Cum a reușit Romanița Iovan să slăbească 24 de kilograme. Vedeta a dezvăluit secretul ei cel mai de preț: “Un mic truc este…”
Romanița Iovan a reușit să slăbească spectaculos în urmă cu mulți ani, după ce l-a născut pe fiu ei, Albert. Vedeta a dat jos 24 de kilograme, iar acum are o siluetă de invidiat. Creatoarea de modă a adoptat un stil de viață sănătos, face mult sport, dar are și un truc care o ajută enorm în procesul de slăbire și menținere. Despre truc este vorba și cum te ajută el.
- Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kilograme
- Care este secretul creatoarei de modă
Creatoarea de modă Romanița Iovan s-a confruntat cu probleme de sănătate după ce l-a născut pe fiul ei. A făcut eforturi mari să slăbească și a reușit, deși nu a fost delco ușor. Vedeta a dat jos nu mai puțin de 24 de kilograme și a împărtășit secretul ei cu toată lumea.
Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kilograme
Romanița Iovan nu a fost scutită de kilogramele în pus de pe timpul sarcinii. Aceasta a acumulat 24 de kilograme în timp ce era însărcinată, dar cu multă muncă și motivație a reușit să le dea jos în doar 6 luni. Creatoarea de modă spună că sportul a fost cel care a ajutat-o foarte mult în reușita ei. Alimentația a jucat și ea un rol foarte important, dar și ambiția de fier.
‘’În timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să „scap de ele, dar am avut o ambiție de fier. Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni. Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne’’, a declarat Romanița Iovan pentru VIVA!
De asemenea, creatoarea de modă a dezvăluit și un mic truc pe care îl folosește în fiecare dimineață. Este vorba despre un truc vechi de sute de ani, folosit de cei bogați din timpurile antice.
‘’Un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml. Dacă ne gândim, de altfel, în istorie, pe perioada pandemiilor, cei bogați erau mai feriți, pentru că ei serveau mâncarea și băutura în servicii din argint’’, a mai spus aceasta.