Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Dan Bursuc, declarații exclusive, după ce i-au fost aduse acuzații grave! Ce spune producătorul muzical despre scandalul în care apare numele său: ”Am luat măsuri legale”

Dan Bursuc, declarații exclusive, după ce i-au fost aduse acuzații grave! Ce spune producătorul muzical despre scandalul în care apare numele său: ”Am luat măsuri legale”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 26.04.2023 la 14:19 Actualizat pe 26.04.2023 la 14:19

Dan Bursuc face declarații în exclusivitate pentru Spynews.ro după ce i-au fost aduse acuzații grave chiar de către Nicolae Florin, cel care ar fi folosit metoda lover-boy pentru a avea o relație cu fiica lui, Adriana. Producătorul muzical susține că nimic din ceea ce Nicolae Florin, zis Uku, a declarat nu e adevărat și precizează că a luat măsuri legale pentru a pune stop declarațiilor.

Dan Bursuc face lumină în scandalul în care îi e pronunțat numele

Spynews.ro

După ce numele lui Dan Bursuc a apărut într-un conflict în care Nicolae Florin, zis Uku, a fost implicat, acum compozitorul muzical vorbește despre acuzațiile care i-au fost aduse în ultimele zile. Producătorul de manele susține că nimic din toate acestea nu sunt adevărate.

Nicolae Florin îl acuza pe Dan Bursuc că l-ar fi amenințat că nu-l va lăsa în pace, asta după ce a aflat ce s-a întâmplat între el și fiica sa, pe parcursul relației pe care au avut-o. Săptămâna trecută, Uku, a fost agresat cu bestialitate de mai mulți indivizi, iar bărbatul susține că vinovat ar fi chiar Dan Bursuc.

Declarațiile exclusive ale lui Dan Bursuc, după acuzațiile grave ce i-au fost aduse

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Dan Bursuc precizează că nu este adevărat nimic din cele spuse de Uku.

”Nu este nimic adevărat, toate acestea sunt niște aberații, niște informații foarte eronate, le naște acest om care vrea să-și facă publicitate. Sunt minciuni gogonate, sunt înscenări și minciune create de el, probabil a văzut foarte multe filme și vrea să se specializeze și să devină actor”, a spus Dan Bursuc pentru Spynews.ro.

Mai mult de atât, cunoscutul manager al artiștilor a făcut toate demersurile legale pentru a pune stop acestor acuzații nefondate la adresa lui și lasă totul în seama justiției.

”Oamenii legii se vor ocupa de toate regiile create de acest om care nu știu ce își dorește de la viața mea. Am luat măsuri legale pentru a nu lăsa lucrurile așa cum crede el. Sunt oameni de specialitate care știu ce înseamnă legea și în măsura în care vor descoperi toate aceste înscenări, ei vor știi cel mai bine cum să facă legea. Eu sunt un om cu o minte sănătoasă, un bun al societății, eu nu am referințe de genul lui, eu sunt un artist emerit al acestei societăți și nu mă pot pune la mintea oricărui no name”, a mai spus Dan Bursuc pentru Spynews.ro.

Ce afirmă Nicolae Florin despre agresiunea de săptămâna trecută

Nicolae Florin, cel care face acuzațiile, a precizat că nu a aflat încă cine l-a agresat săptămâna trecută, dar în continuare susține că e mai mult decât convins că oamenii lui Dan Bursuc ar fi făcut acest lucru.

”Procurorul urmează să audieze dosarul, mâine voi merge pentru a se lua măsuri în legătură cu cei care m-au agresat. Am scos un certificat medico-legal, am număr de înregistrare, am absolut tot. Nu am aflat cine m-au agresat, dar eu nu am conflict cu absolut nimeni. Eu am avut amenințări din partea lui Dan Bursuc și din partea finului lui care mi-a spus aceleași lucruri ca Dan Bursuc, că stă de capul meu, au fost aceleași vorbe, am și martori de dosar. Nu există altcineva, sută la mie ei sunt”, a spus Nicolae Florin pentru Spynews.ro.

Bărbatul susține că nu crede că altcineva ar fi putut să-l bătă cu pumnii și picioarele în seara respectivă și e de părere că oamenii legii nu și-au făcut treaba atunci când s-a simțit urmărit și a depus o plângere penală.

Până acum nu mi s-a întâmplat absolut nimic, eu la ora 19:40 era urmărit și la 20:30 am fost în orașul Pantelimon și am depus o plângere, iar la ora 02 și puțin s-a întâmplat tot incidentul. Eu am plângeri la poliție cu numerele mașinilor care mă urmăreau, am chemat 112, mașinile îmi dădeau flash-uri tot timpul să mă opresc. Am stat internat în spital o săptămână”, a mai zis el.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Dan Bursuc, declarații exclusive, după ce i-au fost aduse acuzații grave! Ce spune producătorul muzical despre scandalul în care apare numele său: ”Am luat măsuri legale”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret, în urmă cu un an. Cum a reacționat vedeta: „Ne-am găsit...”
  • Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret, în urmă cu un an
  • Cum a reacționat vedeta
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Apariție surpriză în platoul emisiunii! Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama: "A fost ceva senzațional..." / VIDEO
  • Mama lui Richard Abou Zaki, apariție surpriză în platoul emisiunii
  • Cum a reacționat chef-ul când a văzut-o pe cea care i-a dat viață
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Alături de cine vor găti concurenții. Ce probă a pregătit Irina Fodor: „S-a schimbat treaba” / VIDEO
  • Alături de cine vor găti concurenții
  • Ce probă a pregătit Irina Fodor
Paparazzi
Alex Dobrescu, apariție șocantă! În stare avansată de… euforie, a făcut show grotesc pe stradă! A speriat oamenii care își vedeau liniștiți de viață! / PAPARAZZI
  • Alex Dobrescu, o nouă apariție controversată
  • În stare avansată de… euforie, a făcut show grotesc pe stradă
  • A speriat oamenii care își vedeau liniștiți de viață
Paparazzi
Bianca Drăgușanu atrage privirile în orice moment. La o ieșire cu fetele, toți “ochii” erau către ea / PAPARAZZI
  • Bianca Drăgușanu atrage privirile în orice moment
  • La o ieșire cu fetele, toți “ochii” erau către ea
Paparazzi
La ce nu renunță niciodată Dan Șucu, înafară de business! Milionarul nu zice “pas” când vine vorba de o anumită activitate / PAPARAZZI
  • Dan Șucu are mare grijă de felul în care arată
  • La ce activitate nu renunță niciodată milionarul
  • Nu e vorba despre business
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
recomandare pe as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Câţi bani a strâns un român, în medie, la Pilonul II de pensii. Suma lunară a crescut cu 50%
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
recomandare pe playtech.ro
A lăsat sportul și s-a călugărit. Când a apărut lângă Gigi Becali, nimeni NU l-a mai recunoscut! Foto
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură dură pentru români. Guvernul taie 50% din bani
recomandare pe dailybusiness.ro
Se oferă noi zile libere pentru români! Vestea cea mare
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai negativiste zodii: Enigmatice, ambițioase, perfecționiste, visătoare
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni