Live acum Insula Iubirii
Prime time 19:30 Prodanca. Punct si de la capat
Homepage » Monden » Showbiz intern » Cum a încercat Gabi Bădălău să o înșele pe Bianca Drăgușanu. Ema Uta a recunoscut că fiul de milionar i-a făcut o ofertă: ”Nu sunt genul ăsta de femeie”

Cum a încercat Gabi Bădălău să o înșele pe Bianca Drăgușanu. Ema Uta a recunoscut că fiul de milionar i-a făcut o ofertă: ”Nu sunt genul ăsta de femeie”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 23.08.2021 la 15:23 Actualizat pe 23.08.2021 la 15:23

În timp ce Gabi Bădălău era într-o relație cu Bianca Drăgușanu, iată că fiul de milionar ar fi încercat să o înșele cu celebrul make up artist al vedetelor, Ema Uta! Aceasta povestește cum fiul de milionar i-a făcut o ofertă de vacanță cu el, dar a refuzat categoric.

Un nou scandal pare să fi început în showbiz-ul românesc, asta după ce Gabi Bădălău ar fi încercat să o înșele pe Bianca Drăgușanu, cei doi fiind în prezent despărțiți.

Se pare că fix în ziua în care paparazzii Spynews.ro i-au surprins împreună la un eveniment, tot în ziua aceea s-ar fi produs și separarea, asta după ce Bianca Drăgușanu ar fi aflat că fiul de milionar ar încerca să o înșele cu nimeni alta decât celebrul make-up artist al vedetelor, Ema Uta.

Gabi Bădălău a încercat să o înșele pe Bianca Drăgușanu cu Ema Uta. I-a propus o vacanță make-up artistului

Ei bine, Ema Ută neagă că ar fi avut vreo conversație vreodată cu fiul de milionar și spune că nu a discutat cu el niciodată mai mult decât să-i răspundă la un compliment, însă susține însă că amica ei a anunțat-o că Gabi Bădălău ar fi încercat prin intermediul acesteia să-i facă o propunere de vacanță.

”Nu obișnuiesc să vorbesc despre lucruri de genul, dar atunci când integritatea mi se pune la îndoilaă prin afirmații false, trebuie să iau atitudine. Nu cunosc personal pe niciunul dintre oamenii lângă care mi-a fost pus numele, îi știu de la televizor. Nu am vorbit niciodată cu omul respectiv, nu l-am văzut în viața mea live, iar el, i-a răspuns pe insta acum un an la un compliment pe care mi l-a făcut. Ceea ce pot menționa într-adevăr este că prietena mea ( amică cu respectivul) cu care am fost în vacanță mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine, iar ea l-a refunzat incontestabil explicându-i că nu am fost vreodată și nu sunt genul ăla de fameie. Atât”, a spus Ema Uta pe Instagram.

Ea mărturisește că nu e acel gen de femeie care să accepte astfel de propuneri din partea bărbaților și că nu are nevoie de oferte din partea lor deoarece își permite singură să meargă unde vrea și muncește singură și ”pe brânci” pentru toți banii pe care îi face.

Ea spune că a muncit din greu pentru cariera sa, iar lumea o cunoaște foarte bine cum e și ce face pentru a avea succes și nu i se pare normal să primească o astfel de oferă din partea fostului iubit al Biancăi Drăgușanu.

”Facem parte din lume diferite, știe toată lume din ce îmi câștig existența, de la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară, rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă, mă întrețin singură, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez. Nu ”negociez” vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură, nu accept ”oferte” și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar...poate fi dovedit ușor”, a mai spus Ema Uta.

Ema Uta: ”Nu vreau să-și bată cineva joc de munca și numele meu”

Contactată de către reporterii Antena Stars, Ema Uta a mărturisit că va da în judecată pe cei care au spus de ea că ar fi avut vreo legătură cu Gabi Bădălău.

Ea susține că nu va permite nimănui să-și bată joc de munca și de cariera ei de ani de zile și că nu va lăsa lucrurile să se termine atât de ușor, mai ales fiind asociată cu Gabi Bădălău sau cu Bianca Drăgușanu, ea nici măcar cunoscându-i pe cei doi.

”Hello. Am vorbit deja cu un avocat pentru că nu îii cunosc pe niciunul mai mult din ce este pe ecran. Nu am vorbit în viața mea cu omul ăla, nu este nimic adevărat din ce s-a scris acolo. Nu de înțeleg de unde și până unde m-au pus pe mine acolo, eu fac parte dintr-o altă lume și nu vreau să-și bată cineva joc de munca și numele meu”, a spus ea la Antena Stars, în exclusivtate.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Cum a încercat Gabi Bădălău să o înșele pe Bianca Drăgușanu. Ema Uta a recunoscut că fiul de milionar i-a făcut o ofertă: ”Nu sunt genul ăsta de femeie”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Eliza Natanticu și Zarug, spectacol de excepție pe melodia ”Made in Romania”, a lui Ionuț Cercel. Ozana Barabancea a dansat alături de ei! / VIDEO
  • Eliza Natanticu și Zarug au ridicat publicul în picioare
  • Show de excepție pe ritmurile lui Ionuț Cercel
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Paula Chirilă și Romică Țociu au făcut spectacol! S-au transformat în Bruce Springsteen și au cântat o melodie celebră: ”Foarte grea...” / VIDEO
  • Paula Chirilă și Romică Țociu au devenit Bruce Springsteen
  • Cât de bine au reușit să intre în pielea artistului
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, show de senzație pe ritmurile lui Gene Kelly. Au cântat celebra piesă Singin' in the Rain: ”Mi-a plăcut” / VIDEO
  • Dima Trofim și Alexia Țalavutis au făcut show pe scenă
  • Cum a reacționat juriul, după ce l-au înterpretat pe Gene Kelly
Emisiuni TV
Prodanca. Punct și de la capăt. Laurențiu Reghecampf Jr., scos afară de la petrecerea de Revelion organizată de Anamaria Prodan! Cum s-a ajuns aici: ”Ai făcut-o în stilul tău” / VIDEO
  • Cum a reacționat Anamaria Prodan, când a alfat că Laurențiu Reghecampf Jr. nu are voie la petrecerea de Revelion
  • Vedeta a făcut tot ce a putut să salveze situația
Emisiuni TV
Prodanca. Punct și de la capăt. Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril?! Cum s-a dat de gol în fața camerelor de filmat: ”Când mă mărit...” / VIDEO
  • Ce planuri de viitor are Anamaria Prodan cu Ronald Gavril
  • Relația lor de iubire merge din ce în ce mai bine
Emisiuni TV
Prodanca. Punct și de la capăt. Anamaria Prodan, enervată la culme de fiul ei! Cum l-a pus la punct pe Laurențiu Reghecampf Jr.: ”Îmi vine să îl...” / VIDEO
  • Anamaria Prodan a fost enervată de Laurențiu Reghecampf Jr.
  • Ce replică a făcut-o să reacționeze dur
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante