Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Claudia Pătrășcanu, vacanță cu copiii într-unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracție din lume. Câți bani a scos artista din buzunar pentru distracția din Germania!

Claudia Pătrășcanu, vacanță cu copiii într-unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracție din lume. Câți bani a scos artista din buzunar pentru distracția din Germania!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 13.06.2023 la 11:35 Actualizat pe 13.06.2023 la 11:35

Claudia Pătrășcanu vrea să-și vadă copiii fericiți și tot timpul cu zâmbetul pe buze, motiv pentru care găsește de fiecare dată cum să le îndeplinească celor mici cele mai mari dorințe. Abia ce s-au întors din Germania, acolo unde au fost plecați pentru trei zile într-unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracție din lume, acolo unde Nicolas și Gabriel au fost de-a dreptul fascinați. Cum a fost atmosfera și cât a costat-o pe cântăreață mini escapada!

Claudia Pătrășcanu a plecat în vacanță cu cei mici

instagram

Ca orice mamă, Claudia Pătrășcanu vrea să-și vadă tot timpul copiii cu zâmbetul pe buze și bucuroși, iar artista are grijă să-i răsfețe pe cei mici și să le îndeplinească cele mai mari dorințe. În acest an și-a dorit foarte mult să meargă într-o vacanță mai diferită cu Nicolas și Gabriel, astfel că a ales să plece în Germania, într-unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracție din lume.

Claudia Pătrășcanu, despre vacanța în care a mers cu copiii! I-a dus într-unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracție din lume

Vacanța a fost exact așa cum și-au dorit, iar cea care le-a recomandat acest parc a fost chiar Andreea Bănică, buna prietenă a Claudiei Pătrășcanu și totodată fosta ei colegă de scenă.

”Mi-au zis copiii în avion că a fost cea mai frumoasă vacanță de până acum. Am tot întrebat stânga dreapta unde să-i duc pe copii, voiam să fie altceva, doi ani la rând am fost în Turcia, am stat o săptămână într-un resort, nu prea ai foarte multe de făcut, e mai mult pe relaxare așa, nu prea mi-am mai dorit să fac lucrul ăsta, având în vedere că avem marea lângă noi. Am vorbit cu Andreea Bănica și ea mi-a recomandat să merg în Germania în acest parc, că o să fie wow și o să le placă. Le-am arătat copiilor pe YouTube și nu avea cum să nu le placă, am ales împreună și am plecat trei zile”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Cântăreața a scos o sumă frumușică din buzunar pentru acest parc de distracții, dar în care cei mici, dar chiar și ea, s-au distrat de minune. Costurile în Germania sunt destul de ridicate, iar Claudia Pătrășcanu spune că totul era foarte scump, dar într-un final a meritat întreaga vacanță în care cei mici au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

”Nu era de stat mai mult, acest parc este așa într-o stațiune amplasată, nu prea ai pe unde să te plimbi, dar a fost o mini-vacanță superbă. Având în vedere că Germania e foarte scumpă, nu prea mi-a plăcut mâncarea, chiar și la restaurantele cele mai de lux nu mâncai cel mai wow, nu avea gust mâncarea, cel puțin în interiorul parcului găseai doar burgeri, a doua zi am descoperit un restaurant grecesc, dar foarte scump totul, exagerat de scump! Nu mai contează cât am dat pe vacanță, niciodată nu e prea mult, dar se merită ca cel puțin o dată în viață să ajungi acolo”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

La o scurtă analiză a prețurilor, se pare că un bilet pentru două zile în parcul de distracții ales de Claudia Pătrășcanu ajunge la peste 100 de euro de persoană, astfel la un calcul simplu artista a dat doar pe biletele de intrare în parc pentru 3 zile mai mult de 300 de euro, asta lăsând la o parte bilete de avion, cazarea și mâncare, care nu au fost deloc ieftine. Prețul

”Nu erau doar copii, erau adolescenți, oameni mari, care se dădeau în toate cele, unii veneau de 7-8 ori. Probabil dacă vor să mai meargă acolo o vor face cu prietenii pe la 19-20 de ani. Chiar le recomand părinților să-i ducă pe copii, să facă un sacrificiu pentru că chiar merită. Nu te gândi că e o sumă fabuloasă, dar sunt prețurile destul de mari pentru trei zile”, a mai zis ea.

Artista spune că în această vacanță și-a învins multe temeri legate de frica de apă și de înălțime și chiar și ea s-a simțit ca un copil și s-a bucurat de plin de fiecare activitate din parc.

”În vacanța asta mi-am învins niște temeri, mi-am învins frica de apă pentru ei, Nicolas se ruga în genunchi să ne dăm în asta, asta, l-am refuzat la o chestie, am stat 20 de minute în fața unei nebunii din alea, dar nu m-am dat că mi-a fost teamă. Erau chestii care mă înfiorau, dar mi-am învins frica de înălțime și apă, m-am depășit pe mine, m-am simțit copil. M-am pus la mintea de copil, m-am simțit bine, m-am simțit ca un copil, mie îmi place oricum distracția, acolo m-am descoperit pe mine, m-am simțit bine, a fost o alegere perfectă”, a mai zis artista.

Copiii vor petrece și cu Gabi Bădălău în vacanța de vară

Așa cum este și normal și așa cum s-a stabilit, cei mici vor pleca și la Gabi Bădălău în vacanța de vară. Claudia Pătrășcanu a mai declarat că Nicolas și Gabriel vor petrece două săptămâni și alături de tatăl lor.

Artista are de gând ca tot în această vară să mai meargă și alături de prietenele sale într-o scurtă vacanță, urmând ca în luna august cel mai probabil să plece din nou cu băiețeii săi în Turcia sau în Portugalia pentru câteva zile de relaxare.

”Nu mai îmi fac planuri, cred că o să am și eu o vacanță singură cu prietenele, tot insistă și trag de mine să ne facem o vacanță de 3 zile, iar cu cei mici poate prin august să mergem ori la Bodrum ori în Portugalia. Vor merge copiii și la Gabi, vor fi în vacanța mare și la ei, vor avea două săptămâni în care vor sta la el”, a mai zis cântăreața pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Claudia Pătrășcanu, vacanță cu copiii într-unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracție din lume. Câți bani a scos artista din buzunar pentru distracția din Germania!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Gabriella Nastas, victima solarului. Soției lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele: „Am folosit o cremă...” / VIDEO
  • Gabriella Nastas, victima solarului
  • Iubitei lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele
Beauty & Lifestyle
Test de inteligență! Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine? Ai la dispoziție 7 secunde / FOTO
  • Redacția SpyNews.ro te provoacă să rezolvi acest test de inteligență
  • Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine?
  • Ai la dispoziție 7 secunde
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt cei trei concurenți eliminați chiar înainte de semifinală. Pleacă acasă după ultimul duel: "Plec cu capul sus..." / VIDEO
  • Trei concurenți din echipa roz, eliminați chiar înainte de semifinală
  • Cine sunt cei care pleacă acasă
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt concurenții din semifinală! Farfuria cui a primit 20 de puncte: "Mi-au dat lacrimile..." / VIDEO
  • Farfuria unui concurent a primit 20 de puncte
  • Cine sunt cei șase finaliști
Showbiz intern
Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa. Actrița a fost cusută la buză: „Problema mea...”
  • Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa
  • Actrița a fost cusută la buză
Horoscop zilnic
Horoscop marți, 14 mai 2024: Balanțele ar putea primi o ofertă de colaborare
  • Horoscopul zilei de marți, 14 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni