Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a ajuns pe mâinile medicilor! Ce diagnostic grav a primit tânărul: ”N-am fost deloc bine”

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a ajuns pe mâinile medicilor! Ce diagnostic grav a primit tânărul: ”N-am fost deloc bine”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 01.05.2023 la 23:30 Actualizat pe 01.05.2023 la 23:31

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a trecut prin momente de coșmar în ultima perioadă, iar abia de o lună de zile viața lui a intrat pe drumul cel bun. Tânărul de 26 de ani a suferit mult din cauza unor probleme grave de sănătate, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro vorbește despre aceste clipe. De ce a fost nevoit să ia o pungă de pastile.

David Pușcaș, în vârstă de 26 de ani, este fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Tânărul a trecut prin momente greu de imaginat, asta deoarece de mai multă vreme acesta nu a fost tocmai bine și ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, și care au fost motivele.

Abia de o lună viața lui a intrat pe drumul cel bun, căci până atunci a fost nevoit să ia antidepresive și pastile de reglare a emoțiilor, căci medicii l-au diagnosticat cu borderline, o tulburare de personalitate care se manifestă prin furie, crize, dar și frica de a nu rămâne singuri. David Pușcaș ne-a declarat că a trebuit să meargă și la psihiatru, încă nu a putut să se țină prea mult de aceste vizite din cauza lipsei banilor.

”În momentul ăsta viața mea e mult mai ok, n-am fost deloc bine în trecut, până acum o lună. Am fost pe antidepresive vreo patru luni, am fost pe pastile de reglare de emoții pentru că am fost diagnosticat cu bordeline. Am fost și la psihiatru, am mers vreo două săptămâni, dar n-am mai continuat pentru că n-am avut bani să le continui, însă mi-a prescris o pungă de medicamente”, a spus David Pușcaș, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

El ne-a mai povestit că toate acestări stări urâte pe care le-a avut sunt consecințe a trecutului său. Tânărul are doar o singură persoană care îi este aproape, prietena lui, Sarah JSun, care i-a fost întotdeauna alături în ultimii ani.

”Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama, din copilăria mea, toate au venit acum în viața de adult, abia acum la 25 de ani m-a lovit rău de tot, am realizat tot ce mi s-a întâmplat, un trecut oribil. Am început să mănânc prost, am ajuns pe pastile, Sarah JSun, prietena mea, care e ca îngerul meu păzitor, îmi e prietenă, soră, ce vrei tu, ea a urlat la mine ca să pun stop și să îmi revin”, a mai zis el.

A luat viața de la zero! S-a angajat și s-a mutat într-o garsonieră de lux

Acum, David Pușcaș a decis să-și ia viața de la zero, astfel că tânărul s-a angajat pentru un brand de haine și e foarte mulțumit de ceea ce face. El mai spune că s-a și mutat din apartamentul unde în urmă cu doar câțiva ani a fost bătut și traumatizat. David a decis să-și ia cu chirie o garsonieră de lux de care e foarte mândru.

”Lucrez pentru un brand de haine în momentul de față, fac absolut tot, online, vânzări, shooting, promovarea firmei, îmi place foarte mult, îmi place tot ce înseamnă artă. M-am mutat în sfârșit din garsoniera groazei, unde mă mutase mama, m-am mutat într-o garsonieră super luxoasă, am geam de sticlă la baie, plasmă. Eu de când am plecat de la mama n-am avut chestiile astea, m-a mutat ea unde a considerat că e mai ieftin, dar acum m-am mutat și eu bine, îmi plătesc singur absolut tot”, mai zice tânărul.

După ce își termină programul la locul de muncă, David Pușcaș are timp și pentru el. Tânărul spune că vine acasă cu mare plăcere și nerăbdare să se aranjeze, să facă ordine în garsonieră și să intre și pe TikTok, acolo unde are o comunitate mare.

Oamenii îl recunosc și spune că mai toată lumea îl întreabă de mama lui, Luminița Anghel, dar deja a început să-l deranjeze aceste întrebări care sunt puse tot mai des.

”Când termin munca merg acasă, mă aranjez, am grijă de mine, am avut o perioadă în care nu îmi mai păsa deloc de felul în care arăt, acum mă duc acasă și fac curat, îmi place să mențin ordine, intru pe TikTok, fac live-uri pe Tik Tok, toată lumea mă întreabă tot timpul de mama, oamenii mă recunosc, dar deja m-am săturat să mă întrebe toată lumea de ea”, ne-a mai zis David Pușcaș.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a ajuns pe mâinile medicilor! Ce diagnostic grav a primit tânărul: ”N-am fost deloc bine”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct. Un artist cunoscut și-ar fi neglijat copilul, după ce s-ar fi recăsătorit cu o altă cântăreață. Mama băiatului, apel disperat: ”Nici măcar...” / VIDEO
  • Un artist cunoscut este pus la zid de fosta soție
  • Femeia îl acuză că nu își mai contactează copilul, după ce s-a recăsătorit
Showbiz intern
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
  • Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca băiatul să se stingă din viață
  • Postarea cutremurătoare a Alinei Marymar
Stiri interne
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
  • O bunică a murit după ce a aflat ca nepoata ei s-a stins din viață
  • Tragedia s-a produs în Călărași
Beauty & Lifestyle
Banc: „Într-o casă de nebuni...”. Continuarea te va amuza pe cinste
  • Bancuri amuzante
  • Glume tari
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Smiley a spus cui aparține, de fapt, piesa "Made in România". Melodia a cucerit TikTok-ul și s-a viralizat în toată lumea: "Concluzia este că..." / VIDEO
  • Cui aparține, de fapt, piesa devenită virală "Made in România"
  • A cucerit TikTok-ul și s-a viralizat în toată lumea
Showbiz intern
Locul unde se va ține priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu. Ce regulă trebuie să respecte cei ce merg acolo: „Vă așteptăm...” / FOTO
  • Unde se va ține priveghiul lui Lucas
  • Anunțul făcut de Tzancă Uraganu
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
recomandare pe antena3.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
recomandare pe playtech.ro
Răsturnare de situație cu Charles. Ce se întâmplă chiar ACUM cu regele bolnav, nimeni nu se aștepta
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutor de stat de 2,25 miliarde lei pentru români. Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ei sunt românii care pot ieși la pensie cu 10 sau chiar 20 de ani mai devreme!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!