Cum își menține Mihaela Rădulescu silueta la 52 de ani. Diva recunoaște că are două plăceri vinovate: ”Nu pot controla”
Mihaela Rădulescu demonstrează că anii nu au nimic în comun cu imaginea, căci, deși a ajuns la 52 de ani, diva se menține în continuare într-o formă de zile mari. Însă, deși mulți ar crede că totul se datorează unei diete stricte, iată că acum ea vine și spune că, de fapt, are două plăceri vinovate atunci când vine vorba de alimentație.
- Mihaela Rădulescu nu este adepta restricțiilor alimentare.
- Vedeta își satisface orice poftă culinară.
Fosta lui Ștefan Bănică Jr. pare că este excepția de la regulă, căci dacă multe doamne și domnișoare spun că au silueta mult visată pentru că urmează anumite diete, ea face tocmai inversul.
Mihaela Rădulescu își menține silueta cu parizer și amandine
Mai precis, Mihaela Rădulescu recunoaște că încă din facultate și-a descoperit plăcerea de a mânca două alimente nu tocmai sănătoase. De atunci și până la 52 de ani, oricât de mult și-ar dori să slăbească sau să se mențină la o anumită greutate, fosta prezentatoare TV mărturisește că nu se poate dezlipi de... parizer și amandină. Da, este adevărat! Deși, cu siguranță, vă așteptați să vorbim de cine știe ce mâncăruri scumpe și sofisticate, iată că nici viața trăită la Monaco nu a putut să o despartă pe Răduleasca de mâncarea românească.
”Nu aveam bani în facultate și îmi aduc aminte că parizerul era viața mea, mai ales când îl prindeai pe ală proaspăt, roz așa, și tăiat foarte subțire, și cu pâinea aia caldă, franzela aia albă. Deci eu nu am o problemă cu asta, cum nu am o problemă cu nimic din ce înseamnă mâncare românească. Atunci când vin în România îmi este poftă fix de lucrurile cele mai nesănătoase, cele mai românești. Nu există venire în România, la muncă, fără să nu mănânc un sandviș cu parizer și cu muștar din ăla românesc. Cum e și amandina și alte lucruri de care nu simt nevoia să mă despart, oricâte teorii despre nutriție și sănătate mi-ai ține”, a declarat Mihaela Rădulescu, scrie evz.ro.
Însă, chiar dacă recunoaște că nu se abține de la nimic atunci când vine vorba de mâncare, mai ales atunci când revine în România, rivala Andreei Marin subliniază totuși că nu face excese de acest fel zilnic.
Per total, regimul ei alimentar este unul sănătos, care cuprinde legume, fructe, totul conbinat cu mult sport, dar atunci când are vreo poftă, niciodată, dar niciodată, tocmai pentru că ține la silueta sa, nu a spus și nu va spune ”pas”.
Diva de la Monaco este sigură că nicio dietă nu-ți poate da corpul mult visa așa cum reușești prin sport și o alimentație prin care să-ți satisfaci, ori de câte ori este nevoie, câte o mică poftă culinară.
”M-am surprins mâncând mult mai vegetarian, dar eu nu sunt extremistă, nu îmi place să zic că sunt de mâine vegetariană. Mănânc foarte multe legume și fructe, mănânc oarecum sănătos, mănânc destul de cumpătat în sensul că nu mănânc mult nici din lucrurile care îmi plac, dar mănânc dulciuri, mănânc de toate. E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez pentru că e o plăcere pe care mi-o fac. Sunt plăcerile mele, iar eu cred mai tare într-un metabolism sănătos susținut și de plăceri, nu numai de restricții. Eu am și noroc cumva că nu am intoleranțe, nu am alergii, nu am restricții de genul ăsta și repet mănânc foarte sănătos, după care brusc poți să mă vezi ori cu o sharoma în mână, ori cu un parizer, ori cu ceva de care îmi e poftă și de la care nu vreau să mă opresc pentru că mi se pare mișto să-ți faci și poftele”, a mai adăugat vedeta TV.