Live acum Star Matinal - Best of
Prime time 19:30 Prodanca. Punct si de la capat
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos. Reacția prezentatorului de la Xtra Night Show: „Nu e clar că se duce spre o tragedie?” / VIDEO

Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos. Reacția prezentatorului de la Xtra Night Show: „Nu e clar că se duce spre o tragedie?” / VIDEO

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 06.07.2021 la 12:45 Actualizat pe 06.07.2021 la 13:41

Fulgy a avut o nouă apariție șocantă! Fiul Clejanilor l-a amenințat public cu moartea pe Dan Capatos, după ce în cadrul emisiunii Xtra Night Show a fost prezentat un interviu cu el. Artistul i-a transmis prezentatorului TV printr-un video de pe rețelele de socializare că-i va da foc și că-l va omorî. Iată care a fost reacția omului de televiziune!

Fulgy l-a amenințat public cu moartea pe Dan Capatos

captură video & Instagram

Ieri seară, telespectatorii Xtra Night Show au avut posibilitatea de a vedea un interviu cu Fulgy înainte să fie protagonistul ipostazelor controversate din ultima perioadă. Înainte ca filmulețul să fie redat, Dan Capatos a avut câteva cuvinte de spus la adresa tânărului, spunând că trebuie luate măsuri serioase în privința lui.

„Dacă se mai îndoia cineva de faptul că atunci, la momentul acela în care a ieșit scandal, când ziceam eu că ne-a mințit Ioniță că ar fi sunat la Poliție, cred că ce veți vedea în seara asta va fi de natură să vă convingă definitiv, deși comunicatul Poliției vi l-am și citit, ștampilat și semnat, așa cum îl voia Ioniță, era fără echivoc. Duminică, 4 iulie, în jurul orei 23:30, Ioniță a apelat din nou serviciul de urgență 112 și a spus că a fost bruscat de către fiul său. Se pare că Fulgy i-a dat un pumn. Indiferent de retorica lui Ioniță și a Vioricăi, cum că „e puiul nostru, trebuie să-l apărăm”, cu Fulgy trebuie făcut ceva la modul serios”, a spus Dan Capatos la Xtra Night Show.

Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos pe Instagram

În continuare, Dan Capatos a susținut că fiecare oră în care Fulgy e lăsat în continuare în libertate ar putea deveni periculoasă pentru oamenii din jurul lui, pentru că fiul Clejanilor ar fi mult prea imprevizibil, trecând de la o stare la alta. Astfel, prezentatorul TV a mărturisit că e de părere că artistul ar trebui supravegheat în permanență din cauza stărilor lui schimbătoare.

„Fiecare oră în care Fulgy e lăsat în libertate devine periculoasă pentru cei din jur. Nu cred că mai are rost să explicăm de ce. E atât de imprevizibil de la o oră la alta, și-mi pare rău că trebuie să spun asta, el trebuie supravegheat de la o oră la alta, respectiv în fiecare oră, într-un fel sau altul. Lăsarea în libertate a lui Fulgy, indiferent ce ar însemna asta, că asta nu înseamnă să-l arestezi, Doamne ferește, dar dacă nu se implică cine trebuie să se implice, începând de la familie până la autorități, devine periculoasă pentru noi toți cei din jur, indiferent ne apreciază sau nu, cum de altfel spunea și aici că-și apreciază familia și-l face „băi, lăutare”, adică de la un minut la altul se schimbă”, a continuat el.

Reacția prezentatorului TV

În același timp, Dan Capatos a susținut că el nu vede eforturile din partea familiei de a-l aduce pe Fulgy pe calea cea dreaptă, pentru că tânărul agresivitatea de care dă dovadă fiul Clejanilor, de fapt, ar crește.

„Tocmai ce l-au prins la volan el neavând carnet și are din nou un dosar penal. Nu înțeleg, câte tâmpenii trebuie să facă ca lumea să se trezească și să realizeze că acest copil nu este deloc pe drumul bun indiferent câte eforturi se fac sau se spun despre ele că ar exista, dar ale căror efecte sunt inexistente. Eu nu văd eforturile familei de a-l aduce pe linia cea bună când el este de o agresivitate crescândă”, a mai transmis prezentatorul.

Prezentatorul de la Xtra Night Show a transmis în cadrul emisiunii, în repetate rânduri că Fulgy trebuie ajutat și că situația lui nu e una bună deloc. Acesta s-a întrebat când ar fi cazul ca autoritățile să acționeze, spunând că dacă nu se vor lua măsuri în ceea ce-l privește pe cântăreț, situația lui s-ar îndrepta către o tragedie, indiferent care ar fi aceea.

„Cât de orbi trebuie să fim noi cei din jurul său încât să nu realizăm că nu e bine. Nu că nu e bine, e praf și pulbere. Ne păcălim singuri?!Acum e ok, acum te înjură. Hai să-l ajutăm într-un fel. (...) Situația nu e bine deloc. Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-su. Cât e 100% spațiul intim al familiei în care doar familia poate acționa și de unde încolo acționează autoritățile? (...) Ce trebuie făcut să preîntâmpini o situație ce s-ar putea să nu mai poată fi reparată dacă s-ar întâmpla? Nu e clar în ce direcție se duce toată treaba asta? Că se duce spre o tragedie, indiferent de cel fel ar fi ea, pentru el sau cei din jur?! Cât să mai găsim scuze?”, a mai susținut Dan Capatos.

În finalul emisiunii, după ce a fost redat interviul cu el, Fulgy a postat un mesaj de-a dreptul șocant pe rețelele de socializare. Artistul îl amenința pe Dan Capatos că-l va omorî, lucru ce i-a îngrozit pe telespectatori.

„Bă, are dreptate Capatos ce vorbește toată lumea. Sunt Denis pericol public, ăla din desenele animate cu m@#$%^ voștri 23. Ați înnebunit? Vă dau afară, vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor! Vă omor cu sticle de M..., pe ton!”, a transmis Fulgy pe rețelele sociale.

La vederea filmulețului, Dan Capatos a avut un mesaj direct pentru Fulgy, spunându-i că-i vorbește ca un părinte, sfătuindu-l să se linișească sau să apeleze la oamenii care l-ar putea ajuta. Totodată, prezentatorul i-a transmis că speră ca va realiza că nu-i vrea decât binele.

„Mă bucur că Fulgy se uită la noi la emisiune și îi spun ca și cum aș vorbi cu copilul meu: Fulgy, liniștește-te!. Ne-a și transmis un mesaj. Încă mai ai timp să te liniștești, pentru că așa cum probabil ți-ai dat seama nimeni nu a reușit să o ducă la nesfârșit în felul ăsta. Încearcă să faci ceva, dacă poți, dacă nu sper să ai prieteni aproape care să te ajute. O să iau ca pe o glumă acest mesaj pe care el îl transmite pe rețelele de socializare, însă repet, e depășită cu mult linia peste care s-ar putea întâmpla orice. (...) Nu vrem decât să-ți salvezi în ceasul al 28-lea viața și să-ți faci una cum meriți, pe măsura talentului”, i-a transmis Dan Capatos lui Fulgy.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos. Reacția prezentatorului de la Xtra Night Show: „Nu e clar că se duce spre o tragedie?” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Accident grav în Suceava! Doi tineri au murit, după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț / FOTO
  • Accident mortal pe o șosea din Suceava
  • Doi tineri au murit, după ce au intrat cu mașina într-un podeț
Meteo
Anunț ANM! Vremea se încălzește. Meteorologii anunţă maxime de 23 de grade Celsius
  • Meteorologii anunță că astăzi temperaturile vor crește considerabil în toată țara
  • Maximele vor fi încadrate între 17 și 23 de grade Celsius
Stiri interne
Care va fi programul magazinelor anul acesta, de Paște. Până când vor putea face românii cumpărături
  • Magazinele și-au adaptat programul de funcționare în perioada sărbătorilor
  • Până când vor putea face românii cumpărături
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
  • Antonia, în lacrimi
  • Concurenta a părăsit emisiunea
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
  • Loredana Groza are o siluetă incredibilă
  • Cum se menține în formă artista
Horoscop
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 aprilie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante