Care este viața lui Cristi Șerb după ce a câștigat 30.000 de euro. Fostul concurent de la Chefi la cuțite este coproprietar al unui restaurant
În anul 2016, Cristi Șerb a câștigat premiul de 30.000 de euro al primului sezon „Chefi la cuțite”. El este bucătar și coproprietar al unui restaurant din Capitală. Competiția l-a ajutat foarte mult pe fostul concurent în evoluția sa. Din iubirea pentru arta culinară, el a decis să rămână în domeniul bucătăriei.
- Cristi Șerb a câștigat premiul de 30.000 de euro al primului sezon „Chefi la cuțite”.
- El este bucătar și coproprietar al unui restaurant din Capitală.
În anul 2016, Cristi Șerb a câștigat premiul de 30.000 de euro al primului sezon „Chefi la cuțite”. El a făcut parte din concurs când avea 22 de ani, iar acum, după 5 ani, își urmează pasiunea.
El este bucătar și coproprietar al unui restaurant din Capitală. De asemenea, acesta este chef la Energiea și coordonator al Business Park Iride. Din punct de verdere fizic, fostul concurent nu s-a schimbat foarte mult.
În cadrul emisiunii, Cristi era mult mai talentat decât bucătarii experimentați din concurs, iar fericirea pe care a simțit-o în momentul în care a fost declarat câștigător a fost imensă.
„Am câștigat eu pentru că am fost cel mai bun din competiție. A fost greu, în concurs au fost bucătari buni, cu experiență și multă imaginație. Poate că eu am avut în plus dorința de a-mi depăși zi după zi nivelul. Sunt un om care se întreabă la finalul fiecărei zile ce a învățat în plus față de ziua de ieri. Îmi place să experimentez, să ascult părerile celorlalți, să culeg ce e mai bun de la cei de lângă mine, sunt genul de om care este atent la greșelile celorlalți pentru a învăța din ele. Mă simt stăpân pe mine, îmi respect foarte mult cheful și când sunt pus să coordonez simt că mă transform într-un comandant de unitate militară.”, a declarat Cristi Șerban.
Competiția l-a ajutat foarte mult pe fostul concurent în evoluția sa. El a fost inspirat de jurații emisiunii, iar pasiunea lui este, în continuare, bucătăria.
„Pe parcursul emisiunii simt că am evoluat foarte mult. Am avut ca inspirație stilul chefilor și încă de la început mi-am spus că indiferent de ce se va întâmpla în concurs, important e să învăț ceva de la ei, să profit de această ocazie și să rămân cu câte ceva de la fiecare dintre ei.”, a adăugat fostul concurent.
Iubirea pentru arta culinară l-a ajutat foarte mult pe fostul concurent, iar acum este fericit și lucrează în domeniu.