Live acum Petrecem în familie
Prime time 19:30 Petrecem în familie
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Mario Iorgulescu, declarații exclusive despre relația cu Bianca Marina. Vrea un copil cu fosta soție a lui Steliano Filip: „Îmi doresc o familie” / VIDEO

Mario Iorgulescu, declarații exclusive despre relația cu Bianca Marina. Vrea un copil cu fosta soție a lui Steliano Filip: „Îmi doresc o familie” / VIDEO

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 28.11.2022 la 14:55 Actualizat pe 28.11.2022 la 15:14

Mario Iorgulescu și Bianca Marina formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. În exclusivitate pentru Antena Stars, fiul lui Gino Iorgulescu a oferit detalii despre relația pe care o are cu fosta soție a lui Steliano Filip. Este mai îndrăgostit ca niciodată și își dorește un copil cu partenera lui.

Mario Iorgulescu, despre relația cu Bianca Marina

Instagram

Mario Iorgulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca Marina. Destinul a vrut să îi unească din nou, pentru că au mai fost împreună, în urmă cu aproximativ 8 ani. Cum a reușit să îi cucerească inima brunetei. A oferit detalii neștiute despre relația lor.

Mario Iorgulescu, despre relația cu Bianca Marina

Când vrea ceva cu adevărat, Mario Iorgulescu nu stă pe gânduri! În exclusivitate pentru Antena Stars, fiul lui Gino Iorgulescu a mărturisit că nu mai suporta singurătatea și a găsit-o pe Bianca Marina pe Instagram, după ce și-a făcut un nou cont.

Mario Iorgulescu i-a dat mesaj brunetei, iar de atunci au început să vorbească din nou. Deși au format un cuplu, acum susține că în urmă cu 8 ani nu observa că Bianca Marina era îndrăgostită.

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont şi i-am scris şi am reluat legătura. Da, mult mai serioasă (n.r. relația lor) ! Acum 8 ani când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el, iar eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine” a mărturisit Mario Iorgulescu, pentru Antena Stars.

În prezent, Mario Iorgulescu își dorește o relație sănătoasă și serioasă cu iubita lui. Ba chiar mai mult, acesta este dispus să aibă grijă și de copilul pe care Bianca Marina îl are alături de Steliano Filip.

Mario Iorgulescu vrea să facă un copil cu partenera lui. Momentan, cei doi au discutat numai online, pentru nu au putut să se întâlnească din cauza faptului că el se află în Italia, la spital.

„Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu (n.r cum reușesc să se vadă)! Este un hop pe care trebuie să ni-l asumăm amândoi şi să trecem peste împreună! Când este momentul potrivit să ne vedem, ne vedem...”, a adăugat acesta.

Fiul lui Gino Iorgulescu își dorește o familie alături de iubita lui

Pentru că a ales să vorbească deschis despre acest subiect, Mario Iorgulescu a mărturisit că înainte de a forma un cuplu cu Bianca Marina a întrebat-o de mai multe ori dacă este dispusă să își asume relația.

„Ne-am pus la punct, ne-am asumat amândoi. Eu am întrebat-o în nenumărate rânduri dacă este dispusă 100% să îşi asume o relaţie cu mine, pentru că eu nu sunt dispus să îmi încarc energia pe care o am într-o relaţie care se duce de râpă şi nu ajungem la nicio concluzie. Am întrebat-o de nenumărate ori dacă este dispusă să ofere tot ce are de oferit într-o relaţie şi mi-a confirmat că da. Eu sunt dispus să ofer tot ce am de oferit mai bun pentru ea şi pentru copilul pe care îl are, iar eu sunt dispus să fac un copil cu ea”, a mai spus Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu are gânduri foarte serioase cu Bianca Marina. Își dorește o familie alături de femeia care i-a cucerit inima. Fiul lui Gino Iorgulescu susține că o iubește, apreciază și respectă pe brunetă, mai ales pentru că știe cum să se comporte cu el.

„Îmi doresc o familie! Le-am făcut pe toate, le-am experimentat pe toate, nu mai am ce să fac! Absolut nimic! Eu d-aia o iubesc şi o respect, o apreciez foarte mult pentru că ştie cum să mă gestioneze, ştie să pună problema, ştie când să mă lase în pace, ştie când să mă ia frumos”, a declarat acesta.

Mai fericit și îndrăgostit ca niciodată, Mario Iorgulescu are planuri mari de viitor alături de fosta soție a lui Steliano Filip.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Mario Iorgulescu, declarații exclusive despre relația cu Bianca Marina. Vrea un copil cu fosta soție a lui Steliano Filip: „Îmi doresc o familie” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Lacrimi și durere după moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferință, după ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viață: ”Ai fost un om...”
  • Dana Rotariu a murit
  • Familia lui Iosif Rotariu este distrusă de durere
Showbiz intern
Imagini cu rochia de mireasă a soției lui Enzo de Chefi la cuțite! Cristina a strălucit la brațul nepotului lui Joshua Castellano! / FOTO
  • Cum arată rochia de mireasă a soției lui Enzo de la Chefi la cuțite
  • Fostul concurent se poate lăuda cu o parteneră superbă
Showbiz intern
Simona Gherghe a organizat o petrecere fabuloasă pentru fiica ei! Imagini de la aniversarea Anei: ”Prințesa noastră” / FOTO
  • Simona Gherghe și-a sărbătorit astăzi fiica
  • Ana a împlinit șapte ani
Stiri interne
Mama unei gimnaste celebre din România a murit într-un accident grav, produs chiar de sora ei, în Galați! Șoferița a adormit la volan
  • Doliu în familia unei gimnaste celebre din România
  • Mama ei a murit într-un accident grav
Stiri interne
Accident îngrozitor în Vâlcea. Un bărbat de 45 de ani a murit pe loc. Mașina pe care o conducea s-a făcut praf / FOTO
  • Un bărbat a murit duminică după amiază
  • Victima avea 45 de ani și a intrat cu mașina într-un cap de pod
Stiri interne
A murit Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu. S-a stins din viață la vârsta de 60 de ani: "Din păcate..." / FOTO
  • Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu, a murit
  • S-a stins din viață la vârsta de 60 de ani
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Primele imagini cu Vlad Pascu la tribunal. Dialogul avut de autorul tragediei din 2 Mai cu noua judecătoare
recomandare pe as.ro
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare
Romania TV
Oana Lis, anunț şocant pe Facebook: La mulți ani, amantului meu iubit!
Romania TV
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului în showbiz, ar putea pleca din azil
recomandare pe antena3.ro
Gaura covrigului e doar o iluzie. Numărul uriaș de calorii al produselor din patiserii
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 25 mai 2024. Zi de poveste pentru Capricorni, Racii se simt mai iubiţi ca niciodată
recomandare pe antena3.ro
Câți bani vor primi în plus bugetarii după majorarea de 10%
recomandare pe playtech.ro
Delia, noi apariţii controversate. Cum s-a fotografiat vedeta în dressing. Detaliile care i-au uimit pe internauţi
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 27 mai-2 iunie cu Mariana Cojocaru. Banii și dragostea la control pentru o zodie
recomandare pe redactia.ro
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Avertisment de ultimă oră pentru toți românii care au card Revolut și cont de Facebook
recomandare pe dailybusiness.ro
Salvarea românilor vine de la Guvern! Se dau 50.000 de euro
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii care suferă mult din cauza impulsivității
recomandare pe a1.ro
Erika Isac și Delia, colaborare controversată pe piesa "Abracadabra". Mesajul acid pentru hateri, ascuns în versuri