Băutura recomandată de Lidia Fecioru pentru întărirea imunității. Cum putem scăpa de răceală în sezonul rece
Lidia Fecioru a recomandat, de-a lungul timpului, mai multe leacuri naturiste pentru vindecarea mai multor afecțiuni. Băutura pentru întărirea imunității se prepară foarte ușor șși ne ajută să scăpăm de răceală, mai ales în sezonul rece.
- Băutura care ajută la creșterea imunității
- Cum putem scăpa de răceală
Lidia Fecioru a recomandat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” o băutură pentru creșterea imunității. Pe lângă vitamina C care se găsește în farmacii și mulți români o cumpără, există și tratamente naturiste pe care le putem face cu ajutorul alimentelor din propria casă.
Cum se prepară băutura pentru imunitate
Lidia Fecioru a recomandat, de-a lungul timpului, mai multe metode naturiste pentru diferite afecțiuni.Rețeta pentru băutura care ajută imunitatea este una simplă. Pe lângă imunitate, ne poate trata de bronșită, tuse, dar și curățarea vaselor de sânge craniere.
Ai nevoie de 100 de grame de hrean, 100 de grame de usturoi, 100 de grame de ceapă și 300 de grame de miere. Toate ingredientele se amestecă după ce au fost date prin mașina de tocat și se iau câte trei linguri pe zi.
"Se poate face această cantitate pe jumătate pentru o săptămână de tratament, că tot suntem în perioada de gripă.
Se pun 100 de grame de hrean, 100 de grame de usturoi, 100 de grame de ceapă, 300 de grame de miere, se amestecă toate după ce au fost date prin maşină şi se iau trei linguri pe zi.
În primul rând, creşte imunitatea şi, în al doilea rând, ne poate trata inclusiv bronşita.
Leacul creşte imunitatea organismului, dar ajută şi la curăţarea vaselor de sânge craniene, bronşită, tuse", a spus Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.
Cât timp se consumă băutura
După ce ai preparat băutura pentru întărirea imunității, acest tratament se va consuma timp de două săptămâni, cu 30 de minute înainte de masă. Cum sunt 3 linguri, se vor lua înainte de mesele principale ale zilei, dimineața, prânz și seara. El se depozitează în frigider sau într-o debara, la rece și ferit de razele soarelui.
"Tratamentul se ia cu jumătate de oră înainte de masă. Acesta se face timp de 14 zile. Îl depozităm într-un borcan, în frigider şi luăm câte o lingură de trei ori pe zi", a mai spus Lidia Fecioru la Antena 3.