Live acum XNS
Prime time 19:30 Prodanca. Punct si de la capat
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Star Matinal. Cine este Adrian Ghilă, românul care a achiziționat casa lui Will Smith. A plătit 2 milioane de dolari: ”Visul meu este mare” / VIDEO

Star Matinal. Cine este Adrian Ghilă, românul care a achiziționat casa lui Will Smith. A plătit 2 milioane de dolari: ”Visul meu este mare” / VIDEO

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 04.12.2023 la 12:39 Actualizat pe 04.12.2023 la 12:39

Adrian Ghilă este românul care a dat lovitura peste Ocean. A încercat mai multe afaceri pe piața din Statele Unite ale Americii și a reușit cu o firmă de spălătorii auto. Printre clienții lui se numără vedetele cunoscute de la Hollywood și și-a făcut un renume printre celebrități. După multă muncă, și-a achiziționat o locuință de lux care a aparținut lui Will Smith.

Românul care a dat lovitura în Statele Unite ale Americii

Captură TV

Adrian Ghilă este românul care locuiește în fosta casă a lui Will Smith, cunoscutul actor de la Hollywood. Bărbatul s-a mutat în Statele Unite ale Americii în urmă cu peste 15 ani și a reușit să construiască un adevărat imperiu.

Adrian Ghilă a cumpărat casa lui Will Smith

Will Smith este unul dintre cei mai cunoscuți actori la nivel mondial, iar un român i-a achiziționat locuința în valoare de 2 milioane de dolari. În urmă cu ceva timp, Adrian Ghilă a decisă să facă o achiziție importantă, iar copiii au fost cei care l-au influențat. Locuința are 5 dormitoare și este foarte spațioasă pentru familia omului de afaceri.

Acesta a recunoscut că și-a mobilat-o după bunul său plac și îi place că există o istorie în spate, că unul dintre marii actori de la Hollywood a locuit în ea.

”Este foarte frumoasă, am făcut-o în stilul meu și are faima asta în spate. Are 5 camere, dormitoare, că acolo sunt diferite. Sunt două sufragerii, mai multe. Aproape două milioane (nr.prețul). Am luat-o de ceva timp. Da, din cauza copiilor mei, eu ai decis, energia lor e foarte bună”, a spus Adrian Ghilă la Antena Stars.

Cu ce se ocupă omul de afaceri

Adrian Ghilă s-a născut și crescut în Drumul Taberei, un cartier modest din București, iar odată ajuns la maturitate a plecat în Statele Unite ale Americii. În 2008 a deschis o firmă de construcții, însă recesiunea l-a făcut să dea faliment, apoi a încercat mai multe domenii.

Se ocupă de marketing, recunoaște că învață foarte mult și se autoeducă în mod constant. Totodată, a înființat o afacere cu spălătorii ecologice de mașini, iar multe vedete apelează la serviciile sale.

”Am multe celebrități care ne folosesc serviciile și spălătoriile. Acolo totul e diferit, legile, limba, eu am crezut că vorbesc engleză până am ajuns acolo și mi-am dat seama că nu era așa bună. După 2-3 ani am început să mă obișnuiesc și să intru în sistemul ăsta al lor și mi-a plăcut foarte mult. A fost greu că a fost recesiunea în 2008, oportunitatea este foarte mare, puterea de cumpărare e mare”, a spus omul de afaceri.

Pe ce cheltuie banii Adrian Ghilă

Adrian Ghilă este un pasionat al mașinilor de lux și al ceasurilor. Se mândrește cu o colecție impresionantă și urmează să-și achiziționeze un autovehicul de colecție al cărui preț va fi unul uriaș.

Recunoaște că vacanțele nu se numără printre plăcerile sale, însă, merge în diferite destinații superbe pentru familia sa, în special pentru copii, cei care doresc să cunoască locuri noi.

”Cumpăr lucruri scumpe, ceasuri și mașini. Mașinile sunt milioane, dar am și ceasuri de 250.000 de euro. Acolo e singura aroganță. Acum mă uit după o mașină de colecție care ar fi mai scumpă decât toate pe care le am. Nu sunt înnebunit cu vacanțele, le facem pentru copii. Sunt cu ceasurile și mașinile”, a încheiat Adrian Ghilă.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Star Matinal. Cine este Adrian Ghilă, românul care a achiziționat casa lui Will Smith. A plătit 2 milioane de dolari: ”Visul meu este mare” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni în cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”
  • Antonia și Cristian, tensiuni în cuplu din cauza scandalului cu Andrada
  • Ce i-a spus concurentul iubitei sale
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ronald Gavril și Anamaria Prodan, reacție după marea victorie! Pugilistul l-a dominat pe mexicanul Carlos Gallego Montijo / VIDEO
  • Ronald Gavril și Anamaria Prodan, reacție
  • Ce au spus cei doi după victorie
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Lovitură grea pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău vrea ca băieții să crească la el: „Sunt afectați lângâ ea” / VIDEO
  • Gabi Bădălău vrea ca băieții să crească la el
  • Noi declarații după scandalul cu Claudia Pătrășcanu
Beauty & Lifestyle
Ce reprezinta simbolurile zodiilor. Descoperă semnul zodiei tale și ce spune el despre tine
  • Ce reprezinta simbolurile zodiilor
  • Descoperă semnul zodiei tale și ce spune el despre tine
Retete
Rețetă de prăjitură cu nuci și cireșe. Un desert simplu, rapid și delicios
  • Rețetă de prăjitură cu nuci și cireșe
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Stiri interne
Victorie uriașă pentru Ronald Gavril în România! Pugilistul l-a învins pe mexicanul Carlos Gallego Montijo. I-a dedicat victoria Anamariei Prodan
  • Victorie uriașă pentru Ronald Gavril la el acasă, în România
  • Iubitul Anamariei Prodan a câștigat o centură importantă
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră
recomandare pe as.ro
Revenire de senzaţie a unuia dintre „Rockefellerii României”! Decizia importantă luată de milionarul român
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Românii vor putea să-și calculeze singuri pensiile. Şeful Casei de Pensii: "Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial"
recomandare pe antena3.ro
Titi Aur, despre cel mai mare pericol pentru şoferii la volan: "E mai rău ca alcoolul. Ar trebui interzis"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 18 mai 2024. Taurii se confruntă cu situații bizare în cuplu, Leii au ego-ul rănit
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbări privind rovineta. Noi prețuri pentru șoferii din România
recomandare pe dailybusiness.ro
Avertisment sumbru pentru românii care primesc salariul minim pe economie
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai muncitoare zodii: Ambițioase, perseverente, rezistente, disciplinate
recomandare pe a1.ro
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi