Live acum Știrile Antena Stars
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Confesiunile Marinei Lixandra! Totul despre relaţia cu Carlo Ancelotti, dar şi cum l-a cunoscut pe actualul soţ cu o zi înainte să se mute definitiv din ţară

Confesiunile Marinei Lixandra! Totul despre relaţia cu Carlo Ancelotti, dar şi cum l-a cunoscut pe actualul soţ cu o zi înainte să se mute definitiv din ţară

De Bianca Cimpoi.
Publicat pe 23.01.2024 la 23:33 Actualizat pe 23.01.2024 la 23:33

Marina Lixandra este un nume care a tot apărut, în ultimele zile, în presă. Toți jurnaliștii leagă numele acestei femei de celebrul antrenor Carlo Ancelotti. Reporterii Spynews.ro au reușit să obțină un interviu, în exclusivitate, cu femeia care a pus pe jar toată presa din România, în ultimele zile.

Marina Crețu sau Lixandra, așa cum este cunoscută în showbiz-ul din România, este unul dintre numele care a ocupat primele titluri ale ziarelor din țară în ultimele zile. Povestea ei de dragoste cu celebrul Carlo Ancelotti a atras atenția tuturor, astfel că reporterii Spynews.ro vă prezintă, în exclusivitate, un interviu în care face mărturisirile pe care toată lumea le aștepta!

Cum a ajuns Marina Lixandra să lucreze în televiziune în Italia

Marina Lixandra a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro că atunci când avea 20 de ani, a ajuns în Italia, la o bună prietenă. Și sora ei a jucat un rol important, asta pentru că locuia deja în Italia și a ajutat-o pe Marina Lixandra.

„La vârsta de 20 de ani mi s-a oferit oportunitatea să ajung în Italia. Am fost la o prietenă de-a mea şi sora mea locuia lângă. Mi-a plăcut foarte mult şi am considerat că pot să îmi clădesc un viitor mai bun acolo”, a declarat Marina Lixandra, pentru Spynews.ro.

Şi aşa s-a şi întâmplat. Deși au trecut ani buni de atunci, Marina Lixandra recunoaște că a pornit de jos și că s-a ambiționat să își depășească condiția, așa că, a învățat limba italiană, ca mai apoi să lucreze ca jurnalistă și ulterior să ajungă în televiziune.

„Am plecat de jos, am fost hostess. Apoi am şi studiat, am învăţat limba italiană. Am urmat o facultate. Sunt jurnalistă de profesie. Lucrând pentru echipa de fotbal Modena şi am fost transferată acolo la televiziune. Am lucrat patru ani pentru echipa de fotbal Modena, apoi m-am transferat pentru o echipă de fotbal mai mare”, a mai spus fosta iubită a lui Carlo Ancelotti.

Cum l-a cunoscut pe celebrul Carlo Ancelotti: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Unul dintre aspectele intens dezbătute atât în lumea mondenă din România, cât și din Italia, constă în relația cu celebrul Carlo Ancelotti. Marina Lixandra a mărturisit că îi era, oarecum, cunoscută lumea fotbalului, datorită tatălui ei, așa că, a crescut cu pasiunea pentru sport. Îl descrie pe Carlo Ancelotti drept un om simplu. Cei doi s-au cunoscut la o masă organizată de un meci dintre Modena și AC Milan.

„Eu cu fotbalul eram familiarizată de mult, tatăl meu a fost portar pentru echipa Scânteia. Eram fan Steaua Bucureşti. După un final de meci după Modena şi AC Milan am fost la o masă festivă şi acolo am avut plăcerea să îl cunosc pe fostul meu partener. Eu eram într-o relaţie, era aproape de final, aproape consumată. Nu a fost dragoste la prima vedere. A fost o perioadă foarte lungă în care noi vorbeam doar la telefon. M-a cucerit prin simplitatea lui. Este o persoană cu care ai multe de discutat, de la care ai foarte multe de învăţat”, a mai spus Marina Lixandra.

A fost sau nu amanta lui Carlo Ancelotti

Marina Lixandra și Carlo Ancelotti au fost împreună șapte ani, dar începutul relației lor nu a fost lipsit de controverse. La acel moment, s-a zvonit că Marina Lixandra, care a pus pe jar presa din Italia, ar fi ajuns iubita antrenorului în timp ce el era căsătorit, de aceea, a lămurit și acest aspect, spunând că fostul ei partener era deja despărțit de partenera de la acea vreme atunci când s-au cunoscut.

„Nu am fost niciodată amantă. Fostul meu partener era separat când l-am cunoscut. În Italia, divorţul durează câţiva ani. Eu rămân dezamăgită, nu s-a înţeles ce am vorbit eu cu sinceritate. Şi nu doar eu am zis, ci chiar şi el a zis că sunt partenera lui”, a declarat Marina Lixandra.

Marina a pierdut o sarcină atunci când era partenera oficială a celebrului antrenor:

„Da, eu am pierdut o sarcină. Nu vreau să intrăm foarte mult în detaliu. A fost o relaţie foarte serioasă. Am şi reviste în care noi am apărut. Nu cred că el ar fi ieşit de mână cu mine dacă nu era o relaţie asumată”, ne-a mai declarat Marina Lixandra.

Marina Lixandra a vorbit, în exclusivitate şi despre despărţirea dintre ea şi antrenor şi ce a dus la această ruptură:

„Amândoi am decis, de comun acord, am decis să ne despărțim. După şapte ani de relaţie nu mai era un amantlâc. Am hotărât că vedem drumurile noastre separat. Despărțirea noastră nu a fost o bucurie. A fost o durere. Eu îmi doream o familie, eu voiam copii, iar el în acel moment nu se simţea pregătit”, a spus fosta iubită a lui Carlo Ancelotti.

Cum a ajuns să scrie presa că a rupt patul cu Carlo Ancelotti

Un episod mediatizat atât în presa din România, cât și Italia, a fost atunci când, aflați în vacanță, au existat zvonuri potrivit cărora Marina Lixandra ar fi rupt patul cu antrenorul. Ea spune că lucrurile au stat diferit și că întreaga situație a fost scoasă din context. Ne-a declarat că, de fapt, fostul iubit a dormit cu adevărat într-un pat rupt, nu pentru că așa au fost împrejurările, ci pentru că Marina Lixandra îl descrie un om modest.

„Consider că acest rău nu mi-a fost făcut mie, ci copiilor mei. Nu este corect să scoatem din context ceva. Este adevărat că el a dormit într-un pat rupt. Asta am spus doar ca să le arăt persoanelor care mă întrebau că este un om foarte modest. Că poate sta la 5 stele, dar poate sta şi la o stea”, a mai declarat Marina Lixandra, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cum şi-a cunoscut actualul soţ

După despărțirea de Carlo Ancelotti, soarele a răsărit și pe strada Marinei Lixandra, fix atunci când voia să dea Italia pe Spania. Ne-a declarat că simțea nevoia să se rupă de tot ceea ce se întâmplase între ea și antrenor. Cum uneori viața bate filmul, cu o zi înainte să se mute definitiv din țară, Marina Lixandra l-a cunoscut pe actualul soț și din acel moment au rămas împreună. Sunt 13 ani de atunci şi au împreună trei copii.

„Îmi făcusem nişte planuri să mă mut în Spania, în Barcelona. În acel moment Carlo nu era în Spania, rămăsese la Chelsea. Voiam să îmi găsesc locul în altă parte. În ţară la noi nu am considerat că am unde. Dragostea de actualul meu soţ m-a făcut să îmi schimb toate planurile. A fost o întâmplare frumoasă, de care ne aducem aminte cu drag, eram la un semafor, cu nişte prietene în maşină.... Prietenele mele ştiau că sunt supărate, căci durerea era, nu am negat şi nu neg, şi îmi spuneau: <Uită-te, uită-te, ce băiat frumos!>. Deci ne-am cunoscut la un semafor, în Piaţa Unirii. Am oprit maşina şi a început să îmi cânte: <Cred că m-am îndrăgostit>”, a mai povestit Marina Lixandra.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Confesiunile Marinei Lixandra! Totul despre relaţia cu Carlo Ancelotti, dar şi cum l-a cunoscut pe actualul soţ cu o zi înainte să se mute definitiv din ţară
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Cine este femeia care nu s-a dezlipit nicio secundă de Florin Piersic. Îi este alături în permanență / VIDEO
  • Cine este femeia care i-a fost alături lui Florin Piersic
  • Marele actor are parte de susținere
Showbiz intern
Cabron feat. Smiley și Puya - „Departe de apus”, o piesă-combustibil pentru un vis atins  
  • Cabron feat. Smiley și Puya - „Departe de apus”, o piesă-combustibil pentru un vis atins
  • Cei trei artiști marchează 20 de ani de prietenie  
Stiri internationale
Pământul va fi lovit de cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani. Cum va fi afectată omenirea
  • Pământul va fi lovit de o nouă furtună solară
  • Ce se va întâmpla în curând în întreaga lume
Stiri internationale
Implantul cerebral, realizat de Neuralink, un eșec?! Cipul a început să se desprindă parțial de creierul pacientului
  • Primul implant Neuralink s-a desprins parțial de creierul pacientului
  • Unele dintre firele care leagă cipul de creier au început să se retragă
Showbiz intern
Bibi își sărbătorește ziua de naștere. Cântăreața a împlinit 22 de ani / FOTO
  • Este ziua de naștere a lui Bibi
  • Cum petrece artista
Stiri interne
Accident mortal în Satu Mare. O fetiță de un an a fost ucisă de un șofer, care dădea cu spatele. Bărbatul a fugit de la locul tragediei
  • O fetiță de un an a fost ucisă de un șofer în Satu Mare
  • Șoferul a fugit de la locul accidentului
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Romania TV
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
Romania TV
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
recomandare pe antena3.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
recomandare pe antena3.ro
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
recomandare pe playtech.ro
Locul de pe Pământ unde nu există timp. Ce înseamnă când te uiți la ceas, de fapt
recomandare pe playtech.ro
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
O nouă mână de ajutor pentru Tarom! Guvernul scoate bani din fondul de urgență
recomandare pe dailybusiness.ro
Un gigant din Polonia vrea să le facă competiție marilor supermarketuri! Vrea să deschidă 200 de magazine în câteva luni
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă