Vacanță de vedetă. Joseph Hadad, despre vacanța în Italia. Celebrul chef, spontan atunci când vine vorba de concedii
În prima parte a ediției de astăzi a emisiunii Vacanță de vedetă, frumoasa Laura Cosoi l-a avut invitat pe Joseph Hadad. Celebrul chef a mărturisit că este spontan atunci când vine vorba de concedii și, printre altele, a vorbit și despre vacanța în Italia.
- Chef Joseph Hadad, despre vacanța în Italia
- Celebrul chef, spontan atunci când vine vorba de concedii
Chef Joseph Hadad chiar nu mai are nevoie de prezentări, căci este unul dintre cei mai renumiți maeștri în arta culinară din România. Este considerat un artist absolut în pregătirea unor preparate senzaționale. Are o poveste de viață impresionantă marcată de experiențe care l-au adus la nivelul de azi.
Chef Joseph Hadad, despre vacanța în Italia
Joseph Hadad s-a născut în Ierusalim, într-o familie cu tradiție în gastronomie, cu mama de origine marocană și tată tunisian. Celebrul chef deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate și ca star al bucătăriei internaționale a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale, printre care Bill Clinton, Robert de Niro, Madonna, Michael Jackson și mulți alții.
Prin meseria lui, Chef Joseph Hadad călătorește foarte mult. Recent a fost într-o vacanță în Italia.
"Mie îmi place să plec pentru scurt timp. Duminică, luni, marți, miercuri sau joi să te întorci înapoi. Acum, anul ăsta, am plecat cu fiica mea în Roma. Acolo am luat trenul rapid spre Napoli, am stat acolo trei nopți. Am mâncat o înghețată foarte bună. Textură, gust, nu mult zahăr. Mie îmi place cel mai mult fistic. Când eu merg la o gelaterie, în primul rând plec la fistic.", a spus Joseph Hadad la Vacanță de vedetă.
Joseph Hadad a declarat că în fiecare vacanță vizitează restaurante și mănâncă în diferite localuri.
"Când ajung farfuriile la masă, după aproape 50 de ani de experiență, am niște greutate de gastronom în spate, 70-80% știu ce se întâmplă în farfurie și știu ce greu se ajunge la nivelul, ce a creat chef bucătarul pe farfurie.(...) Totdeauna am vrut să învăț. Tot timpul trebuie să învățăm.
Când e vorba de vacanță, Joseph Hadad spune că este spontan
Pentru că are două afaceri pe care le conduce, și aproape 100 de angajați, Joseph Hadad spune că nu poate să își organizez vacanțele din timp, așa că de cele mai multe ori e spontan.
"La mine totul e spontan, să conduc două afaceri ca chef bucătar, am peste 95 de angajați și este foarte greu să mă organizez din timp. Concediile mele sunt foarte scurte. ", a mai spus Joseph Hadad.