Live acum Insula Iubirii (r)
Prime time 19:30 Prodanca. Punct si de la capat
Homepage » Monden » Showbiz intern » Claudia Pătrășcanu, declarații exclusive după ce a apărut în brațele lui Daniel, fosta ispită de la Insula Iubirii! Fanii deja au felicitat-o pe cântăreață pentru alegerea făcută

Claudia Pătrășcanu, declarații exclusive după ce a apărut în brațele lui Daniel, fosta ispită de la Insula Iubirii! Fanii deja au felicitat-o pe cântăreață pentru alegerea făcută

De Razvan Paltin.
Publicat pe 17.01.2024 la 10:59 Actualizat pe 17.01.2024 la 10:59

Claudia Pătrășcanu a surprins pe toată lumea în urmă cu doar câteva zile, atunci când s-a afișat în tandrețuri alături de un bărbat, dar nu orice bărbat, ci chiar o fostă ispită de la Insula Iubirii. Daniel Mihai a fost cel care s-a fotografiat în mai multe ipostaze incendiare alături de cântăreață, iar fanii deja s-au grăbit să-i felicite pe cei doi. Iată însă ce spune artista despre apropierea de Daniel.

Claudia Pătrășcanu și-a făcut o nouă relație? Declarații exclusive

instagram

După ce s-a separat de tatăl copiilor ei, Claudia Pătrășcanu nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat, deși are mulți admiratori, fiind o femeie foarte frumoasă. Artista a declarat de mai multe ori că va vrea să nu-și expună atât de mult viața sentimentală atunci când se va îndrăgosti din nou, ci ar prefera să fie mai discretă.

Claudia Pătrășcanu, declarații după ce a apărut în brațele lui Daniel, fosta ispită de la Insula Iubirii

Ei bine, în urmă cu doar câteva zile, Claudia Pătrășcanu a surprins pe toată lumea cu o serie de fotografii cu un bărbat, dar nu oricum, ci în ipostaze de-a dreptul incendiare. Cei doi s-au afișat în tandrețuri, în pat și păreau a fi foarte îndrăgostiți. Ei bine, se știe și cine este bărbatul. E vorba despre Daniel Mihai, o fostă ispită masculină de la Insula Iubirii, care a participat în două sezoane consecutive.

Fanii deja au început să o felicite pe cântăreață pentru alegerea făcută, crezând că e noul iubit, însă artista a lămurit situația, fiind contactată de reporterii Spynews.ro. Claudia Pătrășcanu spune că între ei a fost vorba despre o relație strict profesională, căci a filmat un videoclip pentru noua ei piesă, iar personaj în clip a fost chiar și fosta ispită de la Insula Iubirii.

”Relația mea cu Daniel a fost strict profesională. Ne-am cunoscut cu o zi înainte de filmări, a fost inițiativa lui, asta pentru a nu întâmpina neplăceri in ziua filmărilor. A fost un lucru bun deoarece rolul nostru de “îndrăgostiți” în videoclip avea să fie dificil pentru mine, poate chiar pentru amândoi”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu spune că ea a fost cea care l-a ales pe Daniel pentru a participa în videoclipul său. Vedeta a primit o listă de fotografii cu mai mulți bărbați, iar fosta ispită de la Insula Iubirii i-a atras atenția și și-a dat seama că el este potrivit pentru clipul pe care urma să-l filmeze.

”Da, eu l-am ales pe Daniel, nu îl știam personal, dar înainte de filmări am primit mai multe fotografii cu diferiți tipi de la agenții de modeling, chiar actori. Daniel era diferit, genul de bărbat latin, cu părul mai lung, zâmbea frumos și e sportiv, potrivit cerințelor noastre. Am apreciat că a acceptat să-mi fie alături in clip și faptul că și-a anulat chiar zborul unei plecări”, a mai zis artista.

Claudia Pătrășcanu, invitată de Daniel într-o vacanță în Grecia

Artista mai spune că ziua de filmare a decurs foarte bine, cu multă distracție, iar Daniel a fost foarte prietenos, a făcut multe glume, ceea ce i-a ajutat să se împrietenească și totodată să aibă un rezultat foarte bun la final.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu mai spune că se înțelege foarte bine cu tânărul și că la vară atât ea, cât și întreaga echipă de filmare, au fost invitați pe barca lui Daniel, într-o vacanță în Grecia, acolo unde artista se gândește să și filmeze un nou videoclip cu această ocazie.

”În ziua filmărilor, Daniel a inițiat distracția, am glumit, am râs foarte mult și asta ne-a ajutat să ne împrietenim și să facem ca acest clip să iasă superb. Am legat o relație de prietenie, cel mai probabil următorul videoclip îl voi filma pe barca lui, în Grecia, că tot m-a invitat atât pe mine cât și pe întreaga echipă”, a mai zis cântăreața.

Ei bine, videoclipul pe care Claudia Pătrășcanu l-a filmat alături de Daniel Mihai urmează să fie lansat în curând, mai exact înainte de Ziua Îndrăgostiților, după cum ne-a mai povestit cântăreața. Ea e nerăbdătoare să vadă reacțiile fanilor.

”Înainte de Ziua Îndrăgostiților va fi lansată melodia INIMI❤️ și bineînțeles videoclipul. Piesa este compusă de Emilian. Clipul este realizat de Cezara Pop, Elena Cerebela și Nadine, o echipa de femei puternice! Este o poveste de dragoste cu năbădăi”, ne-a mai spus Claudia Pătrășcanu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Claudia Pătrășcanu, declarații exclusive după ce a apărut în brațele lui Daniel, fosta ispită de la Insula Iubirii! Fanii deja au felicitat-o pe cântăreață pentru alegerea făcută
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Paparazzi
Lidia Buble, tratată ca o prințesă! Cum o răsfață Horațiu Nicolau în public. Afaceristul e extrem de atent la nevoile artistei / PAPARAZZI
  • Iubitul Lidiei Buble o tratează pe artistă ca pe o prințesă
  • Afaceristul e extrem de atent la nevoile femeii alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Paparazzi
Maria Marinescu, mereu o apariție ravisantă! Creatoarea de modă e extrem de atentă cum arată atunci când iese din casă / PAPARAZZI
  • Maria Marinescu are mereu grijă ca, atunci când iese din casă, să arate impecabil
  • Creatoarea de modă, mereu o apariție ravisantă
Stiri interne
Liderul „torționarilor de la Secția 16”, un nou dosar / Ce le-a cerut judecătorilor!
  • Viorel Șeicaru, fostul lider de sindicat al polițiștilor, a deschis un nou proces
  • El a cerut instanței redeschiderea unui dosar penal
Showbiz intern
Iorga vorbește despre premoniții! Celebra influenceriță spune cum i-au ghidat acestea viața. Declarații exclusive! / VIDEO
  • Iorga vorbește despre premoniții
  • Cum i-au ghidat acestea viața
  • Declarații exclusive
Showbiz intern
Cum a reușit Nikita să câștige o sumă uriașă la Loto! Care au fost numerele norocoase și ce a făcut cu banii primiți: ”De asta mă vrea Michele Morrone”
  • Nikita a câștigat la Loto în urmă cu mai mulți ani
  • Ce a făcut cu banii
  • Care au fost numerele norocoase
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 11 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat în Michael Jackson și au interpretat piesa fenomen „Billie Jean”: „Trebuie să-mi revin...” / VIDEO
  • Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat în Michael Jackson
  • Au interpretat piesa fenomen „Billie Jean”
  • Cum au comentat jurații momentul celor două concurente
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Romania TV
Momente dramatice pentru Erika Isac. Boala terbibilă a vedetei: "N-ai ce să faci!"
Romania TV
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
recomandare pe antena3.ro
Mâncarea viitorului care crește sălbatic în România: Algele Ulva | Cercetători din mai multe țări au venit să le studieze
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
recomandare pe antena3.ro
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală, surprinse în mai multe județe
recomandare pe playtech.ro
Fetița din imagine a ajuns adorată de milioane de români. Este greu să îţi dai seama cine este, are mare succes
recomandare pe playtech.ro
Câți bani costă un costum de ginerică realizat de Alexandru Ciucu. Preţurile nu sunt deloc mici
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
MAE, anunț crucial pentru românii din diaspora! Ce trebuie să știe înainte de alegerile din 9 iunie
recomandare pe dailybusiness.ro
Autostrada Transilvania, tot mai aproape de realitate! Anunțul făcut de Curtea de Apel București
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni