Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Star Matinal. Florin Răducioiu a stabilit data nunții. Fostul fotbalist și iubita lui au o relație de patru ani / FOTO

Star Matinal. Florin Răducioiu a stabilit data nunții. Fostul fotbalist și iubita lui au o relație de patru ani / FOTO

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 13.02.2024 la 15:18 Actualizat pe 13.02.2024 la 15:18

Florin Răducioiu este pregătit pentru o nouă căsnicie. Fostul fotbalist al „Generației de Aur” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Albăstroiu de aproximativ 4 ani, iar în noaptea de Anul Nou a făcut marele pas și a cerut-o în căsătorie. Cei doi urmează să se căsătorească în 2024 și au început pregătirile pentru eveniment.

Florin Răducioiu a anunțat când va avea loc nunta cu iubita sa, Andreea Albăstroiu

Instagram

Florin Răducioiu în vârstă de 53 de ani a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, chiar în noaptea de Anul Nou. Cei doi au anunțat când se vor căsători, după o relație de 4 ani.

Florin Răducioiu a anunțat data nunții

Florin Răducioiu a trecut printr-un divorț după 23 de ani de căsnicie, dar și-a regăsit liniștea în brațele iubitei sale, Andreea Albăstroiu, femeie cu care are o relație de 4 ani. Cei doi sunt foarte fericiți, mai ales că fostul atacant a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe aceasta, chiar în noaptea de Revelion.

Între cei doi este o diferență de 10 ani, dar nu au nicio problemă în acest fel și se bucură de fiecare moment împreună. Cei doi s-au cunoscut în Milano, unde femeia lucra în calitate de secretar economic la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE). Andreea Albăstroiu a acceptat cererea în căsătorie, apoi le-a dar vestea și fanilor, pe rețelele de socializare.

Florin Răducioiu a declarat că își dorește să fie căsătorit înainte de a împlini vârsta de 54 de ani, lucru ce se va întâmpla în martie. Astfel că evenimentul va fi făcut cât mai rapid pentru ca fotbalistul să poată să-și împlinească dorința pe care o are.

”Da, în martie împlinesc 54 de ani și mi-aș dori ca această aniversare să o petrec cu viitoarea mea soție, Andreea. Am spus într-o emisiune de Revelion că nu am reușit până acum, dar voi reuși în acest an să facem nunta și să mă căsătoresc cu cea care îmi este logodnică de 5 ani. De asemenea, aș vrea să îi invit cu o zi, două înainte, pe colegii mei de la echipa națională, pe foștii mei coechipieri, să dau o masă și să stau cu ei și să sărbătorim împreună”, a declarat Florin Răducioiu pentru adevărul.ro.

Florin Răducioiu, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai „Generației de Aur”

Florin Răducioiu este un fost fotbalist român, născut pe 17 martie 1970 în București, România. El este cunoscut în special pentru cariera sa în fotbal, fiind un atacant talentat și prolific. Răducioiu a fost unul dintre membrii importanți ai "Generației de Aur" a fotbalului românesc din anii '90.

A jucat pentru mai multe cluburi importante din Europa, precum Dinamo București, AC Milan, Espanyol Barcelona și alte echipe din Franța, Turcia și Qatar. În timpul carierei sale, a reprezentat și echipa națională a României, participând la turnee majore precum Campionatul European și Cupa Mondială.

Florin Răducioiu este adesea considerat unul dintre cei mai talentați atacanți români din istoria fotbalului și a avut o carieră de succes, marcând numeroase goluri la nivel de club și internațional. După retragerea sa din fotbalul profesionist, a continuat să fie implicat în diverse activități legate de fotbal, inclusiv ca antrenor și comentator sportiv.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Star Matinal. Florin Răducioiu a stabilit data nunții. Fostul fotbalist și iubita lui au o relație de patru ani / FOTO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Fiii vrăjitoarei Sidonia, suspectați că ar fi comis crima din Padina, au fost eliberați. Frații care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, plasați în arest la domiciliu
  • Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost plasați în arest la domiciliu
  • Curtea de Apel Ploiești a acceptat cererea de schimbare a măsurii arestului preventiv
Stiri interne
Daniel Onoriu a divorțat de soția lui, Isabela! Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare să fi ajuns la final / FOTO
  • Daniel Onoriu și Isabela au divorțat
  • Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare să fi ajuns la final
Stiri interne
Mama Monicăi din Timiș, distrusă de durere după ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai îngrozitoare veste: ”Vreau să fie şi el la trei metri, cum este fata mea”
  • Monica a murit într-un accident cumplit
  • Mama ei nu îl cunoștea pe băiatul cu care s-a aflat în mașină
Showbiz intern
Alexandru de la Mireasa și-a surprins fanii, după ce a părăsit emisiunea! Ce se întâmplă în viața fostului concurent: ”Cu gândul...” / FOTO
  • Ce face Alexandru de la Mireasa, după ce a fost eliminat
  • Fostul concurent a transmis un mesaj neașteptat
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Dodel și soția lui, despărțire cu scandal. Cristi Tănase a depus cererea de divorț. Ce i-a mai cerut mamei fiicei lui
  • Dodel și soția lui, despărțire cu scandal
  • Cristi Tănase a depus cererea de divorț
  • Ce i-a mai cerut mamei fiicei lui
Emisiuni TV
Visul românesc – Succes american. Cum a reușit Ben Toma să ocupe una dintre cele mai importante funcții politice din Arizona. Românul, un exemplu de motivație: ”A fost foarte greu” / VIDEO
  • Cine este Ben Toma, unul dintre cei mai de succes bărbați din Arizona
  • Este român și are o carieră fabuloasă
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur autovehiculul: "Dacă nu e bună, o fac eu să nu fie bună"
recomandare pe as.ro
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni