Cum arată decorul de la nunta Claudiei Puican și a lui Armin Nicoară și ce meniu au ales. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării
Publicat pe 28.10.2025 la 15:58 Actualizat pe 28.10.2025 la 16:02
Claudia Puican și Armin Nicoară sunt deja căsătoriți, dar astăzi vor organiza petrecerea de nuntă. Este un eveniment fastuos, cu 1.000 de invitați și un meniu de lux. Cei doi s-au ocupat de toate detaliile pentru ca petrecerea să fie așa cum au visat.
- Claudia Puican și Armin Nicoară au organizat o petrecere spectaculoasă
- Cum arată decorul de la nunta lor
Claudia Puican și Armin Nicoară au organizat petrecerea de nuntă la cort, în Timișoara. Evenimentul se anunță unul fabulos. 40 de artiști vor întreține atmosfera, invitații vor fi răsfățați cu preparate de lux, iar decorul este unul spectaculos, format doar din trandafiri roșii.
Cum arată decorul de la nunta Claudiei Puican și a lui Armin Nicoară
Claudia Puican și Armin Nicoară vor avea 1.000 de invitați la nuntă. Echipa care s-a ocupat de nunta lor face ultimele pregătiri. Au fost aduse mai multe aranjamente florale din trandafiri roșii inclusiv la intrare, cât și în spatele masei de prezidiu.
Invitații sunt întâmpinați cu o cupolă de trandafiri roșii în formă de inimă, iar în spatele mesei de prezidiu se află un alt panou cu trandafiri roșii. Aranjamente cu trandafiri roșii se găsesc și pe mesele invitaților, care sunt așteptați să sosească începând cu ora 17.00.
Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. La eveniment vor cânta 40 de artiști, iar unii dintre ei sunt deja prezenți la locație pentru a face ultimele repetiții. Și intrarea celor doi în sală se anunță una spectaculoasă, iar dansul mirilor va fi unul diferit.
Claudia Puican va schimba două rochii la petrecerea de nuntă. Prima dintre ele este cu dantelă franțuzească, iar cea de-a doua este o ținută mai sexy, scurtă.
Cu ce preparate vor fi răsfățați invitații
Meniul de la petrecerea de nuntă a celor doi este unul de lux. Astfel că invitații vor fi serviți cu: terină de foaie gras cu piure de ceapă roșie caramelizată, mușchi de vițel fraged, profiterol umplut cu cremă de brânză, chips de creveți în crustă de perle de orez și maioneză wassabi.
Invitații vor mai fi serviți și cu bruschete cu anșoa prăjite, mălai și ardei copt, crochete de porumb cu jalapeno. La deliciu cald, invitații vor servi supă de pasăre cu tăiței de casă, ciorbă de văcuță cu ardei și smântână.
Din meniu nu lipsesc nici alte preparate din pește, iar tortul va fi cu ciocolată și vanilie și se anunță unul dintre cele mai așteptate momente ale serii.