Chefi la cuțite, sezonul 16. Tensiunile au ajuns la cote înalte! Cei patru chefi au intrat în arenă cu nervii întinși la maxim
Publicat pe 15.12.2025 la 21:42 Actualizat pe 15.12.2025 la 21:49
Ediția din această seară a emisiunii Chefi la cuțite a început în forță! Cei patru chefi au intrat în arenă extrem de tensionați, după o ediție care le-a întins nervii la maxim. Încă de la începutul episodului, cei patru bucătari experimentați au aruncat săgeți unul către celălalt, conflictul centrându-se, în special, pe chefii Alexandru Sautner și Orlando Zaharia.
- Chefii au avut reacții nervoase încă de la începutul ediției
- Ce temă au avut de respectat concurenții
Emisiunea Chefi la cuțite este din ce în ce mai iubită și mai urmărită de români. Pe lângă concurenți, oamenii privesc show-ul culinar și datorită celor patru chefi: Alexandru Rautner, Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Richard Abou Zaki.
În ediția de luni, tensiunile au ajuns la cote înalte. Cei patru chefi au fost extrem de nervoși, după episodul precedent.
Chefi la cuțite, sezonul 16. Tensiunile au ajuns la cote înalte!
Încă din primele minute ale ediției, telespectatorii au observat tensiunea dintre chefi. Aceștia au pășit în bucătărie contrazicându-se și aruncându-și diverse săgeți.
Se pare că lucrurile au fost declanșate inclusiv de modul în care fiecare dintre ei judecă farfuriile. Acest lucru a stârnit multă nemulțumire printre chefi, care au fost destul de tăioși la vorbă.
„Este reîncarnarea lui Ceaușescu (n.r. Nicolae Ceaușescu)”, a spus chef Orlando Zaharia despre chef Alexandru Sautner.
„Astăzi suntem spre divorț mai mult decât spre a ne salva căsnicia. Ne trebuie un avocat bun”, a mărturisit chef Richard Abou Zaki.
Care este tema culinară pe care trebuie să o respecte concurenții
Dacă în ediția precedentă concurenții au avut de respectat formula „Tradiție și fiță”, acest lucru însemnând că main course-ul trebuia să fie constituit de un preparat tradițional, iar desertul de unul modern, în această seară lucrurile s-au inversat.
Astfel, concurenții au fost obligați să gătească un desert tradițional și un main course luxos. Printre deserturile pe care aceștia le-au avut de ales se numără: plăcinta și ciocolata de casă.