Cum arăta Andy Van de Gucht în adolescență. „Cuțitul de aur” al lui chef Richard Abou Zaki reușeste să impresioneze la Chefi la cuțite
Publicat pe 06.05.2025 la 14:13 Actualizat pe 06.05.2025 la 14:13
Andy Van de Gucht a început să gătească încă din adolescență și a început să învețe cât mai mult. La acea vreme, era doar un tânăr care visa să ajungă cât mai departe în domeniu. Acum, la 29 de ani se luptă pentru a câștiga marele premiu la Chefi la cuțite și se poate observa prin ce schimbare a trecut odată cu înaintarea în vârstă.
- Cum arăta Andy Van de Gucht în adolescență
- „Cuțitul de aur” al lui chef Richard Abou Zaki reușeste să impresioneze la Chefi la cuțite
Andy Van de Gucht i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite cu desertul de sfeclă roșie cu brânză de capră și mere.Tânărul în vârstă de 29 de ani și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie când era un adolescent și nu știa e urma să apară în viața lui. Cum arăta acesta când era la început pe drum în carieră.
Cum arăta Andy Van de Gucht în adolescență
Andy Van de Gucht a venit în fața juraților de la Chefi la cuțite cu un desert de sfeclă roșie cu brânză de capră și mere. A obținut cuțitul de aur din partea lui Richard Abou Zaki, după ce chef-ul a văzut că are mult potențial. După ce s-au deschis ușile și tânărul a intrat în platou, presimțirile acestuia s-au adeverit.
Concurentul în vârstă de 29 de ani are multă experiență și a gătit în bucătăriile marilor restaurante cu stele Michelin. A descoperit această pasiune când avea doar 16 ani și era foarte dornic să învețe pentru a deveni cel mai bun.
Andy Van de Gucht a început să gătească încă din adolescență, ocupându-și timpul cu acest hobby. Concurentul este un tânăr cu mult potențial și publica, încă de atunci, preparatele sale pe platformele de socializare. Odată cu trecerea anilor, se poate observa schimbarea de pe chipul acestuia, devenidn un adevărat bărbat cu mult talent în bucătărie.
Cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki are o experiență de aproximativ 10 ani în restaurante cu stele Michelin, iar în prezent face mâncare pentru Casa Regală din Belgia.
Andy Van de Gucht gătește pentru Casa Regală
Andy Van de Guch locuiește în Belgia și își dorește să se întoarcă în România, având și un scop măreț în prezent. Este pregătit să câștige competiția Chefi la cuțite, demonstrând că are abilitățile necesare pentru a puna mâna pe marele premiu.
Concurentul lucrează la un restaurant ce prepară mâncarea pentru Casa Regală Belgiană, având colegi de elită.
„Sunt chef în Belgia la un restaurant care face mâncare pentru Casa Regală. Chiar sunt pasionat din bucătărie și am o experiență de câțiva ani în restaurante cu stele Michelin. Astăzi mă susține mama mea și noul ei soț pentru că, din păcate, tatăl meu a decedat în 2018 într-un accident de motocicletă. Tata era belgian. Română am învățat cu bunica, ea a fost ca a doua mea mamă. Sper că bunica mea este încă cu mine și mă vede de acolo de sus.
Ca să ajung în punctul ăsta am sacrificat multe, am muncit multe. Prietenii mei se distrau, iar eu munceam. Mi-am sacrificat adolescența, dar nu-mi pare rău deloc, fără sacrificii nu ajungi nicăieri. Am fost înnebunit după bucătărie atunci când am descoperit-o, mă trezeam și adormeam cu gândul la gătit.”, a povestit tânărul în vârstă de 29 de ani.