Live acum Știrile Antena Stars
Prime time
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Florin Pastramă rupe tăcerea, după ce Raluca Podea a susținut că o sună! Soțul lui Brigitte, declarații șocante: „Venea la fosta iubită a fratelui meu să ne împace”

Florin Pastramă rupe tăcerea, după ce Raluca Podea a susținut că o sună! Soțul lui Brigitte, declarații șocante: „Venea la fosta iubită a fratelui meu să ne împace”

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 05.12.2020 la 15:44 Actualizat pe 05.12.2020 la 15:44

După ce Raluca Podea l-a acuzat pe Florin Pastramă de infidelitate, spunând că acesta ar suna-o, bărbatul a reacționat imediat! Soțul lui Brigitte a făcut declarații șocante despre fosta lui iubită, spunând că blondina ar mai avea, de fapt, sentimente pentru el.

Declarațiile lui Florin Pastramă, după ce Raluca Podea a susținut că o sună

Instagram

A sunat-o sau nu Florin Pastramă pe Raluca Podea?

Ieri, întreg showbiz-ul a fost zguduit, după ce Raluca Podea a susținut că Florin Pastramă ar suna-o pe ascuns. Soțul lui Brigitte nu a rămas fără replică și a susținut cu tărie că el nu a căutat-o, de fapt, niciodată. Mai mai mult, acesta a declarat că blondina a apelat la fosta iubită a fratelui lui Pastramă pentru a se împăca cu partenerul de viață al afaceristei.

„Niciodată nu am căutat-o! Să îmi arate mie un printscreen când eu am sunat-o! Este o... De câte ori ne despărțeam sau mai aveam probleme cu Brigitte, venea la Simona, fosta iubită a fratelui meu, și punea țara la cale și mă aștepta pe mine! Eu în doi ani de zile de când nu mai sunt cu ea, nu am vrut să ies, nu am mers la televizor să dau vreo replică”, a spus Florin Pastramă pentru „Antena Stars”.

Soțul lui Brigitte susține că blondina l-ar iubi și acum

În continuare, Florin Pastramă a susținut că Raluca Podea și-ar face reclamă pe spatele lui și a lui Brigitte, fapt ce-l deranjează profund. Acesta a ținut să sublinieze că nu a fost niciodată logodit cu blondina și că în timpul relației s-au despărțit de nenumărate ori.

„Vreau să spun că acum m-am săturat. Tot timpul apare pe spatele meu și al lui Brigitte. Eu nu am fost niciodată logodit cu ea. Nu i-am dat niciodată un inel. Să-mi arate mie inelul ăla pe care îl are de la mine. A fost prietena mea. Am fost de nenumărate ori despărțit de ea. Nu am mai vrut eu să fiu cu ea și atunci ea venea la fosta iubită a fratelui meu să ne împace”, a adăugat el.

În același timp, soțul lui Brigitte a declarat că Raluca Podea s-ar cunoaște cu fratele lui și cu fosta lui cumnată prin intermediul lui, afirmație ce-i contrazice replica blondinei. Ba mai mult, Florin Pastramă a avertizat-o oarecum pe aceasta că dacă nu-și va vedea de treaba ei, va povesti mai multe, mai exact niște lucruri legate de plecarea femeii în Dubai.

„Ea nu este prietenă cu fratele meu. Este prietenă cu fosta iubită a fratelui meu, cu Simona. Simona a cunoscut-o prin mine. Fratele meu nici măcar nu vrea să o vadă. Nu vreau să spun ce a făcut ea prin Dubai când ea spunea că e în Dubai și eu eram la sală și râdeau toți de mine. Să își vadă de treaba ei să nu povestesc eu mai multe. Să își facă publicitate pe spatele ei, nu pe al meu și pe al lui Brigitte. Am tăcut 2 ani. Ce mai vrea de la mine? Nu se potolește?”, a continuat Florin Pastramă.

Iar declarațiile șocante nu se încheie aici! Florin Pastramă a mai spus că e de părere că Raluca Podea îl mai iubește. Tot el a mai povestit că femeia ar fi sărit până și un gard de trei metri pentru el, pentru a se împăca.

„Dacă ea venea acasă la mine când mă despărțeam de ea... Venea la sală după mine, am toți prietenii martori și eu nu o băgam în seamă. Eu cred că mă mai iubește. O femeie care nu are nicio treabă cu tine nu vine să sară garduri, am gard de 3 metri acasă”, a mărturisit Pastramă.

În final, Florin Pastramă a susținut că Brigitte este singura soție din viața lui, iar până la vârsta de 40 de ani a avut doar iubite. Potrivit spuselor lui, acesta nu se va despărți niciodată de celebra femeie de afaceri, pentru că nimeni nu are un suflet ca al ei.

„Niciodată nu o să mă despart de Brigitte! Nici prin cap nu mi-a trecut să mă împac cu Raluca! Eu am avut iubite până la 40. Brigitte e singura mea nevastă. Nu am avut nicio nevastă, nicio logodnică. Este unica și singura din viața mea, orice s-ar întâmpla! Chiar dacă are gura mare, sufletul lui Brigitte nu îl are nimeni!”, a conchis soțul lui Brigitte.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Florin Pastramă rupe tăcerea, după ce Raluca Podea a susținut că o sună! Soțul lui Brigitte, declarații șocante: „Venea la fosta iubită a fratelui meu să ne împace”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty, primele mărturisiri despre experiența Asia Express: „Noul sezon...”. S-au încheiat filmările pentru emisiune / FOTO
  • Primele mărturisiri făcute de Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty, despre experiența Asia Express
  • Ce a spus partenerul artistei despre emisiune
Showbiz international
Gerard Depardieu, reținut de poliție în Paris! Actorul este acuzat de agresiune sexuală asupra a două femei
  • Gerard Depardieu a fost reținut de poliție
  • Două femei îl acuză de agresiune sexuală
Showbiz international
Primele imagini cu prințul Paul al României, după ce a fost prins în Malta. Urmează să fie adus în România și să își ispășească pedeapsa cu închisoarea / VIDEO
  • Au apărut primele imagini cu prințul Paul al României
  • A fost prins în Malta, alături de soția lui
Showbiz intern
De ce Cornel Palade nu a mai apărut la TV. Ce a făcut actorul de când s-a retras din lumina reflectoarelor
  • Motivul pentru care Cornel Palade nu a mai apărut la TV
  • Ce face actorul
Beauty & Lifestyle
Test IQ! Tu vezi crabul din imagine? Doar 1% dintre persoane îl pot identifica / FOTO
  • Test IQ
  • Unde este crabul din fotografie
Showbiz intern
”Încerc să nu mai plâng încontinuu”. Cât de greu îi este Antoniei de la Mireasa să stea departe de Cristian Marinescu, după eliminare. Concurenta așteaptă să se reîntâlnească / FOTO
  • Antonia de la Mireasa trece prin momente grele fără Cristian Marinescu
  • Concurenta nu poate să mai oprească din plâns
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
recomandare pe antena3.ro
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România! Angajații care vor beneficia de bani în plus
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
recomandare pe dailybusiness.ro
Sunt vești excelente pentru 5 milioane de pensionari
recomandare pe Jurnalul.ro
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
recomandare pe a1.ro
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț