Ce dietă-minune ține chef Cătălin Scărlătescu, chiar și după ce a slăbit: „Încă mănânc cartofi prajiți”
Chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut cum se menține în formă, chiar și după ce a slăbit nu mai puțin de 50 de kilograme. Carismaticul bucătar și jurat de la „Chefi la Cuțite” este adeptul dietelor, dar nu cele restrictive, iar acum a împărțit cu fanii lui care este secretul unui stil de viaț sănătos, fără pre amari eforturi.
- Chef Cătălin Scărlătescu, secretul din spatele unei greutăți optime
- Bucătarul a mărturisit ce mănâncă pentru a se simți bine
Chef Cătălin Scărlătescu a dat dovadă de multă voință, mai ales după ce a reușit să slăbească nu mai puțin de 50 de kilograme. Bucătarul le-a spus fanilor săi cum reușește să se mențină în formă cu ajutorul unei pseudo-diete ce poate fi ținută de oricine își dorește un stil de viață sănătos.
Secretul lui Cătălin Scărlătescu pentru o siluetă suplă și o viață sănătoasă
Secretul lui Cătălin Scărlătescu este...fără excese! Ei bine da! Așa reușește celebrul chef să fie mereu cu zâmbetul pe buze, dar și cu greutatea sub control. În continuare bucătarul mănâncă tot ce își dorește, dar în cantități mici, care să îi asigure senzația de sațietate.
„Dieta mea este următoarea: mănânc orice, dar puţin, e vorba de cantitate. Cartofi prăjiţi am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc, dar aşa, jumătate de porţie, câţiva acolo”, a declarat, potrivit viva.ro, chef Căălin Scărlătescu.
Pentru vedeta noastră, un mic dejun perfect nu este lipsit nici de carbohidrați, și nici de proteină, fiind, de cel mult două ori pe săptămână, format din ouă ochiuri, brânză brie, pâine prăjită și castraveți murați și bacon. În restul zilelor, Cătălin preferă să sară peste cea mai importantă masă a zilei.
Totuși, așa cum îi stă bine unui celebru bucătar, lui Cătălin Scărlătescu îi plac mai toate stilurile culinare, mai ales că nu a vizitat deloc puține țări și nici nu a mâncat puține preparate, dintre cele mai diverse și speciale.