Cât costă inseminarea artificială. Bianca Drăguşanu ar fi apelat la această metodă pentru a rămâne însărcinată cu Gabi Bădălău
În ultima vreme, Bianca Drăgușanu a afirmat de mai multe ori că dorește să devină mamă pentru a doua oară. Iată că visul i s-a îndeplinit, iar vestea că bomba showbiz-ului românesc este însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea. Potrivit informațiilor Antena Stars, ar fi apelat la inseminarea artificială.
- Ce este și cât costă această procedură
- Bianca Drăgușanu ar fi apelat la inseminarea artificială
- Vedeta este însărcinată pentru a doua oară
Este vestea care de două zile a cutremurat întreaga lume a showbiz-ului românesc. Bianca Drăgușanu va deveni mamă pentru a doua oară, așa că Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav, va avea un frate sau o soră.
Bianca Drăgușanu ar fi apelat la inseminarea artificială
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor deveni părinți, însă nu au oferit niciun fel de declarație despre mărețul eveniment care va avea loc în viața lor. Blondina ar urma să nască peste aproximativ șapte luni.
Pentru a putea deveni mamă din nou, vedeta ar fi apelat la inseminarea artificială. Este vorba despre o procedură simplă, cu efecte secundare foarte scăzute și vine în ajutorul cuplurilor care nu pot avea copii.
Cea mai comună metodă se numește „inseminare intrauterină (IUI)”. De altfel, înainte de procedură, cadrele medicale de specialitate pot recomanda pacientei un tratament pentru infertilitate.
Ce este și cât costă această procedură
Inseminarea artificială costă, de obicei, între 300 și 500 de dolari per încercare. Rata de succes, în general, este de 10 până la 20 la sută, așa că ar putea fi necesare cinci până la zece încercări pentru a putea rămâne însărcinată.
Bineînțeles, prețul diferă de la o clinică la alta. Potrivit informațiilor Antena Stars, Bianca Drăgușanu a recurs la această metodă într-o clinică exclusivistă din Turcia. Cu toate acestea, unele paciente nu realizează niciodată o sarcină prin inseminare artificială, oricât ar încerca.
Șansele de a rămâne însărcinată prin această metodă variază în funcție de persoană și organismul acesteia, vârstă și cauza infertilității. Înainte de inseminare, partenerul de sex masculin trebuie să fie testat pentru boli cu transmitere sexuală, cum ar fi HIV.