Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Alex de la Caracal, declarații exclusive despre starea de sănătate a lui Florin Salam! Manelistul e internat în spital: „Are nevoie de recuperare...”

Alex de la Caracal, declarații exclusive despre starea de sănătate a lui Florin Salam! Manelistul e internat în spital: „Are nevoie de recuperare...”

De Bianca Matei.
Publicat pe 14.08.2023 la 21:42 Actualizat pe 14.08.2023 la 21:44

Alex de la Caracal a făcut declarații exclusive desprea starea de sănătate a lui Florin Salam. „Regele Manelelor” este internat în spital, iar artistul a postat recent o fotografie cu el de acolo. Iată cum se simte celebrul cântăreț de manele, dar și ce mărturisiri a făcut Alex de la Caracal despre starea lui!

Alex de la Caracal a făcut declarații desprea starea de sănătate a lui Florin Salam

colaj spynews

Florin Salam nu trece prin momente bune și asta pentru că celebrul manelist este internat în spital. După ce a postat o fotografie cu „Regele Manelelor” de pe patul de spital, acum Alex de la Caracal a făcut declarații exclusive despre starea de sănătate a manelistului.

Declarațiile exclusive ale lui Alex de la Caracal desprea starea de sănătate a lui Florin Salam

Alex de la Caracal a declarat că Florin Salam trece printr-o perioadă foarte grea și asta din cauza faptului că l-a cuprins oboseala. Cântărețul de manele a muncit foarte mult, iar din acest motiv acum nu se simte bine și se află în spital.

Artistul a mai spus că starea de sănătate a lui Florin Salam nu este una critică, însă el are nevoie de o perioadă de recuperare pentru a reveni pe scenă.

„Trece printr-o perioadă foarte grea, dat fiind faptul că s-a acumulat oboseala de atâția ani, surmenajul... a muncit foarte mult și este într-o perioadă mai grea. Această poză este pusă în scopul de a informa oamenii cu privire la starea lui de sănătate și faptul că nu-și poate onora evenimentele. O perfuzie poți face și dacă te doare dintele, și dacă ești mai rău, acum ce să vă zic? Nu este într-o stare critică, dar are nevoie de recuperare pentru a-și onora evenimentele și pentru el, pentru familia lui, înainte de meseria noastră”, a mărturisit artistul.

Întrebat dacă au ieșit discuții după ce Florin Salam și-a anulat evenimentele pe care le avea, artistul a spus că nu este vorba de asta. De asemenea, el a mai fost întrebat unde se află „Regele Manelelor” în aceste momente, însă acesta a precizat că nu știe.

„Nu se pot supăra oamenii, pentru că în momente de genul ăsta nu te poți supăra pe nimeni. Dacă a postat și el că nu poate spune unde e, vă dați seama că eu nici atât nu am de unde să știu unde este. Nu știu cât va mai rămâne în spital... atât timp cât va fi bine, pentru că ideea este să revină cât mai repede acasă la familie, la oameni, să-i mulțumească și să-și onoreze evenimentele. El începuse să cânte la toate evenimentele, a fost prezent zi de zi la evenimente anul acesta și ideea este că el vrea să-și onoreze evenimentele, dar împotriva lui Dumnezeu nu ne punem niciodată”, a mai adăugat el.

„Regele Manelelor” va avea nevoie de liniște și recuperare

Mai mult decât atât, Alex de la Caracal a declarat că Florin Salam va avea nevoie de o perioadă lungă de liniște și recuperare. Artistul a spus că „Regele Manelelor” nu se va retrage din muzică niciodată, pentru că asta face parte din el și îi este foarte greu să renunțe la tot ceea ce are, mai ales la fanii care îl iubesc și îl apreciază.

„Știm cu toții că el muncește de la vârsta de 16-17 ani aproape zi de zi la evenimente și în domeniul ăsta ai energie necesară pentru o perioadă, după care iar crezi că ești bine, iar te oprești, iar și iar. Ideea este că vrea să-i mulțumească pe toți și să fie bine, dar vedeți cum este, la un moment dat cedezi. Nu suntem de fier, suntem și noi tot oameni și se poate întâmpla oricui, mai ales la nivelul la care este el solicitat zi de zi. Eu nu sunt cu el acum, sunt în drum spre un eveniment. Familia e alături de el, dar cine nu e alături de el, că e cel mai bun om din lume! El va avea nevoie de o perioadă de liniște pentru el și de recuperare, dar să dea Dumnezeu să revină cât mai repede pe scenă, lângă noi, pentru că acolo este locul lui. Florin Salam este de neînlocuit! Important este ca el să fie bine! Nu există așa ceva, Florin Salam este muzică, este tot și nu se va retrage din acest domeniu”, a precizat cântărețul.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Alex de la Caracal, declarații exclusive despre starea de sănătate a lui Florin Salam! Manelistul e internat în spital: „Are nevoie de recuperare...”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Ce despăgubiri vor primi familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai. Sumele sunt uriașe
  • Ce despăgubiri vor primi familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai
  • Sumele sunt uriașe
Emisiuni TV
Star Matinal. Oana Marica, prima apariție publică după despărțirea de Adrian Mititelu Jr. Vedeta a atras toate privirile / VIDEO
  • Prima apariție publică a Oanei Marica după despărțirea de Adrian Mititelu Jr.
  • Vedeta a atras toate privirile
Emisiuni TV
Star Matinal. Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile. Ce declarații a făcut înainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 
  • Nuntă mare în familia Castellano
  • Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Care este relația dintre Cătălin Botezatu și tatăl său. Ce mesaj a transmis designerul: „Am fost într-o competiție”
  • Care este relația dintre Cătălin Botezatu și tatăl său
  • Ce mesaj a transmis designerul
Emisiuni TV
Star Matinal. Alina Pușcaș, noi declarații după ce s-a mutat în casă nouă. Ce dificultăți a întâmpinat: "Sunt foarte puțini care fac..." / VIDEO
  • Alina Pușcaș s-a mutat recent în noua casă
  • Ce dificultăți a întâmpinat prezentatoarea Te cunosc de undeva
Stiri interne
Incendiu puternic în Mehedinți. Depozitul unei fabrici a fost cuprins de flăcări
  • Incendiu puternic în Mehedință
  • Depozitul unei fabrici a fost cuprins de flăcări
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un băiat de 16 ani, autorul oribilei crime din Crângaşi. El şi un amic au atacat un bărbat pe stradă şi l-au bătut până l-au omorât: "I-au dat cu bâta"
recomandare pe as.ro
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
recomandare pe antena3.ro
Prof. dr. Vlad Ciurea, despre cel mai sănătos înlocuitor al zahărului. Nu schimbă gustul alimentelor și este la îndemâna oricui
recomandare pe antena3.ro
Cea mai nouă peşteră din România, o destinație turistică spectaculoasă. Are sistem de iluminare și monitorizare
recomandare pe antena3.ro
Mişcare de ultim moment cu privire la cardul de energie. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat
recomandare pe playtech.ro
Cele două zodii care strălucesc pe toate planurile. Au noroc colosal la bani, în dragoste și carieră
recomandare pe playtech.ro
Cel mai simplu truc pentru ca salata verde să rămână proaspătă chiar și o săptămână
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Mai mulți bani pentru acești fermieri! S-a luat decizia oficială!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț de ultimă oră pentru clienții Hidroelectrica! Ce se întâmplă cu facturile!
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor