Cum arată meniul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță! Invitații sunt răsfățați cu preparate exclusiviste | FOTO
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au devenit, astăzi, soț și soție! Cei doi au parte de o nuntă elegantă și sărbătoresc acest moment alături de toți oamenii dragi. Îți prezentăm în exclusivitate preparatele exclusiviste cu care sunt răsfățați invitații! Iată cum arată meniul de la nuntă!
- Imagini exclusive cu meniul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
- Cei doi au parte de o nuntă elegantă
Are loc una dintre cele mai așteptate nunți din showbiz! Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit astăzi, 5 octombrie și și-au promis iubire veșnică. Evenimentul este unul elegant, rafinat și organizat în discreție!
Cum arată meniul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au parte, astăzi, de cea mai frumoasă zi de când s-au cunoscut! Cei doi au făcut pasul cel mare în relația lor și au devenit soț și soție. Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar astăzi se bucură împreună cu familiile și invitații lor de o zi cu totul specială!
Petrecerea de nuntă a celor doi a început, iar invitații încep să ajungă la locație. Vor fi întâmpinați de preparate exclusiviste, iar Spynews.ro îți prezintă în exclusivitate meniul complet cu care vor fi serviți invitații la nunta lor.
Este vorba despre specialități de lux. Pe lista aperitivelor se află preparate precum ou de găină aromat cu sfeclă, umplut cu cremă de castravete murat și muștar, file de somon uscat, cu arome de lămâie și portocală, piept de rață afumat servit cu dulceață de tomate, salată de crevete cu sos cocktail, tartină cu icre roșii, tartină cu icre negre, terină de ficat de gâscă servită cu dulceață de ceapă și biscuit sărat și trio de brânzeturi.
Invitații au parte de explozie de gust și arome și la felul principal
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au asigurat că invitații lor vor avea parte doar de preparate exclusiviste la nunta lor. Meniul este o explozie de gusturi și arome, iar preparatele vor fi, cu siguranță, pe guturile tuturor.
La felul principal invitații vor fi serviți cu sturion rumenit, servit cu unt negru, icre de lămâie și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat. Sarmale în cuib, învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smânână, costiță și ardei iute. Medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmarin. Pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui.
Invitații vor servi la desert tortul mirilor, care este compus din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool. Pe parcursul servii vor avea la dispoziție și înghețată.