Cât costă un curcan preparat de Cătălin Scărlătescu pentru masa de Crăciun. Prețul nu este accesibil tuturor
Doar câteva zile ne mai despart de Crăciun și de masa festivă. Gospodinele au pregătit, deja, meniul pentru această zi, iar cine își dorește curcan, poate achiziționa preparatul lui Cătălin Scărlătescu. Acesta a anunțat în urmă cu puțin timp oferta pe care a pregătit-o.
- Cât costă un curcan pregătit de Cătălin Scărlătescu
- Chef-ul are o ofertă specială pentru români
Crăciunul se apropie, iar masa festivă trebuie să fie plină de bucate alese. Cătălin Scărlătescu a pregătit un curcan de 20 de kg pe care l-a pus la vânzare. Prețul său nu este accesibil pentru toți românii.
Cât costă un curcan preparat de Cătălin Scărlătescu
Cei mai mulți români au început să verifice marile magazine pentru a alege preparatele pe care le vor găti. Gospodinele își fac meniul pentru masa de Crăciun, dar și pentru organizarea casei, cât mai festiv.
Dacă vrei să optezi pentru carnea de curcan, chef Cătălin Scărlătescu are o ofertă specială. Gustul este delicios, dar prepararea poate să fie complicată și să dureze prea mult.
Chef-ul a propus un curcan gata preparat de 20 de kilograme care abia așteaptă să fie consumat. Pentru a-l achiziționa vei plăti nici mai mult, nici mai puțin de 2.763 de lei. Astfel, prețul unui kilogram este de 138 de lei.
Cătălin Scărlătescu a cunoscut bucătăria încă din copilărie
Cătălin Scărlătescu a ajuns în bucătăria unui restaurant la scurt timp după naștere, alături de mama sa. La 7 ani, el a fost ajutat de bunica sa pentru a găti prima tocană. De atunci, chef-ul a dezvoltat o adevărată pasiune.
„Există niște mese de inox, care undeva jos au o poliță. Eu, în momentul în care am fost adus de la maternitate, într-un coșuleț din-ăla, m-au vârât acolo, că aveau treabă. (...) Eu am învățat să merg în restaurant, ținându-mă de fețele de masă. Părinții mei, neamurile mele au fost cârciumari. Străbunicul meu era din Cotu Văii, Gheorghe Ene îl chema și avea o căruță cu care căra mâncare la lingurari, adică la oamenii care munceau pe câmp. Aveam 3 ani și mă lua în căruță. Mă duceam și puneam mâncare la lingurari. La 7 ani am făcut, la telefon, prima mea tocană de cartofi cu bunică-mea. Și uite așa am început să gătesc în bucătărie. (...) Nu știu să fac altceva.”, i-a spus Cătălin Scărlătescu lui Speak, în podcastul „La fileu”.