Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Cum s-a schimbat viața lui Andrei Ifrim de la Insula Iubirii, după experiența ca ispită! De ce a ajuns să nu mai vorbească cu Claudia Florescu în urma emisiunii: ”Mi-a dat unfollow pe Instagram”

Cum s-a schimbat viața lui Andrei Ifrim de la Insula Iubirii, după experiența ca ispită! De ce a ajuns să nu mai vorbească cu Claudia Florescu în urma emisiunii: ”Mi-a dat unfollow pe Instagram”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 25.08.2023 la 23:30 Actualizat pe 25.08.2023 la 23:30

Andrei Ifrim este unul dintre cei 10 tineri care au decis să participe în acest sezon la Insula Iubirii în calitate de ispite. El s-a făcut remarcat atât pentru fizicul său bine lucrat la sală, dar și prin atitudinea de care a dat dovadă pe parcursul show-ului. Am stat de vorbă cu Andrei, care ne-a mărturisit cum l-a schimbat pe el emisiunea de la Antena 1 și de ce nu mai vorbește cu Claudia, concurenta de care era atras pe insulă și cu care a ieșit la câteva întâlniri în cele trei săptămâni în Thailanda.

Cu toate că nu a ajuns până la finalul show-ului Insula Iubirii, căci nu a fost ales pentru dream date de cele patru fete rămase în emisiune, Andrei Ifrim a plecat mulțumit acasă și mândru că a reușit să facă o imagine frumoasă pe insulă în cele trei săptămâni în care a fost în Thailanda.

Andrei Ifrim de la Insula Iubirii, despre cum i s-a schimbat viața după experiența din Thailanda

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu tânărul și acesta ne-a povestit și cum s-a gândit că ar putea să fie potrivit pentru acest show. Mai exact, povestea a început în 2020, în plină pandemie, când s-a înscris la casting, a fost acceptat, dar din cauza restricțiilor pandemice nu s-a mai ținut emisiunea.

În anul 2022 însă a mai primit o șansă, iar aceasta a fost de bun augur, astfel că Andrei nu a stat pe gânduri și a plecat direct spre Thailanda, acolo unde avea să fie ispită pe insulă pentru concurentele care au ales să-și testeze relația.

”Aveam nevoie de o pauză, de o vacanță, eu m-am înscris și în 2020, luasem castingul și atunci, dar din cauza pandemiei nu s-a mai ținut, iar în 2022 am fost sunat iar și am zis că de ce nu. Din 2020 am muncit foarte mult, iar în 2022 a fost momentul potrivit, fix ca o vacanță, plus că eu ieșisem dintr-o relație puțin mai toxică și am zis că de ce nu, dacă tot sunt singur, cine știe”, a spus Andrei Ifrim pentru Spynews.ro.

Andrei Ifrim s-a făcut rapid remarcat pe insulă, căci a fost natural și nu a încercat în niciun fel să pară altcineva decât este, după cum declară chiar el. El mărturisește că nu ar fi putut să fie fals și că într-adevăr a existat o atracție pentru Claudia Florescu, iar între ei se crease o legătură, însă nimic mai mult.

”Eu am fost destul de autentic. Cred că s-a și văzut, oamenii au observat că nu am fost chiar o ispită, eu chiar am creat legătură reale cu fetele de acolo și cu Claudia, eu pe ea chiar am plăcut-o, nu a fost ceva gen mă duc acolo să joc un rol și atât. Mie dacă nu-mi place persoana respectivă nu pot să crez o legătură cu ea, nu pot, iar cu Claudia mi-a plăcut, în primul rând fizic, iar cunoscând-o am văzut că are un caracter frumos, experiențe de viață similare și s-a creat o legătură, mai ales că noi doi suntem orientați spre fitness, avem hobby-uri comune ca să zic”, a mai spus Andrei Ifrim.

În ceea ce privește experiența pe care a trăit-o pe insulă, Andrei Ifrim spune că a fost cu siguranță extrordinară și i-a plăcut foarte mult. După ce a văzut episoadele show-ului la televizor, Andrei Ifrim mărturisește că ar fi schimbat câteva lucruri la el și poate că ar fi trebuit să lase orgoliul deoparte în anumite situații, însă a făcut exact ceea ce a simțit.

”A fost extraordinar de frumoasă experiența, ceva unic, chiar dacă mai mergi la un sezon nu ar mai avea același impact, nu pot spune că nu mi-a plăcut ceva, probabil aș fi fost puțin mai implicat că uitându-mă acum la emisiune am observat că dacă chiar voiam să fiu o ispită 100% și să fac să clacheze sau să dovedesc ceva și că aș putea să ispitesc, în cazul meu pe Claudia, probabil că mi-aș fi lăsat puțin ego-ul deoparte, că am avut niște momente de orgoliu și poate aș fi făcut puțin mai mult, dar eu atunci am făcut ce am simțit”, a mai zis el.

Claudia Florescu s-a supărat pe el și nu își mai vorbesc! I-a dat unfollow pe Instagram

Bineînțeles, după participarea la Insula Iubirii Andrei Ifrim a devenit mult mai cunoscut, iar acest lucru l-a bucurat mult pe tânăr. El susține că nu a avut niciun mesaj de hate în această perioadă, așa cum au avut alți colegi de-ai săi, iar oamenii i-au dat multe mesaje în care i-au complimentat atitudinea de pe insulă.

Deja e recunoscut pe stradă, la evenimente, ceea ce îi place foarte mult, dar are și mai mulți urmăritori pe conturile de socializare, acolo unde e foarte activ și unde are o comunitate interesată de activitatea sportivă și fitness.

”E foarte frumos ceea ce simți după ce apari la televizor, mai ales că eu am avut o expunere bună, am făcut ce am simțit, eu n-am primit un val de hate ca ceilalți, fiind autentic, natural, am primit destul de multe mesaje că am avut un caracter frumos, multe mesaje de apreciere, n-am avut niciun mesaj de hate. Te mai recunoaște lumea, am mai fost la evenimente, petreceri și oamenii te recunosc, te salută, îți fac complimente, oamenii îți zâmbesc. A venit așa un val de atenție, plus că au mai crescut și urmăritorii pe Instagram, e foarte mișto senzația. Fiind autentic lumea te place pentru ceea ce ești, chiar dacă nu ai atât de multă atenție, cum au avut ceilalți, Romeo, Alin”, a mai zis el.

Că tot vorbeam de urmăritorii de pe Instagram, iată că acum Andrei Ifrim are însă unul în minus, nimeni altcineva decât Claudia Florescu, cea cu care a ieșit la date-uri pe insulă și cu care se înțelegea de minune.

Aceasta s-ar fi supărat pe ispită după ce ar fi văzut testimonialele, iar de atunci nu-l mai urmărește pe rețelele de socializare și nici nu au mai vorbit. În schimb, cu restul concurenților și ispitelor, Andrei Ifrim are în continuare o relație bună și țin legătura.

”Cu ispitele n-am nicio problemă, țin legătura cu băieții, cred că cu toată lumea, n-am avut nicio chestie, cu unii ești mai apropiat, cu alții într-o oarecare măsură, am rămas cu toții prieteni. Cât despre concurente, nu m-am mai văzut cu niciuna din ele recent, vorbesc cu toate fetele, cu unele mai mult, cu altele mai puțin, în schimb Claudia s-a cam supărat pe mine. M-a scos de la urmăritori, pe parcursul emisiunii eu vorbeam cu ea, dar acum văzând testimonialele și toate cele, fiind o fire ceva mai sensibilă, probabil că au deranjat-o destul de multe lucruri din ce am spus eu de a ajuns să-mi dea unfollow, bine, nici eu n-am mai căutat-o că nu stau să insist. Dacă te-au deranjat niște chestii și nu ai suficientă maturitate că să stai să discuți ca să vezi ce s-a întâmplat, atunci ok”, mai zice el.

Cum e Andrei Ifrim acum în viața profesională și sentimentală

În ceea ce privește viața profesională, Andrei Ifrim își continuă activitatea de antrenor personal. Vrea să evolueze cât mai mult în acest domeniu și să îndrume cât mai multe persoane către o viață sănătoasă și sport.

”Eu sunt bine, mă ocup cu același lucru, sunt antrenor personal, antrenez mai mult fizic, încerc din ce în ce mai mult să am un impact și în online, că mi-ar plăcea din ce în ce mai mult să ajut cât mai multe persoane. Am creat un program de fitness care să sperăm că ajută cât mai mulți oameni și voi mai crea încă unul, cel de acum e pentru slăbire și îl poți face oriunde, iar al doilea se face în sală”, a mai transmis Andrei Ifrim.

Nici pe plan sentimental nu o duce rău, fosta ispită de la Insula Iubirii se află în tatonări cu cineva, ies la întâlniri, am putea spune că e un început de relație, însă momentan așteaptă să se mai cunoască și să vadă ce le rezervă viitorul.

”Pe partea sentimentală mă văd cu cineva, ce-i drept, dar nu este încă 100% implicare, vedem unde duce, nu este încă o relație 100% serioasă, vedem unde duce, e ceva la mai început”, a mai zis el.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Cum s-a schimbat viața lui Andrei Ifrim de la Insula Iubirii, după experiența ca ispită! De ce a ajuns să nu mai vorbească cu Claudia Florescu în urma emisiunii: ”Mi-a dat unfollow pe Instagram”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Calendar Ortodox 9 mai 2024 - Sfântul Proroc Isaia. Ce rugăciune e bine să rostești astăzi, în Joia Luminată
  • În Joia Luminată, este pomenit prorocul Isaia
  • Este unul dintre cei mai importanți proroci
Beauty & Lifestyle
De ce e bine să bei ceai de turmeric. Efectele miraculoase pe care le are asupra sănătății
  • Beneficiile ceaiului de turmeric
  • De ce este recomandat
Showbiz intern
Imagini rare cu Cristina Ciobănașu și iubitul ei! Actrița s-a filmat în ipostaze romantice alături de Alexandru Mureșan: ”Un moment...” / VIDEO
  • Cât de romantic este iubitul Cristinei Ciobășanu
  • Imagini rare cu cei doi
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Decizie radicală la finalul ediției! Doi concurenți au fost eliminați: „Sunt împăcat”
  • Decizie radicală la finalul ediției!
  • Doi concurenți au fost eliminați
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce echipă a câștigat battle-ul nouă. Cine a intrat la proba individuală: „Cea mai mare mândrie” / VIDEO
  • Ce echipă a câștigat battle-ul nouă
  • Cine a intrat la proba individuală
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 9 mai 2024: Racii vor avea noi provocări
  • Horoscopul zilei de joi, 9 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Florin Piersic, în stare gravă. Medicii i-au scos stimulatorul cardiac şi proteza de la genunchi: actorul avea septicemie
recomandare pe as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
recomandare pe antena3.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Ieftinire majoră a gazelor în aprilie! Cât au plătit românii luna trecută?
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! În acest loc poți duce sticle la reciclare și primești DUBLU bani față de alte marketuri
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner