Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Claudia Patrășcanu, un nou proces cu fostul soț, Gabi Bădălau. Ce mesaj a transmis artista pe rețelele de socializare: “Vreau să fiu lăsată”

Claudia Patrășcanu, un nou proces cu fostul soț, Gabi Bădălau. Ce mesaj a transmis artista pe rețelele de socializare: “Vreau să fiu lăsată”

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 27.08.2023 la 12:26 Actualizat pe 27.08.2023 la 12:26

Claudia Patrășcanu are un nou proces cu fostul soț, Gabi Bădălau. Cei doi se judecă de mai bine de 5 ani și nu pare să ajungă la o rezolvare. Artista își dorește să scape de acest calvar și să își poată crește singură cei doi băieți.

Claudia Pătrășcanu are un nou proces cu Gabi Bădălău

Instagram

Claudia Pătrășcanu este implicată într-un nou proces intentat de fostul ei soț, Gabi Bădălău. Artista își dorește ca tot scandalul dintre ei doi să se încheie, mai ales că au trecut 5 ani de la divorțul lor.

Claudia Pătrășcanu, nou proces intentat de fostul soț

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, dar neînțelegerile i-au dus la divorț. Cei doi se luptă pentru custodia copiilor de 5 ani și pare că procesele nu se mai termină.

Artista a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care recunoaște că a aflat de la presă despre noul proces în care este implicată. Claudia Pătrășcanu a anunțat că ea mereu a preferat să fie la locul ei, departe de orice scandal din showbizul românesc, însă ceea ce se întâmplă cu fostul soț și familia lui este peste limita sa. Ea își dorește să se încheie scandalul și să-și poată crește copiii într-un mediu liniștit, departe de toate probleme din viața sa.

În același mesaj adaugă că își dorește să fie lăsată în pace și știe cine s-a aliat împotriva sa. Încearcă să evite cât mai mult aparițiile media pentru a nu da curs acestui scandal, însă, cei doi ajung să se întâlnească la tribunal.

”Dragi oameni de presă, m-ați contactat în ceea ce privește noul proces apărut pe portal…. un alt proces inventat de fostul meu soț și familia acestuia.

Vă mulțumesc, cu mare considerație pentru meseria pe care o aveți și pentru înțelegerea de a nu amplifica aceste apariții și scandaluri în care sunt atrasă.

Am o meserie din care trăiesc cinstit,nu am deranjat pe nimeni în atâția ani de carieră, doresc să muncesc în liniște pentru copiii mei și să fac tot ce îmi stă în putere pentru a evita tot felul de apariții,procese inventate, doar pentru a mi se face rău.

Consider ca aceste multe procese sunt mereu o Invenție, doar pentru a mă ruina financiar,pentru a îmi deranja liniștea, echilibrul și creșterea copiilor.

Sunt 5 ani în care nu mi-am dorit decât să fiu lăsată în pace! Sa trăiesc!

Aceste persoane s-au unit pentru a continuă să îmi facă rău și să mi dorească răul…. oameni pe care îi consider pierduți sufletește,oameni care duc o lupta cu interiorul lor si care nu reușesc sa trăiască în liniște”, a scris Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu implicată în 4 procese cu familia fostului soț

Claudia Pătrășcanu mărturisește că a dus 4 procese cu Gabi Bădălău și familia sa cu demnitate și mult curaj, astfel că e pregătită pentru tot ce urmează, dorindu-și să aibă liniște pentru a-i crește pe băieții săi.

Artista observă că mediul tensionat îi afectează și pe copiii săi, fiind destul de nociv pentru ei. Ea a adăugat că este mama copiilor omului de afaceri, astfel că toate procesele în care este implicată nu ar avea niciun rost și nu înțelege de ce își doresc să o aducă la cel mai jos nivel.

”Atunci când dorești cu atâta ardoare să-ți vezi mama copiilor sau mama nepoților la pământ, la Cer sau unde mi s-a deschis proces în momentul acesta….consider ca este pierderea oricărei calități omenești.

Așa cum până acum, am dus 4 procese deschise de această familie….cu demnitate, curaj și DREPTATE voi continua sa le duc și pe următoarele.Sunt convinsă că atâta timp cât exist, mi se vor inventa alte zeci de procese, dar timpul nu sta pe loc și urmașii noștri cresc.

Transmit pe aceasta cale un mesaj acestor oameni.

Chiar dacă eu nu mai port același nume și nu mai fac parte din aceasta familie…. eu sunt MAMA copiilor tai Gabi și mama nepoților dumneavoastră, dragi bunici!

Chiar dacă treceți prin multe încercări ale vieții și nu va puteți liniști sufletește,vreau sa știți ca oricat de mult rău mi-ati face și oricat de multe procese inventate mi-ați deschide și oriunde vă doriți pentru mine sa ajung și oricât de rău…. sunteți și veți rămâne sângele copiilor mei pe care îi iubesc și îi ocrotesc cu propria-mi viață.

Noi, adulții, trecem peste, dar copiii nu uită niciodată.

Întotdeauna să doriti binele, dacă îi iubiți pe copii…căci binele se va întoarce înzecit!”, a mai spus artista pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Claudia Patrășcanu, un nou proces cu fostul soț, Gabi Bădălau. Ce mesaj a transmis artista pe rețelele de socializare: “Vreau să fiu lăsată”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Un bărbat care a fost dat dispărut în urmă cu 26 de ani, găsit în grajdul unui vecin. Se afla foarte aproape de locuința lui
  • Un bărbat din Algeria, care a fost dat dispărut în urmă cu 26 de ani, găsit în grajdul unui vecin
  • Cum a fost găsit
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum a ieșit Ronald Gavril la proba cântarului! Au mai rămas doar câteva ore până la marea gală ogranizată de sportiv și Anamaria Prodan: "6500 de locuri sunt sold out..." / VIDEO
  • Cum a ieșit Ronald Gavril la proba cântarului
  • Anamaria Prodan și sportivul, în direct, la Xtra Night Show
Stiri interne
Doliu în lumea sportului din România! Un antrenor de gimnastică a murit
  • Doliu în sport
  • Un antrenor de gimnastică s-a stins din viață
Stiri interne
Ce să faci ca să beneficiezi de acces gratuit la UNTOLD sau Neversea. Trebuie să îndeplinești o singură condiție 
  • Vești importante pentru persoanele care vor să meargă la UNTOLD sau Neversea
  • Ce trebuie să facă pentru a beneficia de acces gratuit
Stiri interne
Schimbare în toate magazinele din România! Anunțul oficial: „Să intervină urgent”
  • Schimbare în magazine
  • Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. Scandal monstru în casă! Valentin și Cristian s-au certat la cuțite: „Nu am înțeles...” / VIDEO
  • Scandal monstru în casa Mireasa – Capriciile Iubirii
  • De ce s-au certat Valentin și Cristian
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
recomandare pe as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se modernizează
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
recomandare pe antena3.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
ALERTĂ MONDIALĂ! OMS interzice alimentele care conțin sare!
recomandare pe dailybusiness.ro
Audi, Volkswagen, Renault sau Mercedes vândute de ANAF cu 200 de euro! Iată OFERTA
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor