Live acum
Prime time /
Homepage » Monden » Showbiz intern » Cântăreața Sandra N, noi provocări în viața de mămică! Cum își împarte responsabilitățile în casă cu soțul! Ce nu discută niciodată în fața lui Avi, fiul lor de 6 ani / VIDEO

Cântăreața Sandra N, noi provocări în viața de mămică! Cum își împarte responsabilitățile în casă cu soțul! Ce nu discută niciodată în fața lui Avi, fiul lor de 6 ani / VIDEO

De Razvan Paltin.
Publicat pe 24.06.2024 la 10:10 Actualizat pe 24.06.2024 la 11:15

Sandra N ne povestește despre provocările din viața de mămică, dar ne spune și cât de fericită e pentru succesul pe plan muzical. Artista a dat lovitura cu ultimele piese pe care le-a lansat și ne mărturisește secretul! Totodată, interpreta ne-a spus și cum își împarte responsabilitățile în casă cu soțul ei, dar și ce nu discută niciodată în fața copilului lor.

Ultimul an a venit cu o mare schimbare pentru Sandra N, căci artista a dat lovitura pe plan muzical cu mai multe piese pe care le-a lansat și care au ajuns rapid la inimile românilor din țară, dar și din afară.

Ne-am întâlnit cu interpreta la un eveniment monden, acolo unde reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu ea, iar cântăreața ne-a prezentat noutățile din viața ei, atât din carieră, dar și din viața de familie.

”Am scos 10 piese, un album, dintre care patru in trending, comunitatea de pe Tik Tok crește și în continuare scriu și urmează să lansez piese foarte, foarte mișto, abia aștept. Am încercat mult, am scris foarte mult și Dumnezeu m-a ajutat cu piesa aceea să se viralizeze după multă muncă, multe piese scoase, mi-am găsit stilul cu adevărat, m-am reprofilat, am început să combin folclorul cu muzica modernă și prinde foarte bine”, ne-a povestit Sandra N pentru Spynews.ro.

Artista ne-a mărturisit că e foarte fericită când vede că oamenii îi ascultă într-un număr mare piesele și se regăsesc în versurile pe care chiar ea le scrie. Sandra N ne-a spus că are multe surprize și pentru viitor.

”Sunt foarte fericită atunci când merg și cânt pe scenă un show așa cu piese legate între ele, care au un anumit stil, publicul mă apreciază mai mult ca niciodată, atât din România, cât și din Diaspora, oamenii se regăsesc pentru că versurile de la piesele mele sunt așa și pentru ei, pentru că ei m-au inspirat”, ne-a mai zis ea.

Sandra N, provocări în viața de mamă! Cum își împarte responsabilitățile cu soțul ei, Gabriel

De șase ani, Sandra N este și mamă, iar dacă o perioadă a luat o pauză, artista a revenit în forță și e gata să dea tot ce e mai bun, după cum spune ea. Bineînțeles, sunt multe provocări și în viața de familie, iar cântăreața spune că în toamnă fiul ei va merge în clasa 0, ceea ce vine la pachet cu mult mai multe griji ca înainte.

”Și pe plan personal sunt extraordinar de bine bine, îmi intră copilul la școală în clasa 0, deci avem acum un capitol nou pe care să-l începem, trebuie să mă ocup de aspectul ăsta mai mult, până acum la grădiniță a fost așa, când mai mergeam, când nu mai mergeam, dar acum se îngroașă gluma. E frumos, sunt fericită, împlinită, suntem sănătoși și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, ne-a mai zis ea.

Artista știe foarte bine cum să se împartă între carieră și familie și are parte și de susținere, căci soțul ei, dar și părinții ei, îi oferă mereu ajutorul. Artista și Gabriel, partenerul ei de viață, își împart responsabilitățile în mod egal.

”Da, bineînțeles. 50-50, altfel nu avem cum să facem. Eu îl susțin când e el la job, el mă susține pe mine ca eu să pot să-mi fac tot ce ține de job-ul meu și la copil amândoi ne implicăm la fel de mult”, a mai zis ea.

Nu se ceartă niciodată cu soțul în fața copilului lor

Există și discuții în contradictoriu, ca în orice familie, iar Sandra N spune că ea și soțul nu se mai ceartă însă așa cum o făceau înainte și de 8 ani, de când sunt o familie, au devenit mult mai înțelepți, dar au și mare grijă să nu discute mai aprins în fața copilului lor, pentru a nu-i da un exemplu negativ.

”Am devenit mai înțelepți, că avem vreo 7-8 ani de căsnicie, nu ne mai certăm așa tare, mai ales că e și copilul care ascultă și noi trebuie să-i dăm un exemplu bun, încercăm să nu ne certăm de față cu el. El deja ne trage de urechi și ne spune că uite, mami n-ai făcut curat, tati nu mai sta atât de mult pe telefon că e prea mult ecran, e simpatic, acum are el grijă de noi”, ne-a mai zis ea.

Întrebată dacă se gândește să devină mamă din nou, artista ne-a spus că momentan nu are acest lucru în plan, e fericită alături de micuțul Avi și de soțul ei, dar rămâne valabil citatul cum că niciodată să nu spui niciodată, astfel că nu exclude ca în viitor să-și mărească familia.

”Ar fi frumos, dar momentan sunt foarte focusată pe carieră și abia acum simt după 6 ani de zile că pot să-mi împac lucrurile mai bine și că el mă înțelege mai mult. E minunat acum și parcă n-aș luat-o acum de la 0. Eu acum zic că nu o să mai fie, niciodată nu spui niciodată, dar momentan nu simt”, ne-a mai declarat Sandra N pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Cântăreața Sandra N, noi provocări în viața de mămică! Cum își împarte responsabilitățile în casă cu soțul! Ce nu discută niciodată în fața lui Avi, fiul lor de 6 ani / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Beauty & Lifestyle
Cinci semne care indică deshidratarea corpului. Detaliile la care să fii atent în timpul verii pentru a rămâne sănătos
  • Cinci semne care indică deshidratarea corpului
  • Detaliile la care să fii atent în timpul verii pentru a rămâne sănătos
Horoscop zilnic
Horoscop marți, 9 iulie 2024: Balanțele se tem să nu repete o greșeală
  • Horoscopul zilei de marți, 9 iulie
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce spune Ramore despre cât de mult se implică în creșterea copilului. A fost acuzat de fosta lui soție, Denisa Drăgan, că nu ar fi un tată bun
  • Ramore a lămurit situația după ce fosta lui soție a spus că nu s-ar implica în creșterea copilului
  • Cei doi au împreună o fetiță
Emisiuni TV
Mireasa - Capriciile iubirii. Elena, supărată pe comportamentul lui Valentin la petrecerea burlacilor. Concurentul, prea apropiat de alte domnișoare
  • Elena, deranjată de comportamentul lui Valentin la petrecerea burlacilor
  • Concurentul a fost apropiat de alte domnișoare
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Florin Salam, noi declarații despre cearta cu Bogdan de la Ploiești: „E prea mic”. Ce spune despre „rivalul” Dan Bursuc
  • Florin Salam și-a cerut scuze de la Bogdan de la Ploiești acum câteva zile
  • A făcut pace și cu Dan Bursuc
Showbiz intern
Roxana Ciuhulescu, operație de mărire a bustului. Vedeta își dorea de mulți ani să își facă intervenția estetică: „Una dintre cele mai bune decizii” / FOTO
  • Roxana Ciuhulescu, operație de mărire a bustului
  • Vedeta își dorea de mulți ani să își facă intervenția estetică
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Judeţul cu cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat 2024
recomandare pe as.ro
„E deprimant” Ce i s-a putut întâmpla lui Irinel Columbeanu, după ce şi-a pierdut întreaga avere şi a ajuns la azil!
Romania TV
Se dau 292 sau 719 lei de persoană în fiecare lună. Banii se aprobă în numai 5 zile
Romania TV
Ajutor de 750 de lei de la stat pentru românii care stau la bloc. Ce trebuie să faci pentru a primi banii
recomandare pe antena3.ro
Alimentul care trebuie consumat întotdeauna înainte de dulciuri: „Eviți creșterea glicemiei, spike-ul glicemic”
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 iulie 2024. Fecioarele se luptă pentru putere, Capricornii visează cu ochii deschişi
recomandare pe antena3.ro
HĂRȚI. O cupolă de căldură este blocată deasupra Europei Centrale și de Est. Cât va dura calvarul europenilor la peste 40 de grade Celsius
recomandare pe playtech.ro
DOLIU în fotbalul românesc! Marele ANTRENOR a MURIT! Ce tragedie!!!
recomandare pe playtech.ro
Cât de SUPERBĂ e fiica Iuliei Albu. Mikaela, ținută ÎNDRĂZNEAȚĂ la 14 ani
recomandare pe redactia.ro
S-au afișat rezultatele la Bacalaureat. Ce note s-au obținut
recomandare pe redactia.ro
Luca, fiul lui Edi Iordănescu, atacat la școală de colegi. Familia selecționerului, grav afectată
recomandare pe Ciao.ro
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
recomandare pe shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
recomandare pe bzi.ro
CRBL și-a scos iubita tinerică la Neversea! Cum s-a putut comporta artistul
recomandare pe bzi.ro
Ileana Stana-Ionescu va fi incinerată pentru că „nu mai sunt locuri”! „Este o barbarie să o incinerezi!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Vor fi afectați toți pensionarii! Schimbarea momentului la Guvern
recomandare pe dailybusiness.ro
Șansă mare să faceți bani! Nouă ediție a titlurilor de stat Tezaur
recomandare pe Jurnalul.ro
Unii pensionari pot pierde bani după recalculare
recomandare pe a1.ro
Rezultate Bac 2024. Notele de la Bacalaureat, publicate pe edu.ro! Cum se face contestație și cum arată modelul de cerere