Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Camelia Potec, declarații exclusive după ce a anunțat că e gravidă pentru a doua oară! La 41 de ani, campioana română va deveni mămică din nou: ”E o mare bucurie. Nu mă mai gândeam...”

Camelia Potec, declarații exclusive după ce a anunțat că e gravidă pentru a doua oară! La 41 de ani, campioana română va deveni mămică din nou: ”E o mare bucurie. Nu mă mai gândeam...”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 17.07.2023 la 12:50 Actualizat pe 17.07.2023 la 12:56

Bucurie uriașă pentru Camelia Potec și soțul ei. Campioana română urmează să devină mamă din nou, pentru a doua oară, căci se află în trimestrul al treilea de sarcină și peste doar câteva luni își va strânge în brațe bebelușul. În exclusivitate pentru Spynews.ro, sportiva ne-a vorbit despre sarcină, cum se simte, dar și când urmează să nască.

Camelia Potec, declarații despre a doua sarcină

instagram

Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. De câteva luni, sportiva poartă în pântece cel de-al doilea copil, pe care Dumnezeu i l-a oferit la vârsta de 41 de ani. Astăzi, ea a fost cea care a anunțat pe rețelele de socializare că este gravidă și că familia ei se mărește.

Camelia Potec e însărcinată pentru a doua oară! Declarațiile exclusive ale sportivei. E pregătită să-și strângă în brațe bebelușul

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Camelia Potec ne-a declarat că toată familia e foarte fericită și că abia așteaptă să facă cunoștință cu noul membru al familiei. Campioana olimpică la natație ne-a declarat că dacă prima perioadă a sarcinii a fost mai dificilă, acum lucrurile au intrat pe un făgaș normal și se simte mult mai bine și se bucură din plin de sarcină.

”Suntem super fericiți de câteva luni, dar a fost o perioadă destul de dificilă cel puțin în primul trimistru pentru că eu am fost foarte slăbită după un an 2022 greu și am pornit așa cu foarte mare oboseală în ianuarie, iar organismul meu a avut nevoie de ceva tratament pentru a mă recupera, iar automat asta a venit și pe baza sarcinii. După ce am primit asigurări după primul trimestru că ne îndreptăm spre direcția bună și că bebe este bine, în al doilea trimestru nu am putut sta prea liniștiți, însă ulterior am avut siguranța că totul decurge normal acum în trimestrul trei. Bebelușul e foarte bine, se dezvoltă”, a spus Camelia Potec pentru Spynews.ro, în exclusivitate.

Cel de-al doilea copil al sportivei va veni pe lume în a doua jumătate a lunii octombrie. Camelia Potec spune că a primit și acordul din partea medicilor de a putea pleca în Japonia, însă după întoarcere va încerca să pună pe pauză deplasările în străinătate pentru a se asigura că totul este bine.

”Va veni pe lume în a doua jumătate a lunii octombrie. Primul trimestru a fost foarte dificil, al doilea cu bune și rele pentru sănătatea mea și energia mea, dar acum suntem bine, am și ok-ul că pot să merg în Japonia, lucru pe care îl voi face în două zile, după care ar trebui să mă liniștesc cel puțin cu deplasările în străinătate”, a mai zis ea.

Va avea băiețel sau fetiță? Cum a reacționat fiica de cinci ani la auzul veștii că familia se mărește

Camelia Potec și soțul ei au aflat și dacă vor avea băiețel sau fetiță, însă momentan își doresc să țină doar pentru ei acest lucru și să nu împărtășească cu ceilalți. Înotătoare mai mărturisește că sunt foarte relaxați în ceea ce privește venirea noului membru pe lume.

”Am aflat, dar momentan nu spunem, încă nu ne-am pus de acord dacă să împărtășim sau nu. Am fost foarte relaxați în privința numelui, cu cumpărăturile, a fost cel mai important să fim bine, și eu și bebe, să încercăm să o anunțăm pe Caelia așa mai ușurel și vorbele acelea că la al doilea copil nu ești atât de panicat față de primul chiar sunt adevărate, suntem mult mai relaxați”, a mai zis ea.

Camelia Potec și partenerul ei de viață mai au împreună o fiică de cinci ani care s-a bucurat mult atunci când a aflat că va fi soră mai mare pentru frățiorul sau surioara din burtică. Vedeta ne-a declarat că Caelia așteaptă venirea pe lume a bebelușului.

”Caelia a reacționat bine, cel puțin momentan, vede că mi-a crescut burtica, are grijă să nu mă lovească, ne îmbrățișăm cu grijă, nu în viteză și de la depărtare cu alergare cum făceam înainte, încerc să nu o mai ridic în brațe atât de des, iar ea înțelege acest lucru, avem alte metode de afecțiune acum”, a mai zis sportiva.

Campioana olimpică la natație din 2004 mai precizează că va naște prin cezariană și că aceasta a fost decizia ei, la fel ca și la prima sarcină. Ea susține că este recunoscătoare pentru marea bucurie pe care Dumnezeu i-a oferit-o, căci nu a crezut că va mai putea deveni mamă, trecând de vârsta de 40 de ani, dar iată că visul i s-a îndeplinit și va mai avea un copil.

”Voi naște prin cezariană, exact ca la prima sarcină, a fost alegerea mea! A fost o decizie care mi-a aparținut, cred că șocul la prima sarcină a fost că nu nasc în apă, dar aici nici n-am luat în considerare. Noi în apă înotăm, nu naștem ( râde). E o mare bucurie, mai ales că vine după vârsta de 40 de ani. Nu mă gândeam că aș putea avea un bebeluș după 40 de ani, am fost recunoscătoare că am avut-o pe Caelia și chiar dacă ne doream, nu aveam așa mari speranțe pentru al doilea bebe, dar iată că aproape la 42 de ani se întâmplă, de aceea a fost important să fim bine și sperăm în continuare să fim”, ne-a mai spus Camelia Potec.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Camelia Potec, declarații exclusive după ce a anunțat că e gravidă pentru a doua oară! La 41 de ani, campioana română va deveni mămică din nou: ”E o mare bucurie. Nu mă mai gândeam...”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop zilnic
Horoscop miercuri, 15 mai 2024: Săgetătorii vor avea parte de o surpriză
  • Horoscopul zilei de miercuri, 15 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce spune Dana Săvuică despre participarea la Asia Express. Cu cine și-ar dori vedeta să participe: „Nu am voie să...”
  • Ce spune Dana Săvuică despre participarea la Asia Express
  • Cu cine și-ar dori vedeta să participe
Emisiuni TV
Xtra Night Show. În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvăluirile făcute de designer: „Am suferit”
  • În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu femeile din viața lui
  • Dezvăluirile făcute de designer
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce a scos-o din minți pe Lucica Susanu. Concurenta nu s-a putut abține și a răbufnit: "Dă-o încolo de treabă..." / VIDEO
  • Lucica Susanu, scoasă din minți de gestul făcut de Alexandra Veber
  • Concurenta s-a enervat și a răbufnit
Showbiz intern
Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret, în urmă cu un an. Cum a reacționat vedeta: „Ne-am găsit...”
  • Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret, în urmă cu un an
  • Cum a reacționat vedeta
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Apariție surpriză în platoul emisiunii! Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama: "A fost ceva senzațional..." / VIDEO
  • Mama lui Richard Abou Zaki, apariție surpriză în platoul emisiunii
  • Cum a reacționat chef-ul când a văzut-o pe cea care i-a dat viață
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
recomandare pe as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Câţi bani a strâns un român, în medie, la Pilonul II de pensii. Suma lunară a crescut cu 50%
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
recomandare pe playtech.ro
A lăsat sportul și s-a călugărit. Când a apărut lângă Gigi Becali, nimeni NU l-a mai recunoscut! Foto
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură dură pentru români. Guvernul taie 50% din bani
recomandare pe dailybusiness.ro
Se oferă noi zile libere pentru români! Vestea cea mare
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai negativiste zodii: Enigmatice, ambițioase, perfecționiste, visătoare
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni