Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » De ce nu vrea Larisa Drăgulescu să se căsătorească cu iubitul ei, tatăl copilului pe care îl poartă în pântece! Cum au reacționat cei doi când au aflat că vor avea băiețel

De ce nu vrea Larisa Drăgulescu să se căsătorească cu iubitul ei, tatăl copilului pe care îl poartă în pântece! Cum au reacționat cei doi când au aflat că vor avea băiețel

De Razvan Paltin.
Publicat pe 19.04.2023 la 13:22 Actualizat pe 19.04.2023 la 13:22

Larisa Drăgulescu e însărcinată pentru a treia oară, iar în curând roșcata urmează să devină mămică. De curând, ea a aflat că va avea băiețel, asta deși a crezut aproape 100% că va fi fetiță. Cum au reacționat ea și partenerul ei când au aflat sexul bebelușului, dar și care e motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu bărbatul cu care așteaptă un copil.

Larisa Drăgulescu devine mamă pentru a treia oară

instagram

Larisa Drăgulescu e în culmea fericirii, căci în curând urmează să devină mămică din nou, pentru a treia oară. Focoasa roșcată și noul ei partener de viață se pregătesc să fie părinți, pentru el pentru prima dată, pentru ea a treia oară.

Cum au reacționat Larisa Drăgulescu și iubitul când au aflat că vor avea băiețel

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu, care ne-a mărturisit cum merge sarcina, dar și cum a reacționat în momentul în care a aflat că va avea băiețel. Deși toate calculele ei și testele băbești îi spuneau că poartă în pântece o fetiță, iată că mare i-a fost mirarea când medicii i-au zis că vor avea băiat.

Totodată, ea deja începuse să cumpere haine de fetiță și să amenajeze camera în roz, dar acum va trebui să facă schimbări, după aflarea veștii.

”Totul decurge normal, acum e totul bine, în afara faptului că mă simt doar puțin obosită, în rest nu am nicio problemă. Am fost foarte surprinsă când am aflat că voi avea băiețel, mă așteptam să fie fată, mi-am făcut foarte multe calcule din acelea de pe internet, cu pulsul inimii, toate aceste teste băbești și îmi ieșea fetiță și am zis că sigur va fi fată, mă gândisem deja la nume de fată, am pregătit un dormitor nou și am vopsit pereții roz. Când am aflat că va fi băiețel am fost surprinsă”, a spus Larisa Drăgulescu, pentru Spynews.ro.

Larisa ne-a mai spus că va naște în luna septembrie și băiețelul ei va veni pe lume prin operația de cezariană. Roșcata susține că are deja două nașteri naturale, însă acum, o dată cu vârsta, medicii i-au recomandat să facă operație de cezariană pentru cea de-a treia sarcină.

”Iubitul meu și-a dorit doar ca bebelușul să fie sănătos, el se bucură, m-a lăsat pe mine să mă bucur de tot, nu se bagă. Acum trebuie să ne gândim din nou la nume de băiat, trebuie să revopsim și camera, dar avem timp. O să nasc în luna septembrie. O să fac cezariană, am celelalte două nașteri natural, dar nu mai e indicat acum să nasc natural, la aproape 39 de ani. Sper să fie bine, am puține emoții legate de operația în sine, eu am doar o operație de implant mamar, nu prea știu cum e, sper să fie bine, să mă recuperez bine, ușor”, a mai zis vedeta.

De ce nu vrea să se căsătorească Larisa Drăgulescu cu iubitul ei

Larisa Drăgulescu și iubitul ei au avut o relație la distanță la început, însă de acum bărbatul locuiește mai mult cu vedeta, în Reșița, pentru a se asigura că aceasta este bine și să aibă grijă de ea.

”Noi am avut o relație la distanță, dar acum el a decis să stea mai mult cu mine la Reșița, mai ales că eu nu pot să călătoresc momentan, mi-a fost foarte greu să merg până la Calafat în vacanță, m-am sucit prin toate părțile, nu pot să stau confortabil, a ales să stea el cu mine la Reșița”, a mai zis ea.

În ceea ce privește o eventuală nuntă cu partenerul ei, Larisa Drăgulescu nici nu vrea să audă de așa ceva și susține că actul nu îi leagă în niciun fel și nu trebuie să se căsătorească doar pentru că va veni un copil pe lume. Roșcata mai spune că băiețelul va fi trecut pe numele de familie al iubitului ei, iar povestea lor de dragoste va rămâne neschimbată, la fel ca până acum.

”Nu doresc să mă mai căsătoresc, nu mai vreau să facem niciun fel de act, important e să ne înțelegem noi bine, nu are nicio relevanță că vine un copil și nu avem noi acte, trebuie să ne concentrăm pe copil, sunt multe de făcut pentru copil, nu ne ajută cu nimic altele, fiecare rămâne pe numele lui, pentru ce să mai schimbăm, mai rău ne-am încurca. Bineînțeles, copilul va lua numele lui și este suficient”, mai spune ea.

Până acum, cei doi nu s-au afișat împreună în mediul online, iar acest lucru nici nu se va întâmpla probabil. Larisa Drăgulescu spune că preferă să fie mai discreți, mai ales că nici bărbatul nu își dorește să fie persoană publică.

”Nu m-am afișat cu el și nu cred că o să o fac curând, e mai bine așa mai discret, nici el nu își dorește, nu e persoană publică, nu vrea să apară, e mai discret. Lucrează și în IT și cred că job-ul lui e de așa natură încât să nu vrea neapărat să apară”, a mai zis Larisa Drăgulescu pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
De ce nu vrea Larisa Drăgulescu să se căsătorească cu iubitul ei, tatăl copilului pe care îl poartă în pântece! Cum au reacționat cei doi când au aflat că vor avea băiețel
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Accident grav în Dolj! O persoană a murit și alte cinci au fost grav rănite / FOTO
  • Grav accident pe o șosea din Dolj
  • O persoană a murit şi cinci au fost rănite
Stiri interne
Tragedie în Vaslui. Angajații unei primării au murit, după ce au căzut într-o fosă septică. Unul dintre bărbați a vrut să îl salveze pe celălalt: ”S-au nenorocit amândoi”
  • Doi bărbați au murit după ce au căzut într-o fosă septică
  • Colegii lor de muncă sunt îngroziți
Emisiuni TV
Star Matinal. Andreea Bălan, despre cele mai frumoase momente din viața ei. Ce îi bucură sufletul vedetei: "Sunt multe..." / VIDEO
  • Andreea Bălan a vorbit despre cele mai frumoase momente din viața ei
  • Ce îi bucură sufletul vedetei
Paparazzi
Florin Piersic, transferat chiar în aceste momente la Spitalul Foișor din Capitală, pentru o nouă operație! Imagini exclusive / PAPARAZZI
  • Florin Piersic este transferat la Spitalul Foișor din Capitală
  • Imagini cu marele actor
Meteo
Alertă ANM! A fost emis cod galben de vreme rea în mai multe județe din țară. În ce zone încep ploile
  • Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea
  • Scad temperaturile în aproape toată țara
Stiri tari din presa
Mesaje de Izvorul Tămăduirii. Ce se urează pe 10 mai
  • Ce se urează de Izvorul Tămăduirii, pe 10 mai 2024
  • Mesaje emoționante
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
recomandare pe as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
A intrat în funcțiune "Mamutul", cel mai mare aspirator planetar! Curăță aerul și trimite carbonul în pământ, dar activiștii de mediu îl critică
recomandare pe antena3.ro
O nouă fabrică se va deschide în România | Ministrul Economiei: ”Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă”
recomandare pe antena3.ro
Ritualul care are loc în a patra zi a Săptămânii Luminate. Ce este complet interzis să faci în "Joia Rea"
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Un card bancar folosit de milioane de români dispare din România! Anunțul băncii
recomandare pe dailybusiness.ro
Sindicaliștii vor să iasă din nou în stradă! Acuză că legea pensiilor discriminează
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner