Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Ce face acum Radu Gorgan de la MPFM, la șapte ani după terminarea competiției! Din ”macho man” a devenit un soț și un tată responsabil. Declarații despre viața de familie!

Ce face acum Radu Gorgan de la MPFM, la șapte ani după terminarea competiției! Din ”macho man” a devenit un soț și un tată responsabil. Declarații despre viața de familie!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 24.02.2023 la 23:37 Actualizat pe 25.02.2023 la 06:41

Vă mai amintiți de Radu Gorgan, fostul concurent al sezonului 6 de la Mireasă pentru fiul meu. Din bărbatul cuceritor de altădată, acum tânărul a devenit un soț și un tată responsabil. La șapte ani de la terminarea competiției în care s-a făcut cunoscut, Radu a stat de vorbă cu noi și ne-a oferit declarații exclusive despre viața de familie, dar și despre viața profesională.

În anul 2016 începea al șaselea sezon al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, pe Antena 1, iar unul dintre concurenții care au intrat în casă la vremea aceea era Radu Gorgan, un tânăr cuceritor, chipeș, atletic și gata să-și găsească jumătatea.

Deși a încercat să-și facă o relație în competiție, aceasta nu a mers, însă după terminarea show-ului în care s-a făcut cunoscut, Radu a întâlnit-o pe Alexandra, femeia care urma să-i devină soție în anul 2020.

Radu Gorgan de la MPFM, declarații la șapte ani de la terminarea competiției! A devenit soț și tată și e foarte fericit

La șapte ani de la terminarea show-ului, reporterii Spynews.ro au luat legătura cu Radu, care a ținut să ne povestească cum s-a schimbat viața lui în toți acești ani, dar ne-a dezvăluit și ce planuri are pentru viitor.

Tânărul a devenit tată în urmă cu trei ani, atunci când soția lui i-a oferit și un copil, Raul, cel care le face celor doi zilele mai frumoase. Mai mult de atât, am putea spune că Radu Gorgan are doi copii, căci soția lui mai are un băiat dintr-o relație anterioară pe care fostul concurent îl consideră ca și fiul său, după cum ne-a povestit.

”În 2017 am cunoscut-o pe Alexandra, a fost ceva spontan, aș spune dragoste la prima vedere, dar niciunul nu recunoștea asta. Așa pot spune că a început povestea noastră de iubire. În 2020 ne-am căsătorit, ea fiind însărcinată cu băiețelul nostru, Raul. Pe 11 noiembrie 2020 s-a născut Raul, o minunăție de copil. El este răsfățatul familiei ținand cont că soția mea mai are un băiețel de 11 ani, el este tot ca și al meu, Eric”, ne-a spus Radu Gorgan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Dacă credeați că nu o să-l vedeți pe Radu Gorgan prea curând schimbând scutece, ei bine el face chiar și acest lucru și susține că e foarte implicat în creșterea și educația băiatului său. Mai mult de atât, tânărul e pasionat și de bucătărie și își ajută partenerea ori de câte ori are ocazia.

Ca și rol de tată sunt un tata foarte implicat pot spune, iar asta o poate confirma și soția mea, Alexandra. Încă din prima zi de când l-am ținut în brațe pe micuțul Raul, de 2 ani și 3 luni, eu sunt cel care îl spală în fiecare seară,o ajut și pe soție în bucătărie, eu gătesc cina și mic dejunul ,iar de restul se ocupa ea”, ne-a mai spus Radu.

Fostul concurent de la MPFM îi acordă multă atenție fiului său, iar timpul lui liber îl dedică celui mic în cea mai mare parte. Soția lui are mare încredere atunci când este plecată că fiul lor este pe mâini bune, iar Radu Gorgan ne-a spus că se consideră un familist convins.

”Schimbatul scutecelor nu mi s-a părut ceva de la care să mă dau în lături, deci o bifez și pe asta cam de 4-5 ori pe zi. În timpul liber îl scot la plimbare, iar când este soția la job, ies eu cu cel mic în parc. Una peste alta sunt un tătic implicat 100% în viața de familie”, ne-a mai zis el.

Radu Gorgan, despre planurile de viitor. Face sport și își dorește să își deschidă o afacere

Radu Gorgan nu a renunțat la trupul bine lucrat și în continuare face mult sport în fiecare săptămână, fiind un iubitor al mișcării. Lui întotdeauna i-a plăcut să arate bine și să aibă masă musculară.

Totodată, fostul concurent vrea să devină și unul dintre cei mai buni hairstyliști din România, căci a absolvit recent un curs în acest domeniu și vrea să-și deschidă și propriul lui salon. De când a terminat cursurile în domeniul frizeriei, Radu Gorgan susține că a lucrat la două saloane, însă această colaborare nu a fost una de lungă durată.

”Referitor la tabieturile mele, sportul încă îl practic, 5 zile pe săptămâna merg la sală pentru că așa am formată rutina de ani de zile. Pe 22 noiembrie 2022 am absolvit și cursurile de barber frizer și este drumul pe care vreau sa merg, să am o carieră, sa îmi fac un nume controversat atât în țară la noi, cât și peste hotare, dar probabil în câțiva ani buni de experiență îmi voi atinge țelurile. În viitorul apropiat cu siguranță voi avea și afacerea mea, propriul salon de barbering. Cu data de 1 martie îmi voi începe activitatea la un salon din Constanța. Pâna în momentul de față, de la absolvirea cursurilor, am tuns la două saloane unde nu s-a concretizat o legătură strânsă pentru un viitor comun angajat /angajator”, ne-a mai mărturisit Radu, în exclusivitate pentru Spynews.ro

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Ce face acum Radu Gorgan de la MPFM, la șapte ani după terminarea competiției! Din ”macho man” a devenit un soț și un tată responsabil. Declarații despre viața de familie!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop zilnic
Horoscop luni, 6 mai 2024: Taurii vor avea o perioadă bună
  • Horoscopul zilei de luni, 6 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de luni
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Ce frumoasă e fetița Denisei Filcea și a lui Flick. Cât de mare a crescut Eva-Maria / FOTO
  • Ce frumoasă e fetița Denisei Filcea și a lui Flick
  • Cât de mare a crescut Eva-Maria / FOTO
Stiri interne
Descoperire macabră în Timișoara. Un bărbat de 31 de ani a fost găsit mort de mama sa, în propria locuință
  • Descoperire macabră în Timișoara
  • Un bărbat de 31 de ani a fost găsit mort de mama sa, în propria locuință
Beauty & Lifestyle
Bancul zilei: „La ce sunt bune mănușile de cauciuc?” Gluma îți va aduce zâmbetul pe buze
  • Bancul zilei
  • Cele mai haioase glume
Showbiz international
Doliu în lumea filmului internațional! A murit unul dintre actorii din Stăpânul Inelelor
  • Doliu în lumea filmului internațional!
  • A murit unul dintre actorii din Stăpânul Inelelor
Stiri interne
Accident tragic în Galați. Un polițist a murit, după ce un șofer neatent l-a lovit din plin
  • Accident tragic în Galați
  • Un polițist a murit după ce un șofer neatent l-a lovit din plin
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut