Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Star Matinal. Silviu Prigoană, cerut în căsătorie de Adriana Bahmuțeanu. Ce motive au avut soții pentru numeroasele divorțuri: ”A dat comunicat...”

Star Matinal. Silviu Prigoană, cerut în căsătorie de Adriana Bahmuțeanu. Ce motive au avut soții pentru numeroasele divorțuri: ”A dat comunicat...”

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 21.12.2023 la 15:57 Actualizat pe 21.12.2023 la 15:57

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au avut o relație cu suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au căsătorit și au divorțat de mai multe ori, iar vedeta a decis să facă primul pas, de fiecare dată.

Silviu Prigoana a fost cerut în căsătorie de fosta soție

Facebook

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au avut o relație plină de năbădăi. Au trecut prin numeroase scandaluri, s-au căsătorit de 4 ori și au divorțat tot de atâtea ori. Vedeta a făcut pasul cel mare și a decis să-l ceară în căsătorie pe bărbatul de lângă ea, iar fostul politician a acceptat, de fiecare dată.

Adriana Bahmuțeanu l-a cerut în căsătorie pe Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut o relație cu suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au căsătorit prima dată în anul 2003, iar de atunci au existat mai multe divorțuri și împăcări, până în 2015, moment în care și-au spus „adio” definitiv. Fostul politician a mărturisit că partenera l-a cerut în căsătorie de fiecare dată, iar el a acceptat.

”Dacă m-am căsătorit de 4 ori, cine m-a cerut? Da, ea m-a cerut, da, da. I-am zis să nu mă ceara așa, te pui în genunchi, cum se face. S-a pus în genunchi și m-a cerut”, a spus Silviu Prigoană la podcastul ”Tare de tot” moderat de Viorel Grigoroiu.

Care au fost motivele divorțurilor

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au divorțat de 4 ori, timp de 12 ani. Omul de afaceri a povestit că fosta soție pleca de acasă și se întorcea după câteva luni, cerându-i scuze. Acesta a iertat-o și a mai acordat încă o șansă relației lor. Conform acestuia, motivarea de divorț a fost părăsirea de domiciliu, de fiecare dată, în niciun caz certuri sau probleme de comunicare.

Primele trei divorțuri care au avut loc între ei au fost înainte de nașterea copiilor. A patra împăcare a avut loc la insistențele lui Silviu Prigoană care și-a dorit să devină tată, după ce fosta soție nu a rămâs încărcinată. Adriana Bahmuțeanu a știut care este punctul slab al omului de afaceri și i-a promis o familie frumosă împreună.

”Ea pleca și venea după 6 luni cu facturile că a greșit, nu mai face, îi ziceam bine, hai. Ultima dată, patru căsătorii am avut, dar nu mai contează, 4-5 tot aia e. La ultimul divorț mi-a zis judecătoarea de ce te sorcovești, femeie... Primele trei divorțuri au fost fără minori, nu aveam copii. Ea a plecat de acasă după 27 de zile. Eu am introdus divorțul de părăsire de domiciliu. Pe urmă a venit, a stat 6 luni, apoi iar a plecat. Am introdus divorțul pentru părăsire de domiciliu, nu altceva. Noi nu am avut niciun fel de discuție, de gelozii, niciodată. Căsătorit pe 4 ori, trei căsătorii au fost așa, mai pe „love”, iar ultima a fost impusă de mine. Noi ne-am căsătorit, de fapt, să facem copii, asta era povestea, nu să fiu eu căsătorit. Ieșisem dintr-o relație unde fosta nu voia să facă copii, iar ea a aflat și mi-a spus că-și dorește copii”, a mai spus fostul politician.

A patra despărțire, cea definitivă a fost decizia Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta și-a luat copiii la mall, apoi a ieșit și s-a ferit de șoferul care trebuia să îi aducă acasă. Silviu Prigoană nu s-a așteptat la acest lucru, iar, în momentul în care a primit decizia de divorț și custodia copiilor, a fost de acord și i-a trimis actele semnate prinintermediul unui avocat.

”În momentul în care a plecat de acasă, a plecat cu tot cu copiii. Nu au plecat de acasă, au plecat din mall, de la patinoar. Ea nu prea avea poze cu ei de la schi, eu mă duceam cu ei peste tot. I-am zis să meargă la patinoar să facă poze împreună și eu am rămas acasă, să pregătesc masa. A trimis șoferul în altă parte și a ieșit din spate. A dat nu știu ce comunicat că a plecat de acasă, nu, a plecat de la mall”, a mai adăugat Silviu Prigoană în cadrul podcast-ului.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Star Matinal. Silviu Prigoană, cerut în căsătorie de Adriana Bahmuțeanu. Ce motive au avut soții pentru numeroasele divorțuri: ”A dat comunicat...”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Gabriella Nastas, victima solarului. Soției lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele: „Am folosit o cremă...” / VIDEO
  • Gabriella Nastas, victima solarului
  • Iubitei lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele
Beauty & Lifestyle
Test de inteligență! Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine? Ai la dispoziție 7 secunde / FOTO
  • Redacția SpyNews.ro te provoacă să rezolvi acest test de inteligență
  • Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine?
  • Ai la dispoziție 7 secunde
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt cei trei concurenți eliminați chiar înainte de semifinală. Pleacă acasă după ultimul duel: "Plec cu capul sus..." / VIDEO
  • Trei concurenți din echipa roz, eliminați chiar înainte de semifinală
  • Cine sunt cei care pleacă acasă
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt concurenții din semifinală! Farfuria cui a primit 20 de puncte: "Mi-au dat lacrimile..." / VIDEO
  • Farfuria unui concurent a primit 20 de puncte
  • Cine sunt cei șase finaliști
Showbiz intern
Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa. Actrița a fost cusută la buză: „Problema mea...”
  • Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa
  • Actrița a fost cusută la buză
Horoscop zilnic
Horoscop marți, 14 mai 2024: Balanțele ar putea primi o ofertă de colaborare
  • Horoscopul zilei de marți, 14 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni