Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Andreea Podărescu, declarații exclusive după ce a ieșit victorioasă în procesul cu tatăl fiului ei! De ce urmează bruneta să meargă din nou în instanță: ”Sunt drepturile copilului”

Andreea Podărescu, declarații exclusive după ce a ieșit victorioasă în procesul cu tatăl fiului ei! De ce urmează bruneta să meargă din nou în instanță: ”Sunt drepturile copilului”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 13.02.2024 la 11:55 Actualizat pe 13.02.2024 la 11:55

Andreea Podărescu a ieșit învingătoare într-unul dintre procesele împotriva fostului ei iubit, bărbatul cu care are un copil, dar care niciodată nu s-a implicat în creșterea micuțului. Vedeta face declarații exclusive după câștigarea procesului și spune că nu se va opri aici. Cât mai are să-i datoreze bărbatul și de ce ar urma să-i deschidă încă un proces, în curând.

Andreea Podărescu a făcut declarații exclusive despre procesul câștigat împotriva fostului iubit

instagram

După o perioadă în care s-a luptat prin tribunale cu fostul ei iubit, iată că acum brunetei i s-a făcut dreptate, iar aceasta trebuie să primească din partea fostului ei iubit, bărbatul cu care are un copil, suma de 17.000 de lei, bani ce reprezintă de fapt toate alocațiile copilului ce au fost încasate de-a lungul timpului de tatăl lui, fără drept.

”Da, trebuie să mi se achite mai mult de atât, pentru că pensile alimentare sunt neplătite, iar suma aceasta reprezintă doar banii din urmă ai copilului, alocațiile și alte drepturi de-ale lui, de la stat. Acești 17.000 lei reprezintă doar alocațiile copilului”, a spus Andreea Podărescu pentru Spynews.ro.

Declarațiile exclusive ale Andreei Podărescu după ce a ieșit victorioasă în procesul cu tatăl copilului ei

Bruneta ne-a mai declarat că deși judecătorii au decis ca bărbatul trebuie să-i restituie suma respectivă, el nu a respectat acest lucru, iar ulterior ea a apelat la un executor judecătoresc pentru a putea să i se facă dreptate. În cele din urmă, firma de excutori a dat în judecată firma la care fostul ei iubit figurează ca angajat pentru ca vedeta să-și poată primi cei 17.000 de lei.

”Procesul acesta e făcut pentru o speță mai veche, adică prima speță pe care am mai avut un dosar, adică primul dosar pe care l-am avut în timpul procesului de custodie. Instanța a decis atunci că trebuie să returneze toți acești bani pe care i-a încasat pe baza copilului pe nedrept, lui i-au intrat alocațiile copilului pe banii lui, iar el nu a vrut să ni restituie. Judecătoria Sectorului 3 a decis că el trebuie să ne restituie acei bani, dar el nu a vrut. Eu apelând la un executor, i-au trimis tot felul de citații prin care solicitau ca el să returneze acei bani, el nu și-a dorit, iar această firmă de executori l-au dat în judecată pentru că el nu a respectat decizia lor, pe care ei au obținut-o tot în instanță”, a mai spus bruneta.

Banii pe care ea trebuie acum să-i primească reprezintă doar o parte din ceea ce bărbatul trebuie să-i datoreze. Ea susține că fostul ei iubit mai are să-i dea bani din urmă și pentru toată pensia alimentară pe care niciodată nu a plătit-o.

”Firma de executori a dat în judecată firma la care el figurează ca și angajat. El mai trebuie să facă un calcul pentru toate pensile alimentare neplătite în toți acești ani, eu am pierdut numărul lor, dar e important că copilașul este sănătos”, a mai zis ea.

Ar urma să-i deschidă încă un proces bărbatului

Andreea Podărescu ar trebui să intre în posesia celor 17.000 de lei în curând, căci aceasta a fost decizia judecătorilor, însă în cazul în care bărbatul nu-i va da nici de această dată suma, atunci vedeta spune că lucrurile nu vor fi spre binele lui.

”Eu am avut victorie de la toate judecătoriile unde am depus actele, toate mi-au dat dreptate mie și copilului meu, însă domnul nu a respectat nicio decizie. Acum el dacă o va respecta pe aceasta sau nu, rămâne de văzut, dar cu siguranță nu va fi spre binele lui dacă nu va respecta această decizie luată de Judecătoria Buftea”, a mai zis ea.

Bruneta ne-a mai spus că în luna martie ea va trebui să-l înscrie pe fiul ei la școală, iar atunci va avea nevoie pentru acest lucru și de acordul tatălui însă e sigură că la cum stă situația, el nu va dori să colaboreze cu ea și să semneze pentru fiul lor, fapt ce o va determina să-i deschidă încă un proces.

Ea spune că lucrurile se vor rezolva în instanță și că drepturile copilului ei trebuie să fie respectate. Andreea Podărescu mai precizează că tot din cauza tatălui fiului său nu a putut să meargă cu el în vacanțe, fiindcă nu și-a dat acordul.

”Noi va trebui să-l înscriem la școală în luna martie, atunci se fac înscrierile, vom avea nevoie de acordul tatălui, pe care nu știu dacă-l vom obține sau nu și mai mult ca sigur va trebui să apelăm din nou la instanță pentru că nu văd altfel cum am putea. Așa cum nu și-a dat acordul pentru ieșirea din țară, pentru vacanțele copilului, așa probabil nu își va da acordul nici pentru înscrierea lui într-o unitate de învățământ, dar nu este problemă, pentru că aceste lucruri se vor rezolva în instanță, până la urmă este vorba despre drepturile copilului pe care el le-ar încălca pentru a nu știu câta oară, este foarte grav, și până la urmă este o faptă penal”, a mai zis vedeta.

Tânăra mai spune că deși situația e cum e, ea e foarte bine și liniștită și nu vrea ca fericirea ei să fie umbrită de procese peste procese. Ea spune că are speranță că lucrurile se vor rezolva pe care judecătorească și într-un final totul va fi bine și instanța îi va face dreptate.

”Eu sunt foarte bine și foarte liniștită. Am o perioadă frumoasă a vieții mele și încerc pe cât se poate de mult să mă bucur de ea și să nu fiu agrenată de energii negative, nu vreau să fiu afectată de nimic. Mă refar aici la procese, deși le-am câștigat pe toate, vreau să-mi văd de cursul vieții mele. Se pare că instanța își face treaba de fiecare dată și trebuie să avem încredere că toate drepturile vor intra în posesia copilașului meu”, ne-a mai zis Andreea Podărescu.

În articolul
Andreea Podărescu, declarații exclusive după ce a ieșit victorioasă în procesul cu tatăl fiului ei! De ce urmează bruneta să meargă din nou în instanță: ”Sunt drepturile copilului”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct. Tânărul șofer care a fost implicat în tragicul accident din Timișoara, unde o fată de 17 ani a decedat, noi declarații. Ce relație avea, de fapt, cu tânăra: "Nu eram..." / VIDEO
  • Noi declarații ale șoferului implicat în accidentul din Timișoara
  • O fată în vârstă de 17 ani a decedat
Emisiuni TV
Star Matinal. Ramona Bădescu va juca într-un film românesc filmat în Italia. Actrița, încântată de schimbările profesionale: „Extraordinar de frumos”
  • Ramona Bădescu va juca într-un film românesc filmat în Italia
  • Actrița, încântată de schimbările profesionale
Emisiuni TV
Acces Direct. Mărturia mamei tinerei care a murit în accidentul din Timișoara, provocat de un tânăr care primise cadou un bolid. Alexandra avea 17 ani: "Fata mea e..." / VIDEO
  • O tânără a murit într-un accident de mașină, în Timișoara
  • Alexandra avea 17 ani
  • Șoferul care a provocat accidentul abia luase permisul de conducere de câteva zile
Stiri interne
Cine este bărbatul care a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia. Comunicatul oficial al Poliției
  • Detalii despre bărbatul care a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia
  • Ce au transmis autoritățile
Showbiz intern
Mihai Albu, sprijinit de iubita lui atunci când a aflat că are cancer. Elena Nechifor i-a fost alături la fiecare pas: „Am fost permanent acolo”
  • Iubita lui Mihai Albu l-a sprijinit pe designer atunci când a aflat că are cancer
  • Elena Nechifor a fost aproape de el
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Primele declarații despre divorțul dintre Isabela și Daniel Onoriu. Cum a reacționat fostul pilot de curse: „Era tot pe...” / VIDEO
  • Declarații despre divorțul dintre Isabela și Daniel Onoriu
  • Reacția pilotului de curse
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
recomandare pe as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Câţi bani a strâns un român, în medie, la Pilonul II de pensii. Suma lunară a crescut cu 50%
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
recomandare pe playtech.ro
A lăsat sportul și s-a călugărit. Când a apărut lângă Gigi Becali, nimeni NU l-a mai recunoscut! Foto
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură dură pentru români. Guvernul taie 50% din bani
recomandare pe dailybusiness.ro
Se oferă noi zile libere pentru români! Vestea cea mare
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai negativiste zodii: Enigmatice, ambițioase, perfecționiste, visătoare
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni