Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Power Couple România, 21 februarie 2024. Răsturnare de situație! Ce echipă a părăsit competiția. Motivele invocate de concurenți i-au uimit: ”Mult stres” / VIDEO

Power Couple România, 21 februarie 2024. Răsturnare de situație! Ce echipă a părăsit competiția. Motivele invocate de concurenți i-au uimit: ”Mult stres” / VIDEO

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 22.02.2024 la 01:02 Actualizat pe 22.02.2024 la 01:04

În aseară seară a avut loc a treia eliminare din competiție Power Couple. Două echipe au în acest punct, iar celelalte cupluri au decis cine va rămâne. Motivația lor a fost una simplă, echipa ce reprezintă cel mai mic pericol va continua parcursul în concurs.

Ce concurenți au părăsit competiția

Captură TV

Două echipe au fost propuse pentru eliminare în această seară. Roxana Blenche și Cătălin Bucur aveau cel mai puțin bani în cont, iar Cosmin și Eliza Natanticu au obținut cel mai mic punctaj în timpul probei. Concurenții au făcut alegeri neașteptate în ceea ce privește salvarea acestora.

Ce echipă a părăsit competiția

Competiția Power Couple este plină de provocări, iar concurenții încearcă să demonstreze că își merită locul în Malta. În a treia săptămână de concurs, încă o echipă a fost eliminată, iar motivele coechipierilor i-au surprins.

Roxana Blenche & Cătălin Bucur și Cosmin & Eliza Natanticu au format echipele care au ajuns la eliminare. Concurenții au decis pe cine să salveze, iar motivul invocat de cei mai mulți a fost că reprezintă un pericol pentru ei.

Cele două cupluri și-au motivat dorința de a rămâne în competiție în fața colegilor. Cosmin Natanticu a cerut sprijin pentru a reuși să facă măcar o probă dedicată băieților, deoarece le-a pierdut pe toate până în prezent.

”Îi rog să îmi dea șansa să fac și eu o probă ca băiat să nu plec acasă că o să-mi scoată ochii o viață întreagă. Eu n-am reușit să fac nici o probă” a spus Cosmin Natanticu.

”S-a acumulat foarte mult stres pentru că mi-am împins foarte, foarte mult limitele. Eu sunt o persoană care a adunat ceva frici până acum și nu a avut șansa să-și împingă limitele așa de mult, dar am făcut-o și cred că am avut parte de o zi mai puțin bună, dar sunt convinsă că voi mă cunoașteți și ați simțit că există acea putere în mine de a trece peste și de a arăta că pot să fac și mai mult” a adăugat Eliza Natanticu.

Roxana Blenche și Cătălin Bucur au spus că ei sunt firi competitive, deoarece au fost sportivi de performanță, în trecut.

”Ne place foarte mult ce se întâmplă aici, ne-am simțit super bine cu voi, vrem să ne simțim în continuare la fel de bine, vrem să ne jucăm în continuare, pentru noi e o competiție, pentru că amândoi am fost sportivi de performanță. Nici nu vreau să spun foarte multe cuvinte, vreau să votați ceea ce simțiți și ceea ce considerați că este mai bine” a motivat Roxana Blenche.

”Suntem doi oameni maturi, înțelegători, ăștia suntem noi și să voteze fiecare cum crede” a adăugat și Cătălin Bucur.

Cum au votat concurenții

Anamaria și Tudor Ionescu au decis să îi salveze pe Natantici, deoarece nu sunt o echipă puternică și au mai multe șanse să avanseze în competiție alături de ei.

„Nu ar fi în avantajul nostru ca ei (Roxana și Cătălin) să rămână în concurs pentru că sunt șanse foarte mari să ne depășească!” a motivat Ana.

Daiana și Sorin au votat pentru Roxana Blenche și pentru Cătălin Bucur.

”Va fi un vot de viață în sensul că ambele cupluri ne-au fost alături și ne-au susținut. În momentul în care a depins parcursul nostru în această emisiune, și dacă data trecută i-am susținut pe Lizi și pe Natanticu, noi am considerat că cel mai corect de data aceasta este să-i susținem pe Roxana și pe Cătălin” a spus Daiana Anghel.

Atât echipa formată din Oana Matache & Radu Siffredi și Lino & Delia au votat pentru Cosmin și Eliza Natanticu. Astfel Roxana Blenche și pentru Cătălin Bucur au părăsit competiția.

”Sunteți un cuplu minunat, un cuplu rachetă, ați fost tanc la fiecare probă, dar un cuplu, care pe mine și pe Radu ne intimidează. Vom alege să salvăm echipa Natanticii. Îmi pare rău” a spus Oana Matache.

Roxna Blenche, șocată de motivul celorlalți concurenți

Roxana Blenche a făcut o mărturisire emoționantă, în cadrul testimonialului. Concurentei nu i se pare normal ca echipele puternice, iar în competiție să rămână cei slabi.

”M-a apucat și plânsul, de nervi, de supărare, de ce vreți voi, că am dat voie să fim puși în situația asta. (...) E singura mea supărare, sincer, că am permis să se ajungă aici! Eu n-am mai participat până acum la concursuri în care să plece echipele bune. Ce să zic, haz de necaz”, a spus Roxana Blenche.

”Trebuia să fim puternici, să nu cumva să dăm altora voie să voteze pentru noi, pentru rămas sau plecat. Din păcate s-a ajuns în situația respectivă....” a adăugat Cătălin.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Power Couple România, 21 februarie 2024. Răsturnare de situație! Ce echipă a părăsit competiția. Motivele invocate de concurenți i-au uimit: ”Mult stres” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct. Denisa, ademenită de un bărbat în mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici în prezent nu îi dă pace: „La prima întâlnire...”
  • Denisa, ademenită de un bărbat în mediul online, prin metoda Loverboy
  • S-au cunoscut acum trei ani și nici în prezent nu îi dă pace
Emisiuni TV
Acces Direct. Concubina lui Costică răspunde acuzațiilor, după ce sora lui a spus că bătrânul a fost lăsat să zacă într-un grajd. A fost uitat și de copii
  • Concubina lui Costică răspunde acuzațiilor, după ce sora lui a spus că bătrânul a fost lăsat să zacă într-un grajd
  • A fost uitat și de copii
Emisiuni TV
Acces Direct. Un bărbat, dat afară din casă, după ce s-a îmbolnăvit? Fratele Auricăi, lăsat să zacă într-un grajd: „Nu mi-a venit să cred...”
  • Un bărbat, dat afară din casă, după ce s-a îmbolnăvit?
  • Fratele Auricăi, lăsat să zacă într-un grajd
Stiri interne
Gestul șocant făcut de un tată! Și-a aruncat bebelușul născut prematur în râul Dâmbovița din Capitală
  • Gestul șocant făcut de un tată!
  • Și-a aruncat bebelușul născut prematur în râul Dâmbovița din Capitală
Emisiuni TV
Acces Direct. Au vrut să își cumpere o vilă după 25 de ani de căsnicie, dar trec printr-un coșmar. Cum ar fi fost țepuiți Mioara și Gheorghiță de un arhitect
  • Acces Direct. Au vrut să își cumpere o vilă după 25 de ani de căsnicie, dar trec printr-un coșmar
  • Cum ar fi fost țepuiți Mioara și Gheorghiță de un arhitect
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Se reaprinde conflictul dintre Nicolae Guță și Narcisa Balaban. Manelistul îi dă replica, după ce i-a criticat succesul de pe TikTok: „Este într-o criză...”
  • Se reaprinde conflictul dintre Nicolae Guță și Narcisa Balaban
  • Manelistul îi dă replica, după ce i-a criticat succesul de pe TikTok
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Florin Piersic, în stare gravă. Medicii i-au scos stimulatorul cardiac şi proteza de la genunchi: actorul avea septicemie
recomandare pe as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
recomandare pe antena3.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Ieftinire majoră a gazelor în aprilie! Cât au plătit românii luna trecută?
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! În acest loc poți duce sticle la reciclare și primești DUBLU bani față de alte marketuri
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner