Live acum Viaţa fără filtru (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Aida Parascan, răpusă de durere! Tatăl copiilor săi a murit fulgerător. Declarații emoționante după înmormântare: ”A fost tragic”

Aida Parascan, răpusă de durere! Tatăl copiilor săi a murit fulgerător. Declarații emoționante după înmormântare: ”A fost tragic”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 10.09.2024 la 16:31 Actualizat pe 10.09.2024 la 16:31

Aida Parascan e răpusă de durere după ce tatăl copiilor ei a murit fulgerător! În exclusivitate pentru Spynews.ro, aceasta face declarații despre momentul tragic prin care a trecut în urmă cu o săptămână. Cum au reacționat cei trei copii când au aflat că părintele lor s-a stins din viață. Declarații emoționante și pline de durere!

Aida Parascan a trecut prin momente cumplite în urmă cu o săptămână, atunci când în urma unui apel a aflat că tatăl copiilor ei e în stare foarte gravă la spital. Cu toate că erau divorțați de 11 ani, cei doi au ținut tot timpul legătura de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Aida Parascan e răpusă de durere după moartea fulgerătoare a tatălui copiilor ei

Săptămâna trecută, după ce copiii au fost la bărbat, aceasta a încercat să ia legătura cu el, însă după câteva mesaje pe care i le-a dat, ea a început să se îngrijoreze deoarece nu răspundea. A încercat să-l sune, însă neprimind niciun răspuns, în cele din urmă a luat legătura cu apropiații lui care i-au dat vestea teribilă că acesta e internat în stare gravă în spital.

”Tatăl copiilor mei a decedat duminica trecută și a venit totul așa neașteptat, nimeni nu se aștepta la așa ceva. A avut probleme grave la ficat, iar după dintr-o pneumonie i-a scăzut imunitatea, apoi a avut probleme grave la ficat și rinichi și s-a stins în două săptămâni. Deși eram despărțiti de 11 ani, avem totuși trei copii împreună. Noi păstram legătura pentru copii. Copiii abia se întorsese de la el, că au stat o săptămână la el în vacanță”, a spus Aida Parascan pentru Spynews.ro.

După aflarea veștii triste că fostul ei soț se află internat în spital, Aida Parascan, câștigătoarea unui cunoscut show de cooking, și-a luat copiii și au plecat imediat spre el. Vedeta spune că nici ea și nici copiii lor nu știau nimic de vreo problemă de sănătate, cu atât mai mult cu cât bărbatul avea și o viață activă și făcea sport.

Aida Parascan spune că e posibil ca nici măcar bărbatul să nu fi știut de problemele de sănătate pe care le avea, căci niciodată nu i-a spus că s-ar fi dus să-și facă investigații.

”Îi trimisesem mesaj ceva legat de copii și am văzut că nu a răspuns și am zis că ok, hai o zi-două, dar după am văzut că nu mai era activ deja de o săptămână pe Whatsapp și am început să sun la diverse persoane. Am aflat că e în spital la ATI. M-am urcat a doua zi în mașină cu copiii și am plecat în Italia la el. Nu știam absolut nimic de problemele lui, nici copiii nu știau nimic. El făcea sport, mergea cu bicicleta la muncă, nu se aștepta nimeni. El nu se simțea probabil bine, dar nici nu a mers la medic, probabil nici el nu știa”, a mai spus vedeta.

Vedeta și copiii ei sunt afectați de tragedia din familie

Aida Parascan ne-a povestit că toată situația a fost tragică, mai ales că moartea fostului ei soț, în vârstă de 50 de ani, a fost una fulgerătoare și în doar câteva zile după ce a ajuns la spital, tatăl celor trei copii ai ei a murit. Vedeta avea împreună cu bărbatul trei copii, o fată de 22 de ani, un băiat de 17 ani și încă o fată de 14 ani.

”A fost tragic. Fata cea mare e foarte afectată, ea a trăit cel mai mult timp cu el, fiecare trăiește o despărțire diferit. Eu sunt alături de ei să-i ajut să elaboreze despărțirea asta așa fulgerătoare care ne-a luat prin surprindere pe toți. Trebuia să facă 50 de ani acum pe 6 septembrie”, ne-a mai spus Aida Parascan.

Aida Parascan ne-a mai spus că medicii și psihologii i-au recomandat ca cei doi copii mai mici să nu-și vadă tatăl în spital înainte de a-și da ultima suflare pentru a nu rămâne cu o traumă. Doar fetei mai mari i s-a permis să-și ia adio de la părintele ei și de altfel ea este cea mai puternic afectată de dispariția mult prea rapidă a acestuia.

”Fata mare a avut posibilitatea și să-l vadă la ATI, a suferit și mai mult, la Terapie Intensivă să-l vezi cum se stinge pe zi ce trece nu e deloc ușor. Ceilalți doi copii nu l-au văzut la spital, medicii și psihologii au spus că nu este bine să-l vadă. Cred că e mai bine pentru copii să-și aducă aminte de tatăl lor în viață, să-l vadă cum era sănătos”, ne-a mai spus Aida Parascan.

Cu toate că îi este foarte greu, Aida Parascan ne-a mai declarat că trebuie să fie puternică pentru cei trei copii ai ei și trebuie să treacă peste această cumpănă a vieții. Vedeta ne-a spus că nu se aștepta niciodată să treacă printr-o asemenea tragedie.

”Sper să-mi revin cât de curând. Nici eu nu mă așteptam să fiu atât de afectată. Nu mă așteptam niciodată să trec printr-o situație de acest gen, cu atât mai mult cât să-l văd cum se stinge. Trebuie să merg înainte pentru copii”, ne-a mai spus vedeta.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Aida Parascan, răpusă de durere! Tatăl copiilor săi a murit fulgerător. Declarații emoționante după înmormântare: ”A fost tragic”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Alin Oprea, adevărul despre videoclipul interzis în care ar fi apărut împreună cu o altă femeie. O acuză că ar fi adus unul dintre amanți în casă
  • Alin Oprea, adevărul despre videoclipul interzis în care apare alături de amantă
  • Un cetățean german, cu care Larisa Uță ar fi avut o relație, ar fi fost în casa lor
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 19 septembrie 2024: Gemenii trec printr-o perioadă încărcată în afaceri sau pe plan profesional
  • Horoscopul zilei de joi, 19 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Alin Oprea, acuzații dure la adresa fostei soții: „A avut trei amanți”. Cum ar fi reacționat Larisa Uță când artistul ar fi confruntat-o
  • Alin Oprea susține că fosta soție ar fi avut trei amanți
  • Ar fi recunoscut două dintre relații
Stiri interne
Sfârșit tragic pentru un fotograf din Curtea de Argeș. George, un tânăr de 34 de ani, s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru
  • Sfârșit tragic pentru un fotograf din Curtea de Argeș
  • Ar mai fi încercat și în trecut să își pună capăt zilelor
Emisiuni TV
Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri emoționante în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 64 de ani. Ce i s-a reproșat lui Alin Gabriel Matei după moartea lui
  • Petrică Mîțu Stoian ar fi împlinit astăzi 64 de ani
  • A murit în urmă cu aproape trei ani
Showbiz intern
Lolrelai, în lacrimi după ce a aflat că medicul stomatolog pe care l-a acuzat de agresiune sexuală a fost condamnat la închisoare. Ce promisiune i-a făcut mamei înainte să moară
  • Medicul stomatolog pe care Lolrelai l-a acuzat că a agresat-o sexual a fost condamnat la 10 ani de închisoare
  • Influencerița a izbucnit în lacrimi când a aflat că dentistul a fost pedepsit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Rată de 700 de lei la un credit de 25.000 de lei. Cât poate scădea după refinanţare
recomandare pe as.ro
Fosta noră a lui Victor Piţurcă a fost prezentă la nunta de 3 milioane de euro organizată de un milionar român în Paris
Romania TV
Theo Rose, în culmea fericirii! Artista le-a dat fanilor vestea, iar mesajele de felicitări nu au mai contenit
Romania TV
BREAKING Cutremur MARE în România, s-a simţit puternic la Bucureşti. Vom reveni
recomandare pe antena3.ro
Mormântul unui „copil vampir” a fost descoperit de muncitorii care scoteau din pământ rădăcini lângă o biserică istorică din Polonia
recomandare pe antena3.ro
Filmul atacului de la Parlament. Cum a reușit bărbatul care a dat foc să iasă liniștit și să ajungă cu metroul până în Vitan
recomandare pe antena3.ro
Fumatul și vapatul vor fi interzise în aer liber (proiect al UE)
recomandare pe playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
recomandare pe playtech.ro
Emilia Ghinescu, ravisantă într-o rochie decoltată! Și-a etalat trupul sculptat la sală
recomandare pe redactia.ro
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
recomandare pe redactia.ro
Tragedie în Familia Regală a României. Dumnezeu sa-l odihnească! Un om fermecator, generos si ...
recomandare pe Ciao.ro
Doliu la TVR! A murit o emblemă a știrilor din România
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe ProSport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
O nouă GRATUITATE pentru românii cu venituri sub 3000 de lei. Este vestea care va bucura milioane de oameni
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! Primești 200.000 de euro în cele mai grele vremuri, doar dacă depui dosarul cu actele necesare
recomandare pe Jurnalul.ro
Se întoarce norocul pentru 3 zodii pe 18 Septembrie 2024: Binele atrage bine
recomandare pe a1.ro
Nouă cupluri de vedete au acceptat provocarea sezonului 2 din show-ul fenomen Power Couple România – La bine și la greu!