Live acum Star Matinal - Best of
Prime time 19:30 Prodanca. Punct si de la capat
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Xtra Night Show. Oana Zăvoranu, dezvăluiri șoc în procesul clinicii sale! Ce a afirmat vedeta despre fostul manager: „Dau cu stângul în dreptul” / VIDEO

Xtra Night Show. Oana Zăvoranu, dezvăluiri șoc în procesul clinicii sale! Ce a afirmat vedeta despre fostul manager: „Dau cu stângul în dreptul” / VIDEO

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 23.04.2024 la 00:11 Actualizat pe 23.04.2024 la 02:36

Oana Zăvoranu a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la procesul cu foștii manageri ai clinicii sale medicale. Vedeta și Alex Ashraf au avut o nouă sesiune la tribunal cu Horia Vlădescu și Ioan Bogdan Furtună.

Oana Zăvoranu este în proces cu fostul manager al clinicii sale

Facebook

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au stat față în față cu foștii administratori ai clinicii lor. Aceștia se află într-un proces de peste doi ani, iar prejudiciul ajunge de sute de mii de euro. Astăzi au avut o nouă întâlnire la tribunal, iar vedeta a avut replici dure pentru Ioan Bogdan Furtună și Horia Vlădescu.

Oana Zăvoranu, cuvinte dure pentru foștii administratori ai clinicii

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au avut o clinică medicală de succes, iar medicul Horia Vlădescu ar fi băgat-o în insolvență, după ce ar fi luat mai mulți bani. Aceștia sunt în proces de peste doi ani și și-au adus numeroase acuzații de-a lungul timpului.

Astăzi, au avut o nouă întâlnire la tribunal, iar vedeta a adus mai multe acuze atât acestuia, cât și lui Ioan Bogdan Furtună. Oana Zăvoranu susține că aceștia îi dau numeroase mesaje în care își cer scuze, iar în fața judecătorilor totul se schimbă și consideră că fost actriță își dorește scandal.

„S-a adunat un mincinos cu alt mincinos, Furtună și cu Vlădescu, în timpul ședinței își dădeau mesaje și râdeau. Acum, Vlădescu are memorie scurtă și uită ce a declarat la DNA când ciugulea din clinică. O să venim cu dovezi, cu filmări. Doctorul Furtună a recunoscut, dacă nu mă înșel, motivul presupusei mite, nu îi era frică de mine sau de postările mele. Nu voia să se pună reflectoarele pe el pentru că urma să fie pus într-o funcție politică, pentru că, a fi pus într-o funcție de manager la un spital de stat se face doar politic”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Vedeta acuză că medicul din clinica sa a făcut închisoare

Oana Zăvoranu a menționat la Xtra Night Show că medicul Horia Vlădescu a făcut închisoare timp de câteva luni, în Germania, pentru falsificarea unor carduri. Aceasta informație a fost spusă de către fratele doctorului, iar vedeta are acte care să ateste cele spuse.

Fosta actriță mărturisește că nu s-a interesat de trecutul medicului și nu a știut de lunile petrecute după gratii, altfel nu l-arr mai fi angajat.

”L-ați întrebat pe Vlădescu cu ce se ocupa înainte să-i crească o clinică medicală după ce a dat mâna cu Oana Zăvoranu și cu Alex Ashraf? Se ocupa cu aprovizionarea de tuș pentru sprâncenele pe care le făcea nevasta lui. După ce a luat toate contactele din clinica noastră, și-a făcut o clinică medicală. În 2021 când l-am dat afară ne-a lăsat datorie de 2 milioane de euro. Domnul a făcut pușcărie în 2008-2009 în Germania, dețin document. Dacă știam, nu avea că se caute în clinica mea și a soțului meu. El neagă? Eu am documente. Vă voi pune la dispoziție foaia cu mandatul, este trecută cu data, cu tot. Informația o am de la fratele lui, Alex Vlădescu. Mi-a spus că și cu familia s-a comportat execrabil”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu este convinsă că va câștiga procesul cu foștii administratori ai clinicii sale

Oana Zăvoranu a oferit mai multe detalii despre procesul în care se află cu foștii administratori ai clinicii sale. Astăzi, la proces vedeta a afirmat despre Ioan Bogdan Furtună și Horia Vlădescu că nu au știut funcțiile avute în perioada în care au lucrat în corpul medical deținut de vedetă. Aceștia ar fi încercat să o escrocheze, motiv pentru care i s-au cerut mai mulți bani, când a venit momentul plecării.

Când ar fi fost demis din funcție, clinica ar fi avut datorii uriașe, din cauza escrocărilor, dar medicul nu confirmă aceste acuzații. Oana Zăvoranu a menționat că ei sunt implicați și într-un alt proces, unde Horia Vlădescu este acuzat de fals în acte, după ce ar fi folosit semnătura vedetei pentru a câștiga un salariu mai mare, calculat la rulajul veniturilor.

„Dau cu stângul în dreptul. Nu știu care a fost administrator cu drepturi depline. Astăzi, în sală, declarația lui Vlădescu a fost penibilă. Ei sunt o șleahtă de golani care au găsit o gâscă de jumulit. Ei sunt prieteni între ei, au zis că o fac frumos. Ăla voia să-i fiu nașă. Acum ei sunt cu doamna Zăvoranu, n-o știți cum ea? Toți vor să facă afaceri cu mine, apoi că nu, că eu sunt pe scandal. (...) Mereu am ultimul cuvânt. Domnul Furtună după petrecerea de la spitalul Colțea își ia 60 de zile pentru dare de mită. Astăzi a stat ascuns, pe alt dosar. Când vorba de domnul doctor, manager la Spitalul Colțea la 29-30 de ani stă pitit. De ce nu a ieșit să spună ce s-a întâmplat. De ce toți neaveniții ăștia. Eu sunt magnet de adunați escroci și infractori. Mi-a falsificat semnătura când a venit în 2019. Mi-a băgat clinica în insolvență că aveam de plătit 700.000 de euro. El avea salariu 40.000 de euro pe lună. Noi aveam un contract pe care el l-a falsificat și avea 8% din rulaj. Eu fiind mai artistă, nu știam care e treaba”, a mai dezvăluit vedeta.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Xtra Night Show. Oana Zăvoranu, dezvăluiri șoc în procesul clinicii sale! Ce a afirmat vedeta despre fostul manager: „Dau cu stângul în dreptul” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni în cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”
  • Antonia și Cristian, tensiuni în cuplu din cauza scandalului cu Andrada
  • Ce i-a spus concurentul iubitei sale
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ronald Gavril și Anamaria Prodan, reacție după marea victorie! Pugilistul l-a dominat pe mexicanul Carlos Gallego Montijo / VIDEO
  • Ronald Gavril și Anamaria Prodan, reacție
  • Ce au spus cei doi după victorie
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Lovitură grea pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău vrea ca băieții să crească la el: „Sunt afectați lângâ ea” / VIDEO
  • Gabi Bădălău vrea ca băieții să crească la el
  • Noi declarații după scandalul cu Claudia Pătrășcanu
Beauty & Lifestyle
Ce reprezinta simbolurile zodiilor. Descoperă semnul zodiei tale și ce spune el despre tine
  • Ce reprezinta simbolurile zodiilor
  • Descoperă semnul zodiei tale și ce spune el despre tine
Retete
Rețetă de prăjitură cu nuci și cireșe. Un desert simplu, rapid și delicios
  • Rețetă de prăjitură cu nuci și cireșe
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Stiri interne
Victorie uriașă pentru Ronald Gavril în România! Pugilistul l-a învins pe mexicanul Carlos Gallego Montijo. I-a dedicat victoria Anamariei Prodan
  • Victorie uriașă pentru Ronald Gavril la el acasă, în România
  • Iubitul Anamariei Prodan a câștigat o centură importantă
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră
recomandare pe as.ro
Revenire de senzaţie a unuia dintre „Rockefellerii României”! Decizia importantă luată de milionarul român
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Românii vor putea să-și calculeze singuri pensiile. Şeful Casei de Pensii: "Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial"
recomandare pe antena3.ro
Titi Aur, despre cel mai mare pericol pentru şoferii la volan: "E mai rău ca alcoolul. Ar trebui interzis"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 18 mai 2024. Taurii se confruntă cu situații bizare în cuplu, Leii au ego-ul rănit
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbări privind rovineta. Noi prețuri pentru șoferii din România
recomandare pe dailybusiness.ro
Avertisment sumbru pentru românii care primesc salariul minim pe economie
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai muncitoare zodii: Ambițioase, perseverente, rezistente, disciplinate
recomandare pe a1.ro
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi