Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Star Matinal. Adrian Cristea și-a dorit să se împace cu Denisa Nechifor! Ce regrete are „Prințul” cu privire la fiica sa, Rania: ”Sunt un norocos” / VIDEO

Star Matinal. Adrian Cristea și-a dorit să se împace cu Denisa Nechifor! Ce regrete are „Prințul” cu privire la fiica sa, Rania: ”Sunt un norocos” / VIDEO

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 28.02.2024 la 14:08 Actualizat pe 28.02.2024 la 14:08

Adrian Cristea a avut câteva gânduri de împăcate cu mama copilului său, Denisa Nechifor. ”Prințul” a mărturisit cât de bucuros a fost când a devenit tată, moment în care totul în jurul lui s-a schimbat. Cu toate că erau despărțiți, fostul fotbalist și iubita au preferat să aibă o relație bună și să comunice frecvent pentru nevoile fiicei lor.

Adrian Cristea și Denisa Nechifor s-au despărțit în urmă cu 15 ani

Facebook

Adrian Cristea a avut o viață plină de evenimente și a trăit o mulțime de experiențe. A fost unul dintre cei mai doriți bărbați din România, iar numeroase domnițe au fost văzute la brațul „Prințului”. Fostul fotbalist a avut o relație de lungă durată cu Denisa Nechifor, dar au decis să se despartă când vedeta este însărcinată cu fiica lor.

Adrian Cristea și-a dorit împăcarea cu fosta soție

Adrian Cristea și Denisa Nechifor au avut o relație frumoasă, dar s-au despărțit după o poerioadă, când vedeta era însărcinată cu Rania. Cu toate că apropiații se așteptau să îi vadă la altar, cei doi și-au spus „adio” în urmă cu 15 ani.

”Prințul” a recunoscut că nu a simțit niciodată să se căsătorească. În tinerețea sa a avut numeroase domnișoare la brațul său, dar nu a făcut pasul cel mare cu niciuna dintre ele. Adrian Cristea le-a recomandat fotbaliștilor tineri să își întemeieze o familie, deoarece poate fi refugiul lor sănătos, unde pot avea parte de liniște și satisfacție.

Adrian Cristea și-a dorit să se împace cu mama copilului său, dar lucrurile nu au avansat între ei doi. Au preferat să aibă o relație frumoasă de dragul Raniei și comunică în mod frecvent.

”Nu am simțit să fac pasul ăsta. Nu am simțit să mă căsătoresc. Pur și simplu nu am simțit. Probabil nu eram eu pregătit, acum da. Atunci era tinerețea, nu știu, nu am simțit lucrul ăsta. Pentru tinerii fotbaliști, le recomand să-și găsească o femeie bună, o iubită și dacă simt să se căsătorească să o facă. Îți oferă acea liniște și refugiu, de care spuneai. Mai bine să fii așa, decât să fii singur și să ai anturaje (...) Poate mai de mult au fost niște gânduri (nr. să se împace), dar nu mai e cazul”, a spus Adrian Cristea la podcastul moderat de Anamaria Prodan.

Adrian Cristea are regrete cu privire la relația dintre el și fiica sa

Cu toate că momentul în care s-a născut Rania a fost unul special și s-a simțit extrem de mândru, lucrurile s-au schimbat după divorțul său de Denisa Nechifor. După ce fetița a apărut pe lume, antrenorul a fost în extaz și s-a bucurat nespus de mult. În prezent, el și fosta soție au o relație bună de dragul adolescentei și comunică des.

„De când s-a născut fetița, a fost cel mai frumos sentiment pe care l-am trăit în viața mea. Doar cei care au copii știu sentimentul. Când stăteam acolo, la clinică, și a venit asistenta să zică să merg să văd copilul… Nu mai știu cum am ajuns de la scaun la copil.

Zici că eram în altă dimensiune. Am o relație bună cu Denisa. Ne înțelegem. Suntem civilizați. Îi mulțumesc și ei și sunt norocos”, a declarat Adrian Cristea în podcastul moderat de Anamaria Prodan.

Adrian Cristea regretă că nu a petrecut mai mult timp alături de fiica sa. Programul aglomerat al unui fotbalist a fost solicitant pentru el, iar numeroasele deplasări nu îl lăsau să fie mereu cu familia sa. ”Prințul” consideră că nu a i-a fost mereu alături Raniei, însă, timpul a trecut.

”Am fost lângă fetiță, dar nu așa mult cum ar fi trebuit, e adevărat. Ăsta e un regret. Am fost lângă fetiță și mă înțeleg foarte bine”, a mai adăugat fostul jucător de fotbal.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Star Matinal. Adrian Cristea și-a dorit să se împace cu Denisa Nechifor! Ce regrete are „Prințul” cu privire la fiica sa, Rania: ”Sunt un norocos” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop zilnic
Horoscop miercuri, 15 mai 2024: Săgetătorii vor avea parte de o surpriză
  • Horoscopul zilei de miercuri, 15 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce spune Dana Săvuică despre participarea la Asia Express. Cu cine și-ar dori vedeta să participe: „Nu am voie să...”
  • Ce spune Dana Săvuică despre participarea la Asia Express
  • Cu cine și-ar dori vedeta să participe
Emisiuni TV
Xtra Night Show. În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvăluirile făcute de designer: „Am suferit”
  • În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu femeile din viața lui
  • Dezvăluirile făcute de designer
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce a scos-o din minți pe Lucica Susanu. Concurenta nu s-a putut abține și a răbufnit: "Dă-o încolo de treabă..." / VIDEO
  • Lucica Susanu, scoasă din minți de gestul făcut de Alexandra Veber
  • Concurenta s-a enervat și a răbufnit
Showbiz intern
Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret, în urmă cu un an. Cum a reacționat vedeta: „Ne-am găsit...”
  • Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret, în urmă cu un an
  • Cum a reacționat vedeta
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Apariție surpriză în platoul emisiunii! Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama: "A fost ceva senzațional..." / VIDEO
  • Mama lui Richard Abou Zaki, apariție surpriză în platoul emisiunii
  • Cum a reacționat chef-ul când a văzut-o pe cea care i-a dat viață
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
recomandare pe as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Câţi bani a strâns un român, în medie, la Pilonul II de pensii. Suma lunară a crescut cu 50%
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
recomandare pe playtech.ro
A lăsat sportul și s-a călugărit. Când a apărut lângă Gigi Becali, nimeni NU l-a mai recunoscut! Foto
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură dură pentru români. Guvernul taie 50% din bani
recomandare pe dailybusiness.ro
Se oferă noi zile libere pentru români! Vestea cea mare
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai negativiste zodii: Enigmatice, ambițioase, perfecționiste, visătoare
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni