cu o roabă plină de mici și le-a dezvăluit secretele la care apelează pentru un gust savuros!
- Cosmin Bujdei a gătit 400 de mici la Chefi la cuțite
- Concurentul este un profesionist desăvârșit în cazul acestui preparat
De cele mai multe ori, concurenții vin la Chefi la cuțite cu preparate sofisticate, menite să îi impresioneze pe jurați. De această dată, chefii au avut parte de o surpriză neașteptată, pentru că au primit unul dintre cele mai îndrăgite preparate tradiționale din România!
Cosmin Bujdei le-a adus juraților o roabă cu 400 de mici, la Chefi la cuțite, în sezonul 16
Cosmin Bujdei are 36 de ani, este din București și este pasionat de mici. Așadar, a decis să vină la Chefi la cuțite cu preparatul pe care îl gătește cel mai bine. Concurentul a gătit ”mic în stil minimalist”, astfel că le-a pus în farfurie juraților câte un mic și muștar.
De asemenea, apariția lui, după ce s-au deschis porțile, a fost spectaculoasă. Cosmin Bujdei a umplut o roabă cu 400 de mici și le-a adus-o chefilor. De asemenea, a purtat o șapcă sugestivă, cu textul ”Make mici great again”. Micul minimalist, însă, nu i-a impresionat pe jurați, astfel că nu a oferit niciun cuțit.
”Dedesubt sunt niște cartofi, aici sunt exact 400, dar roaba plină cu vârf, dacă ar fi să punem doar micii, intră în jur de 930-950. De la șase dimineața i-am făcut, i-am tras, i-am băgat la rece, i-am scos de la rece, i-am pus pe grătar”, a declarat Cosmin Bujdei, la Chefi la cuțite.
Concurentul a participat la Campionatul Național de Mici
Cosmin Bujdei și-a dus pasiunea pentru mici la un alt nivel. Concurentul a participat la Campionatul National de Mici și este celebru datorită felului în care îi gătește. În prezent, Cosmin Bjudei lucrează ca antrenor de mici. Deși a încercat să gătească preparate din mai multe țări, cea mai mare iubire a lui Cosmin Bujdei a rămas micul. Concurentul a dezvăluit că secretul pentru un mic delicios este materia primă din care este făcut.
”Totul începe în urmă cu 30 de ani, când tatăl meu, Dumnezeu să îl ierte, mă scotea duminica și mergeam să mâncăm la Obor. Acei mici clasici cu pâinea aia franzelă felie și muștarul acela diluat. Mi-a rămas în memoria colectivă toată treaba aceasta cu micii”, a declarat Cosmin Bjudei.