Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time 19:30 Prodanca. Punct si de la capat
Homepage » Monden » Showbiz intern » Dana Roba, prima întâlnire față-n față cu soțul care a măcelărit-o cu ciocane în cap și peste mâini! Ce s-a întâmplat în sala de judecată. Declarații exclusive!

Dana Roba, prima întâlnire față-n față cu soțul care a măcelărit-o cu ciocane în cap și peste mâini! Ce s-a întâmplat în sala de judecată. Declarații exclusive!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 26.07.2023 la 23:37 Actualizat pe 26.07.2023 la 23:37

Dana Roba a fost mai mult moartă decât vie în urmă cu două luni, iar asta nu o spunem noi, ci medicii care s-au îngrozit atunci când au primit-o la spital cu capul spart și mâinile rupte. Vedeta a fost mutilată de tatăl fetițelor sale, iar cei doi se vor întâlni la tribunal față-n față pentru prima dată după măcel. Totul era programat pentru ziua de miercuri, dar a fost amânat!

Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar și în continuare trece printr-o perioadă extrem de grea. După ce în urmă cu două luni ajungea la spital cu capul spart în urma mai multor lovituri cu ciocanul, aplicate de soțul ei, dar și cu mâinile rupte, vedeta a reușit să supraviețuiască și să lupte pentru dreptate.

Dana Roba, despre prima întâlnire față-n față cu soțul care a măcelărit-o cu ciocane în cap

S-a întors înapoi la fiicele sale, dar e nevoită să sufere din cauza durerilor de după operații. Nu mai arată ca înainte și va avea nevoie de multe intervenții pentru ca medicii să poată să-i reconstruiască craniul, puternic afectat în urma loviturilor cu ciocanul. Soțul ei a vrut să o vadă moartă, dar tot el a fost cel care într-un final a sunat la ambulanță pentru a cere ajutorul.

Acum el se află în spatele gratiilor, însă Dana Roba și Daniel Balaciu trebuiau ca în urmă cu o zi să se întâlnească pentru prima dată față-n față la tribunal, dar Dana Roba nu s-a putut prezenta, după cum chiar ea ne-a transmis. Bruneta ne-a precizat că nu mai poate să doarmă noaptea, ia pastile ca să adoarmă abia în zori de zi și medicii nu i-au recomandat momentan să poată fi prezentă la întâlnirea cu bărbatul care a mutilat-o pe viață.

Vedeta speră ca această întâlnire cu soțul ei să poată fi reprogramată, căci își dorește să-l primească în ochi, dar și să-i pună câteva întrebări, după cum a spus chiar ea, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

”Urmează să am o întâlnire foarte importantă cu fostul soț și avocații noștri în fața procurorului, trebuia să fie mâine, doar că eu momentan nu pot să mă prezint pentru că eu nu dorm, căci după ce am fost maltratată și bătută, eu nu pot să dorm toată noaptea și imaginează-ți să stai toată noaptea, noroc că ascult predici, îmi pun muzică creștină, asta e activitatea mea de noapte, iar pe la 6-7 reușesc și eu să adorm până la vreo 1. Medicul mi-a recomandat să iau un tratament pentru somn, tocmai de aceea cu părere de rău nu mă pot prezenta la întâlnirea pe care domnul procuror a realizat-o, dar sper să fie reprogramată, iar eu să-mi reiau activitatea în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Dana Roba, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ce vrea să-i transmită bărbatului care a lovit-o cu ciocanul de mai multe ori în cap

Dana Roba susține că nu îi este teamă să se întâlnească cu tatăl fiicelor sale, cel care i-a provocat aceste mari dureri fizice și psihice, și susține că Dumnezeu este cu ea așa cum a fost și în ziua atacului. Ea precizează că tot ce vrea să-l întrebe pe Daniel Balaciu o va face prin intermediul avocatului și nu va vorbi, în niciun caz, direct cu agresorul.

”Nu îmi este teamă, în primul rând e Dumnezeu cu mine, nu mi-a fost teamă nici când mi-a dat ciocane în cap, atunci s-a prezentat îngerul lui Dumnezeu și mi-a zis că eu nu voi simți nicio durere și așa a și fost, doar că îmi este urât, e o diferență în a-ți fi urât și teamă, îmi e urât să îl văd, dar asta e legea în România și trebuie să mă văd cu el”, a mai zis Dana Roba.

Dana Roba ne-a spus și întrebările la care așteaptă un răspuns din partea lui Daniel Balaciu, cele două mari întrebări pe care i le va pune prin intermediul avocatului atunci când va sta față-n față cu cel care a măcelărit-o și care i-a dorit moartea, din cauza faptului că ea ceruse despărțirea de el.

”Întrebările mele le voi transmite prin domnul procuror, nu îmi doresc să vorbesc cu el nici măcar un cuvânt, nu vreau să-i zic nimic eu personal și dacă vreau să-l întreb ceva o să-i transmit domnului procuror: <<Vă rog frumos să-l întrebați pe fostul meu soț dacă nu s-a gândit că mama copiilor săi e cea mai importantă femeie din viața lui?>> Întrebarea pe care neapărat vreau să i-o pun e <<De ce a uitat la ce Dumnezeu mă închin eu și cui Dumnezeu îmi fac eu voia, și nu s-a gândit că Dumnezeul căruia îi slujesc și mi-a dat viață nu mă va lăsa să mor>> Asta e întrebarea mea, ca el cu siguranță a uitat cui Dumnezeu îi fac eu voia și cui Dumnezeu mă rog eu în fiecare zi, care m-a ascultat de fiecare dată când l-am chemat”, ne-a mai spus vedeta.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Dana Roba, prima întâlnire față-n față cu soțul care a măcelărit-o cu ciocane în cap și peste mâini! Ce s-a întâmplat în sala de judecată. Declarații exclusive!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Alertă la Marea Neagră! 3 marinari sunt dispăruţi, după ce s-a scufundat o navă / VIDEO
  • Alertă
  • O navă s-a scufundat
Showbiz intern
Fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, imagine emoționantă cu burtica de gravidă! Va deveni mamă pentru a doua oară / FOTO
  • Doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” se pregătesc să devină părinți
  • Imagine emoționantă cu burtica de gravidă
Horoscop
Zodia fericită a lunii iunie. Acești nativi vor avea parte de clipe de poveste
  • Zodia fericită
  • Acești nativi vor avea parte de tot ce își doresc în luna iunie
Showbiz intern
Laurențiu Reghecampf Junior, mândru de iubitul mamei sale, Ronald Gavril! Imaginea postată, după marea victorie / FOTO
  • Laurențiu Reghecampf Junior este mândru de Ronald Gavril
  • Ce a postat fiul Anamariei Prodan
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum se împarte Liviu Teodorescu între familie și carieră. De ce nu ar accepta aventura Asia Express: „Nu am putea să...” / VIDEO
  • Liviu Teodorescu, despre cum se împarte între familie și carieră
  • Artistul, un bărbat împlinit
Meteo
Anunț ANM de ultimă oră! Vremea se schimbă radical: „Este posibil și...”
  • Vremea se va schimba radical
  • Anunț ANM
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
recomandare pe as.ro
Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu: „Şi unui câine îi dai o pâine!”
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Evaluare Națională 2024, clasa a IV-a. Calendarul probelor și modele de subiecte
recomandare pe antena3.ro
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionarii români: ”Trebuie doar să își introducă datele!”
recomandare pe antena3.ro
Provocarea mortală de pe TikTok care a ajuns și în România. Chipsurile la care trebuie să fim atenți
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Alertă alimentară în toată Europa! Românii sfătuiți să evite acest produs din magazine
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești bune pentru milioane de români! Vor primi 900 de lei în plus la salariu
recomandare pe Jurnalul.ro
Zodiile care își țin întotdeauna promisiunile
recomandare pe a1.ro
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi