Cum și-a descoperit Vlad Niculici de la Chefi la cuțite pasiunea pentru gătit. Imaginile cu care își pune pe jar fanele pe Instagram
Vlad Niculici s-a făcut remarcat încă de la preselecțiile de la Chefi la cuțite și a reușit să ajungă în echipa galbenă. Concurentul are 34 de ani, vine din Târgu Mureș și și-a descoperit pasiunea pentru gătit dintr-o pură întâmplare, alături de sora lui, în urmă cu șase ani.
- Cum și-a descoperit Vlad Niculici de la Chefi la cuțite pasiunea pentru gătit
- Imaginile cu care își pune pe jar fanele pe Instagram
Vlad Niculici a venit cu gânduri mari la Chefi la cuțite. Concurentul spune că mereu i-au plăcut provocările și tot din această categorie face parte și experiența din cadrul emisiunii de gătit. La 34 de ani, are o afacere de succes, ale cărei baze le-a pus alături de sora lui. Nu a făcut furori doar în bucătăria Chefi la cuțite, ci și în mediul online cu aparițiile sale. Pe lângă gătit, mai este pasionat și de sport.
Vlad Niculici face parte din echipa galbenă de la Chefi la cuțite
Vlad Niculici a povestit că preselecții că și-a dorit să încerce ceva nou, așa că, nu a stat pe gânduri și s-a înscris la Chefi la cuțite, mai ales că are o experiență în bucătărie de șase ani. Concurentul declara, la momentul respectiv, că a fost cucerit de gustul cheesecake-ul, de aceea, a decis să învețe să facă doar acest desert.
„Am venit să încerc și eu alte bucătării, pentru că m-am plictisit de a mea. Cheesecake-ul, din punctul meu de vedere, nu este doar un desert, el fiind preponderent compus din cremă de brânză, ouă. Sincer, îl văd mai mult decât un desert. El poate să înlocuiască o masă liniștit, asta dacă nu are foarte mult zahăr (...) Cu siguranță pot să câștig Chefi la cuțite, viața e imprevizibilă și trebuie să fii omul potrivit la locul potrivit”, a povestit Vlad Niculici, la preselecțiile Chefi la cuțite.
A avut parte de ajutorul surorii lui
Vlad Niculici mai spunea că totul a pornit dintr-o simplă joacă, atunci când, la inițiativa surorii lui, a decis să înceapă să facă cheesecake-uri. Managerii unui restaurant au fost impresionați de gust și au au decis să colaboreze, ca mai apoi să ajungă să integreze în meniu și alte deserturi, dar care la bază au tot crema de brânză.
„Povestea a început acum șase ani, cu sora mea, care a fost în Statele Unite ale Americii cu programul Work & Travel, ei fiind foarte cunoscuți pe partea de cheesecake și toată lumea știe că cheesecake-ul nu vine din America, vine din Grecia (...) Am început să facem acasă, niște manageri de restaurante au gustat cheesecake-ul nostru, au zis că ar vrea să fie în meniul lor, așa am deschis primul laborator”, a mai spus concurentul atunci.