Cine este Raluca Todea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Concurenta a trecut neașteptat în marea finală: ”Sunt foarte mândru de ea”
Emisiunea Chefi la cuțite a stârnit emoții la cote maxime în urmă cu o seară, când publicul a aflat cine sunt concurenții din marea finală, care se va difuza în această seară. Una dintre surprizele neașteptate a fost concurenta echipei lui Florin Dumitrescu. Raluca Todea a devenit concurenta care le-a adus multor oameni zâmbetele pe buze și a creat preparate care au fost o adevărată sursă de inspirație.
- Cine este Raluca Todea
- Concurenta a trecut în marea finală la Chefi la cuțite
Florin Dumitrescu a avut parte de un șoc în urmă cu o seară, la Chefi la cuțite, după ce a aflat că Raluca Todea este cea care va reprezenta echipa roz în marea finală, din această seară. Concurenta a avut un parcurs senzațional în emisiune, făcând atmosferă în jurul colegilor ei, dar a și demonstrat cu desăvârșire, că merită un loc printre cei trei concureți care se vor lupta pentru marele premiu, în valoarfe de 30.000 de euro. Iată cine este Raluca Todea în afara luminilor reflectoarelor.
Cine este Raluca Todea de la Chefi la cuțite
Raluca Todea a venit în emisiune cu o doză de sinceritate și umor, acestea fiind calitățile care au diferențiat-o de ceilalți concurenți. Are 42 de ani și a venit din Deva pentru a lucra la visul ei. Înainte de a începe drumul înspre o carieră de succes ca și bucătar, Raluca a lucrat intr-un domeniu total diferit, și anume în vânzări.
Momentul care a trimis-o pe Raluca direct în bucătărie a fost atunci când și-a dat seama că are prea puțin timp pentru a petrece timpul cu copilul ei, astfel că a renunțat la vânzări, și s-a reprofilat înspre cariera de bucătar. A început prin a lucra gratuit într-un restaurant cu 2 stele Michelin din Londra, însă din cauza programului prea încărcat, a renunțat ulterior la job și și-a deschis o afacere cu burgeri în Deva.
”Am lucrat într-un alt domeniu în trecut: vânzări, acolo l-am cunoscut pe soțul meu și am făcut o echipă foarte bună. Am renunțat la vânzări pentru copilul meu. Bucătăria este pasiunea mea de mult ascunsă, regăsită ulterior. Ca să pot să fac această schimbare în cariera mea am fost nevoită să fac niște cursuri culinare în România. Am decis să plec în Londra acum 4 ani, după ce am terminat cursurile. Apoi, am lucrat gratis câteva luni de zile la 2 stele Michelin. Începeam munca în fiecare zi la 7 dimineața și terminam la 1 noaptea, programul era istovitor. Curățam tone de ceapă, tăiam cu forfecuța alge, spălam. În acest restaurant am rezistat 5 luni, nu am mai putut pentru că era un program extrem de greu. Aveam o zi liberă pe săptămână. Acum mi-am deschis o mică afacere cu burgeri în Deva, am ajuns să fac 40 de burgeri pe zi”, a declarat Raluca Todea în preselecții.
Concurenta a făcut furori în emisiune cu personalitatea sa
Dincolo de talentul ireproșabil la gătit, Raluca Todea a făcut furori în emisiune cu personalitatea sa. Sinceră și hotărâtă din fire, concurenta și-a exprimat mereu opiniile sincere, dar le-a și adus zâmbetele pe buze colegilor ei de echipă. Mai mult, Raluca a fost un ajutor de încredere pentru toată echipa lui Florin Dumitrescu.
”Tu ne-ai ajutat mereu, ne-ai scos din chestii. Raluca a reușit, cu 4 ani în bucătărie și un schimb de profesie, să ajungă finalistă în sezonul 10 Chefi la cuțite. Sunt foarte mândru de ea! Acum să sperăm că avem un final fericit al poveștii și că o să câștige”, a spus Florin Dumitrescu despre Raluca Todea.