Live acum Un show păcătos
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Dana Roba, acuzații grave la adresa fostei soții a actualui partener! Cele două sunt în conflict: "Beni a fost înșelat cu vărul lui"

Dana Roba, acuzații grave la adresa fostei soții a actualui partener! Cele două sunt în conflict: "Beni a fost înșelat cu vărul lui"

De Denisa Biță.
Publicat pe 20.11.2023 la 23:34 Actualizat pe 20.11.2023 la 23:34

Dana Roba îi aduce acuzații grave Iuliei Istrate, fosta soție a actualului ei partener. Cele două femei sunt în conflict. Cum s-a ajuns aici, dar și ce are de spus mama copiilor lui Beni, despre situația dintre ea si make-up artist.

Dana Roba si-a refăcut viața alături de Beni, prima ei iubire, după ce Dumnezeu i-a oferit o a doua șansă la viață, după cum spune chiar make-up artistul. Cei doi vor să se căsătorească și să își mărească familia. După ce au avut o relație la 17 ani, actualul partener al Danei, s-a căsătorit cu Iulia Istrate, fostă concurentă la Chefi la Cuțite, și au împreună 3 copii. În urmă cu trei ani cei doi au divorțat. Ce au de împărțit fosta și actuala.

Dana Roba, acuzații grave la adresa fostei soții a actualui partener

Dana Roba o consideră vinovată pe fosta soție a lui Beni, iubitul său, de despărțirea lor din trecut. Mai mult, make-up artistul spune că se simte deranjată de faptul că Iulia nu i-ar lasa pe copiii ei și ai lui Beni să aibă o relație cu ea. Aceasta spune că și-ar fi dorit să poate merge în vacanță cu toți copiii, însă Iulia nu i-ar permite bărbatului să fie mai implicat în viața copiilor lui.

"Eu cred că și ea a fost unul din motivele pentru care noi ne-am despărțit cand aveam 17 ani. Îmi pare rău pentru copilașii lui Beni, că nu poate să fie puțin mai implicat și în viața lor și că sunt mai mult cu fosta soacră, dar asta este viața. Beni va avea o altă familie, face parte acum din familia noastră. Una dintre fetițe mi-a spus zilele trecute: Mama, abia aștept să te căsătorești cu Beni să îi spun si eu tată. Mi-au dat lacrimile. Mă deranjază foarte tare faptul că fostei soție a lui Beni nu îi place ca copiii lor să aibă o relație cu mine. Ar fi fost spre binele ei, așa cum duc copiii mei în vacanță, i-aș fi luat pe toți, nu era o pagubă atât de mare, nu era o cheltuială asa de mare. Repet, o făceam cu toată dragostea pentru dragostea pe care i-o port lui Beni.", a declarat Dana Roba pentru Spynews.ro

Dana Roba o acuza pe Iulia Istrate de faptul că ar fi devenit recalcitrantă, după ce Beni a intrat într-o relație cu ea. Mai mult, aceasta spune că femeia l-ar fi înșelat pe acesta cu vărul lui primar. Vedeta spune că actualul partener ar fi încercat să se împace cu fosta soție timp de doi ani de zile și ar fi fost dispus să șteargă cu buretele totul, de dragul copiilor.

"De când este cu mine ea a devenit recalcitrantă, probabil se consideră și o mare vedetă, ea a fost la o emisiune culinară. Ea se crede o persoană altfel. Beni a fost părăsit în relația lor, nu el a părăsit-o sau să o înșele. Ea s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Eu nu pot și nu îmi doresc să am prietenie cu fosta nevastă a lui Beni. Ea este cu vărul lui Beni, ea l-a părăsit pe Beni pentru vărul lui primar. Ea și-a lăsat familia pentru vărul lui primar, eu nu pot să fiu prietenă cu o astfel de femeie. Eu consider că nu am ajuns să mă căsătoresc cu Beni, la 17 ani, atunci când am fost împreună, din cauza ei, nu vreau să mă pronunt, însă în mintea mea sunt niște ganduri. Să ne înțelegem, Beni a fost cel părăsit, doi ani a încercat să se împace cu ea, până în mai anul acesta. Îi cumpăra tot felul de cadouri, un palton, o chestie, o atenție. Beni ar fi iertat-o doar pentru a fi alături de copii. Ar fi iertat-o și ar fi uitat că ea a fost cu vărul lui.", a mai declarat make-up artistul

Iulia Istrate, fosta soție a actualului partener al Danei Roba, răspunde acuzațiilor aduse de make-up artist

Iulia Istrate îi dă replica Danei Roba! Femeia se simte deranjată de faptul că make-up artistul se bagă în viața ei, după cum declară chiar ea. Mai mult, blondina declară că ar fi primit mesaje vocale în care ar fi fost jignită, chiar de la Dana Roba.

"Da, am avut o discuție cu Dana! M-a deranjat foarte mult că începuse să se bage în viața mea și i-am cerut fostului soț, ca Dana să nu implice copiii sau pe mine în discuții. Am văzut o postare pe rețelele de socializare, am primit-o de la cineva, nu îi urmăresc, nu mă interesează absolut deloc viața lor. În acea postare spunea că eu vorbesc urât despre ea, că nu las copii la ea. Chiar una dintre fetițe a început să plângă, pentru că a auzit discuția, a avuzit-o pe Dana în timp ce mă jignea în niște mesaje vocale și în care spunea că fetița mea i-ar fi spus că nu are voie să facă poze cu ea, că nu are voie să meargă la ea, că eu îi interzic. Rugămintea mea a fost să nu mă implice pentru că ea nu mai știe cum să caute atenție. Mie nu-mi trebuie atenția asta pe care o caută ea.", a declarat Iulia Istrate pentru spynews.ro

Iulia Istrate, fosta soție a acutalului partener al Danei Roba, lămurește acuzațiile conform cărora l-ar fi înșelat pe bărbat, cu vărul lui primar. Mai mult, fosta concurentă la Chefi la Cuțite spune despre fostul soț că ar fi o persoană violentă, și din emaptie pentru situația prin care a trecut Dana Roba, a încercat să o atenționeze pe aceasta.

"În legătură cu vărul, ei nici măcar nu sunt veri primari, sunt ceva foarte îndepărat, nu le cunos exact gradul de rudenie. Nu o interesează pe ea despre viața mea. Ea în loc să fie fericită că este cu el și că s-au regasit... M-a deranjat ceea ce a spus, mai exact, că familia lui, a lui Beni, este ea, fetițele ei și viitorul lor copil. Ceea ce este foarte greșit. El este de vină pentru că îi acceptă să vorbească așa. Familia lui sunt copiii lui, apoi ea, din punctul meu de vedere. O dată ce divorțezi, este logic că au fost acolo niște probleme, pe care ea nu le știe. Eu am încercat să îi explic ei, despre Beni, că este un om agresiv, eu am încercat doar să îi deschid ochii, impresionată de povestea ei. Eu nu mă țigănesc, nu îmi place. Nu am de gând să spele ea cu mine pe jos, nu am de gând să intru în jocul ei, sincer. Ea nu mai termină, este la infinit cu ea, este o persoană de ultima speță.", a mai declarat fosta soție a lui Beni

Fosta soție a actualului partener al Danei Roba a ținut să o contrazică pe aceasta, si spune că nu se pune problema ca ea să nu le permită copiilor să se vadă cu tatăl lor. Ba din contră, femeia declară că el i-ar neglija. Mai mult, spune că Dana Roba ar fi fost geloasă pe faptul că Beni i-ar fi dus acasă, cu mașina, pe ea si pe copii.

"Nu este adevărat că nu are acces la copii. El poate să vină oricând, chiar și în instanță s-a decis faptul că nu are un program și vine când vrea să își vadă copiIi, abolut oricând. Inclusiv astăzi i-a sunat că maine vine să îi ia la sala să facă sport. Este o mincinoasă! CopiiI au telefoane, el vorbește cu ei, nu trebuie să vorbească cu mine. Problema este la el, îi neglijază de când a intrat în relație cu Dana Roba. Chiar și ea a recunoscut că el, acum, are familia lui. Atunci să nu se plângă că el este omul care suferă din cauza mea că am divorțat. Când două persoane nu se mai înțeleg și sunt scandaluri toată ziua în casă, copIii aceea nu trebuie să sufere. Despre faptul că mi-am refăcut viața, este problema mea și mă bucur! Nu este problema lor cine este, cum îl cheamă, ce îmi oferă. Să își vadă de viața lor. Să nu mă mai urmărească toată ziua. Nu înțeleg de ce este un conflict între noi două. Mi-a spus Beni că ea este geloasă pe mine pentru că el m-a dus cu mașina acasă cu copiii. A recunoscut și ea, am mesaje în care îmi spune că este geloasă și nu am ce să caut în mașina lui. Avem trei copii împreună, dacă eu am nevoie să mă ducă la spital urgent, nu am voie să urc în mașină cu tatăl copiilor mei?! Se pare că este imatură. De acolo a pornit tot.", a mai declarat Iulia Istrate

Iulia Istrate spune că i-a dat repica Danei, pentru că nu mai suportă miniciunile și o sfătuiește pe aceasta să să își trăiască frumos cea de a doua șansă dată de Dumnezeu. Mai mult, Iulia îi transmite faptul că îi face rău lui Beni, legându-se de ea.

"Acum am raspuns pentru ca nu suport minciunile și toata lumea știe că ea doar cu minciuna se hrănește, iar eu m-am lămurit acum. Daca Dumnezeu i-a dat a doua șansă, cu siguranță nu i-a dat-o ca ea sa apară pe la tv, pe rețelele de socializare, mințind, căutând să facă rău altor oameni, inclusiv unor copii, care până la urmă sunt ai lui Beni. Dacă era pocăită, își vedea de viata ei. Ea nu știe că degeaba încearcă să mai apară prin presă cu diverse subiecte, printre care eu, fiindca îi spun pe aceasta cale, că orice țigănie face legată de familia mea, se rezolvă altfel și se va întoarce împotriva lui Beni. Eu nu mă țigănesc pe rețelele de socializare pentru că am cap, am o viața frumoasă de trait alături de copilașii mei minunași și bărbatul care mă respectă, iubește și îmi este alături mereu, iar ea e în plus și trebuie eliminată acum! Deci succes Dana, dar nu ți-ai gasit persoana potrivită. Amintește-ți că ai primit a doua șansă, traiește-o că nu știi când se termină.", a mai declarat fosta soție a lui Beni

Iulia Istrate declară că îi este milă de Beni, fostul soț. Spune că a ajuns să nu aibă niciun cuvânt de spus în fața unei femei. Blondina spune că a apreciat-o și a empatizat cu problema prin care a trecut Dana Roba, însă acum simte repulsie față de numele ei. Mai mult, Iulia îi transmite Danei să nu mai spună ca are 5 copii, pentru că copiii ei nu vor fi niciodată ai Danei.

"Și legat de Beni... A ajuns în acel hal în care nu are un cuvant de spus în fața unei femei. Îmi este milă de el. Toata lumea stie cine e Dana Roba. Nu că ar știi careva că a fost buna vreodată. Ea își dă cu părerea despre viața mea? S-a găsit cine... În afară de machiaj, nu știe să facă nimic. Ba da, mahala, că din asta se câștigă mai bine. Să nu uite de ce a fost mutilată. Toată țara știe. Am apreciat-o si mi-a fost milă de ea, dar în momentul de fața nu simt decât scârbă cand aud numele ei, iar pentru mine e zero barat. Asta provoacă vedeta, cu ghilimelele de rigoare. Să nu mai spună că are 5 copii. Sa își facă daca îi trebuie. Ai mei nu vor fi niciodată a ei. Să se lase de victimizare pentru că mesajul ei trimis catre mine a fost acesta: Familia lui sunt eu, fetele mele și viitorul copil. Acesta este motivul pentru care Beni își neglijază copiii și nu mai are răbdare cu ei cănd sunt la el, pentru că îl înnebunește această femeie. Probabil de asta evită să îi ducă la ea, ci preferă să îi vadă pentru o ora, ca să fie doar el cu ei ! Deci nu e adevărat că el nu are acces la ei. Nu are timp. Alearga dupa flori."

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Dana Roba, acuzații grave la adresa fostei soții a actualui partener! Cele două sunt în conflict: "Beni a fost înșelat cu vărul lui"
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop
Horoscop marți, 17 septembrie 2024: Nativii Rac vor depăși, în sfârșit, niște bariere emoționale
  • Horoscopul zilei de marți, 17 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Carmen Negoiță e, din nou, singură! Concurenta de la Asia Express stie clar ce îşi doreşte de la viitorul partener. Una dintre condiţii: ”Să-l privesc ca pe un Dumnezeu” / VIDEO
  • Carmen Negoiță ne spune cum trebuie să fie viitorul ei iubit
  • Ce condiții trebuie să îndeplinească partenerul
  • Cum e concurenta Asia Express într-o relație
Showbiz intern
Ce a făcut Adina Buzatu după ce fiica ei s-a despărțit de partener! La asta nu se aștepta nimeni / VIDEO
  • Ce a făcut Adina Buzatu după ce fiica ei s-a despărțit
  • Declarații la care nimeni nu se aștepta
  • Cum a reacționat copilul său
Paparazzi
Imagini rare cu Silvia Chifiriuc şi fiul! Cum i-au surprins paparazzii Spynews.ro pe cei doi | PAPARAZZI
  • Silvia Chifiriuc și fiul său au ieșit în oraș
  • Cum arată băiatul lui Petre Roman
Stiri interne
Milionarul Călin Donca, lovitură teribilă, în plin scandal cu Dorian Popa / I-a dispărut bolidul de 300.000 de euro!
  • Călin Donca a declarat furat un bolid, evaluat la peste 300.000 de euro
  • Autoturismul de lux este dat în urmărire, pe site-ul Poliției Române
  • Mașina a dispărut în circumstanțe bizare
Stiri interne
Vlogger celebru, mesaj incredibil, în cazul crimelor în serie de la Constanța! Ce i se pregătește suspectului poreclit „Șacalul”!
  • Un vlogger celebru a transmis un mesaj incredibil „fraților” din pușcării
  • Tânărul le-a cerut deținuților să îi facă „Șacalului” o primire „specială”
  • În acest timp, bărbatul suspectat de crime în serie așteaptă să fie plasat sub control judiciar
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Dezastru pe calea ferată. Tronsonul care leagă Galaţi de Bârlad a fost compet distrus de inundaţiile catastrofale
recomandare pe as.ro
Fosta noră a lui Victor Piţurcă a fost prezentă la nunta de 3 milioane de euro organizată de un milionar român în Paris
Romania TV
Ora de iarnă nu se mai schimbă în weekend. Decizie de la Comisia Europeană
Romania TV
Bomba bombelor în showbiz. Fiul Andreei Esca rupe tăcerea despre relaţia cu Laura Giurcanu. Avem imaginile
recomandare pe antena3.ro
Povestea tulburătoare din spatele dispariției unui băiat de 13 ani, în 2012. Adevărul complet a ieșit abia acum la lumină
recomandare pe antena3.ro
VIDEO. Shakira a coborât de pe scenă din cauza unui fan care o filma sub fustă
recomandare pe antena3.ro
Cele mai spectaculoase ținute de la Premiile Emmy 2024. Vedete care au atras privirile pe covorul roșu
recomandare pe playtech.ro
Emilia Ghinescu, ravisantă într-o rochie decoltată! Și-a etalat trupul sculptat la sală
recomandare pe playtech.ro
A murit fratele lui Michael Jackson! Cântărețul a făcut infarct la volan!
recomandare pe redactia.ro
Cum arată Antonia după ce și-a schimbat radical look-ul
recomandare pe redactia.ro
Distrus de durere în pușcărie. Cum a primit Gabriel Vasiliu vestea morții soției sale în Olanda
recomandare pe Ciao.ro
Doliu imens în televiziune! A murit prezentatorul Insulei Faimoșilor în urma unui infarct
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
Noutate majoră pentru români! Ce se va întâmpla cu indemnizația de hrană în concediul de odihnă
recomandare pe dailybusiness.ro
Este cea mai bună veste! Un produs românesc uitat complet revine pe rafturile magazinelor
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscopul iubirii, săptămâna16-22 septembrie 2024: Eclipsa parțială de lună cere o dragoste adevărată
recomandare pe a1.ro
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul și a arătat dovada