Cine este Roxana Blenche, finalistă a sezonului 8 de la Chefi la Cuțite! Ce carieră și-ar fi ales dacă nu devenea bucătar
Roxana Blenche este una dintre cei trei finaliști ai concursului culinar de la emisiunea Chefi la Cuțite, sezonul 8! Tânăra de 27 de ani a atras atrage atenția prin determinarea, organizarea și talentul său. Însă, ce nu știai este cariera pe care voia, de fapt, să și-o aleagă, dacă nu devenea bucătar
- Roxana Blenche, finalistă Chefi la Cuțite
- Ce carieră voia să-și aleagă, de fapt, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu
Roxana Blenche a fost una dintre cele mai aprecite concurente din emisiunea Chefi la Cuțite, fiind declarată cea mai tehnică participantă.Tânără s-a luptat pentru marele premiu până în ultima clipă, alături de echipa aleasă de ea în finală, Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile și din Andrei Hîncu (Kani),
Roxana Blenche este una dintre cei trei finaliști al sezonului 8 de la emisiunea Chefi la cuțite. În echipa Bulinuțelor, concurenta lui Florin Dumitrescu a fost favorita telespectatorilor pentru câștigarea marelui premiu. Pe lângă pasiunea și priceperea sa în gătit, Blenche a lăsat o impresie profundă asupra tuturor cu felul său de a fi, extrem de pozitivă și gata să își ajute mereu colegii.
Aceasta este îndrăgostită de bucătărie și a participat la numeroase competiții culinare înainte de emisiunea de la Antena 1. Experiența inițială a tinerei în bucătărie a fost pur întâmplătoare. În 2015, Roxana era încă studentă, dar sora ei a considerat că slujba de bucătar era mai potrivită pentru ea.
„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michael Pascali, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot”, a dezvăluit Roxana Blenche la Antena1.
Ce carieră voia să-și aleagă, de fapt!
Roxana Blenche concurentă în echipa tunicilor cu bulinuțe, condusă de chef Florin Dumitrescu, a fost favorita publicului în lupta pentru marele premiu, însă înainte de a intra în bucătărie, tânăra avea alte planuri cu viitorul ei. Aceasta era studentă și se pregătea să devină inginer zootehnist, dar s-a dovedit că altul îi era destinul și acela de a deveni un bucătar desăvârșit.
„Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist. Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul.”, a spus Roxana Blenche.
La începutul emisiunii, de pe vremea când Roxana Blenche, bucătar de meserie, se afla încă în etapele preliminarii, a declarat că a venit la "Chefi la cuțite" să câștige marele premiu. Voia să devină prima femeie din istoria emisiunii de la Antena 1 care lua marele trofeu.