Alimentul la care chef Cătălin Scărlătescu a renunțat și a slăbit 30 de kilograme. Recomandare de la juratul de la Chefi la cuțite
Cătălin Scărlătescu a renunțat la un singur aliment și a reușit să slăbească 30 de kilograme. Faimosul chef avea 130 de kilograme, dar acum a ajuns la 100 de kilograme. Juratul de la Chefi la cuțite a reușit o adevărată performanță și este mândru de acest lucru.
- Cătălin Scărlătescu a slăbit 30 de kilograme datorită unui aliment la care a renunțat
- Juratul de la Chefi la cuțite face recomandări
Cătălin Scărlătescu a reușit o adevărată performanță, după ce a renunțat la un aliment pe care îl consuma zi de zi. Juratul de la Chefi la cuțite a slăbit 30 de kilograme, el având înainte 130 de kilograme, iar acum are doar 100.
Cătălin Scărlătescu a slăbit 30 de kilograme, după ce a renunțat la un aliment
Cătălin Scărlătescu a slăbit 30 de kilograme doar datorită faptului că a scos pâinea din alimentația de zi cu zi. El face recomandări tuturor să fie atenți la ce mănâncă, dar mai ales să renunțe la acest aliment.
„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferam un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a spus Cătălin Scărlătescu.
De altfel, juratul de la Chefi la cuțite a simțit că vrea să facă o schimbare în viața lui și declară că ajunsese chiar să nu mai mănânce și să nu mai doarmă deloc bine. De asemenea, el a mai renunțat la carne, dulciuri și nu a mai consumat băuturi alcoolice.
Ce consumă acum juratul de la Chefi la cuțite
Pe lângă faptul că a renunțat la anumite alimente, chef Cătălin Scărlătescu și-a construit o alimentație foarte sănătoasă. Juratul de la Chefi la cuțite a ales să consume doar legume și fructe.
„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a adăugat cunoscutul chef.
El sfătuiește lumea ca această dietă severă să fie ținută doar cu recomandareaunui medic specialist, și nu „de capul oricui”. Cheful mănâncă foarte des vinete, roșii și ardei iute, dar doar gătite pe grătar și lângă acestea servește și salate verzi.